Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme The Dark Mod a Thiefa s HD texturami
28.12.2013 | Pavel Dobrovský
162 příspěvků
-
Na to dá říct jediné
:SUPERMEGAULTRANINJAATOMIC FACEPALM
když facepalm už ztrácí smysl dělat když ho poslechneš -
-
na mart9 kdy to někoho zmátlo *1* .
-
-
Rage Unleashed
-
-
-
Sakra, já to neumím hrát (skoro).
Zámky nechápu jak otevřít (mechanizmus jsem pochopil).
Toho paladina/war priesta jsem dával hodinu.
A TO BYL JENOM TRÉNINK *13* !!!!!!!!!!!!!!!!.
V akci nepřežiji ani 10 s.
No hold jsem lama *9* . -
-
Přijdeš ke dveřím a držíš pravý tlačítko myši, tim spustíš páčení. Během páčení slyšíš zvuk rachocení zámku a musíš trefit moment, kdy je ticho a žádný rachocení nejde slyšet. V tu chvíli pustíš pravý tlačítko myši a ozve se cvaknutí. Podle složitosti zámku, to musíš vykonat třeba dvakrát nebo čtyřikrát a přitom musíš střídat dva druhy šperháků.
Během tréninku tam máš postup napsaný. Pokuď teda myslíš Dark mod. -
-
Děkuji za radu *3* .
-
-
Prosim Te to neni akcni hra, smyslem neni zabit nekoho, ale proplizit se kolem
-
-
Byl jsem v aréně (training mission).
Neboj, já vím co je stealth (podstatně jsem na něm vyrůstal). -
-
"V akci nepřežiji ani 10 s." – Mozna jsi na stealthu vyrustal, ale evidentne jsi ho tak uplne nepochopil :)
-
-
Vyrůstal jsem na mgs takže first person úplně v pr.
-
-
a myslel jsem FP stealth *4* .
-
-
-
-
-
-
Supr video, víc takových.
Příště ale kdyžtak netočit ve tři ráno :)) -
-
at si to toci kdy chce
-
-
Co je podle vás lepší ? :
clockpunkový thief nebo steampunkový dishonored ? -
-
každej punk je špatnej
-
-
Proč je punk špatný ?
Prosím tě, výš něco o těch dvou žánrech aspoň něco *7* ? -
-
nevim o tom vůbec nic, jenom mě štvou ty pojmy, to je samej kyberpunk, steampunk, teď zase nějakej clockpunk, to je špatný už podle názvu.
-
-
Tyhle aféry každého jenom otravují. Já bych všechny ty punky zakázala *7*
-
-
Stejně je to všechno jen součást subžánru shitpunk. *6*
-
nejlepš je Kyberpunk!!
-
-
Ty jsi případ. Ty pojmy -punk jsou už pěkně starý, není to jen záležitost posledních deseti let.
Navíc to - když se ti nebude líbit pojem fantasy, tak Pána Prstenů překřtíš na space operu? -
-
Tak trošku nechápem
-
-
fanatik vs troll
-
Přečti nebo se něco vyhledej o těch žánrech, punky jsou podžárny fantasy a sci-fi.
uvádím filmová díla:
steampunk/clockpunk-Zlatý kompas
cyberpunk-Já robot, Minority report.
podívej se na ty filmy a pak pochopíš *3* .
pak alternativa se jmenuje WIKIPEDIE
http://cs.wikipedia.org/wiki/Hlavn%C3%AD_strana nemáš zač *3* . -
-
Pojem clockpunk jsem pravda v životě neslyšel, ale jako starej scifista ti můžu říct, že Já robot není žádný cyberpunk ani omylem.
Cyberpunk defacto založil až William Gibson o pár let později. V kyberpunku jde vždy především o techniku v blízké budoucnosti, a nemusí to být nutně počítače a síť. Typické postavy jsou tu nejrůznější lidé na okraji společnosti, hackeři a zločinci. Výjímkou nejsou ani cyberpunkové knihy odehrávající se v postapokalyptickém světě.
Steampunk není tak úplně o páře.
Obecně jde o romány scifi či fantasy odehrávající se ve světě připomínajícím naše 19. století, často taky v 19. století, které je díky pozměněné historii velmi odlišné od reálného; první steampunkové knihy od pár amerických autorů se zabývaly právě alternativní historií. -
ty definuješ punk jako svět? Mně je ... (no ani raději nezminovat)a jsem zažitý v tom, že je to synonymum odporu vůči kryptofašistycké společnosti a jiné aristokratické havěti
-
Já s touhle diskuzí končím.
FOREVER END FUKAS -
Tobě to prostě nedá *1*
-
Doufám že to nyní budeš chápat.
NESUĎ KNIHU PODLE OBALU.
Ty jsi ty subžárny soudil kvůli tomu že jsou punk, všem je u prde.. jestli je to punk nebo ne.
vyděls Zlat. kom. steampunk-hate kvůli tomu že je to punk.
nezkoušels to a soudíš. Steampunk,clockpunk a cyberpunk jsou dobrý subž. nesoudím že je to punk.
TAK SAKRA ŘEKNI ŽE TO CHÁPEŠ NEBO MLČ NAVŽDY *16* TEČKA. -
On tohle vsechno vi prosimte, uz se tu na to ptal asi 5x v ruznych diskusich, akorat je to polotroll, co dycky vypusti nakej vyblitek, kterej spousta lidi citi nevimproc potrebu komentovat.
-
no vidíš, kolik toho je. Přitom stačí říct fantasy.
-
Neco tu zbytecnyho asi bude, ale spis to budou tvoje komentare, nez zajety nazvy subzanru.
-
Hele ono to je takhle když se nechceš podívat do g00glu nebo na wiki.
Clockpunk : sci-fi/fantasy svět který funguje na principu hodinek (kolečka)
steampunk : svět fungující na páru
kyberpunk : svět nedaleké budoucnosti, hlavní dějiště je síť (internetová).
Jsou to futuristické krimi.
Doufám že už to chápeš, jo klidně existuje možná více punků, ale jsou to pořád podžárny
TAKŽE TO JE FANTASY NEBO SCI-FI UŽ TO CHÁPEŠ *16* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
protože mi připadá, že xxxpunk se dnes říká všemu, a to zbytečně.
-
Tak proč říkáš že se ti to nelíbí ?
Já takovýhle lidi fakt nesnáším př : Hele fantasy nemám rád
Ale fantasy je třeba pán prstenů nebo hra Warcraftc 4 (trošku do budoucna :D)
Jojo tohle znám to je super.
už vidíš co říkáš ?
ps: nejsi ty náhodou ženská protože takový blbý komentáře měla moje sestra *15*. -
Zlatý kompas jsem viděl, takové filmy mám rád, ale steampunk tomu říkat nebudu, prostě fantasy.
-
-
Mluvis jak nejakej duchodce.
-
-
-
-
-
Zkusil jsem dark mod, ale v slzách svaté lucie jsem dostal na tlamu hned od prvního nepřítele. Nějak nereagoval na ten praskací šíp...
-
-
To já jsem ten kostel úplně vymýtil *1* .
taktika : zhasni světlo, on to půjde zapálit, šlehni ho kyjem a doraž ho na zemi mečem.
do kostela se musíš dostat jinou cestou, přes kanály ale to ti nebudu říkat jak to udělat,
ať máš aspoň hledáš *3* (Já osobně jsem se mrkl na tu cestu na yt *15* ale pak jsem to hrál na slepo.). -
-
možná to bylo obtížností, ale nebyl hráč ve starých thiefech penalizován na score i za omráčení?
-
hned naproti když začneš je dům s s chlápkem na židličce jako ve videu, v tom domě jsou rozbité dveře a za nima září něco modrého ale netuším jak se tam dostat...
-
-
Na to jsem taky nepřišel, ale možná to ani nejde. Dveře jsou neaktivní, leda že by někde byla skrytá páka.
-
-
-
-
No není to spíš o tom , že starého Thiefa byť s novými texturami už dneska jen tak z nostalgie rozjede málokdo ? Pavel "JEN" šíří Levangelium , byť tím možná vykoná novému Thiefovi medvědí službu ...
-
Tentokrát k základní otázce :
co je lepší ?:
Dishonored nebo thief -
-
Za mě jasně Thief. Rád hraju tak aby mě celou dobu nešlo vidět a abych nikoho nezabil a to v Thiefovi šlo. V dishonored ale bylo takové hraní pro mě celkem nuda jelikož tam bylo hodně schopností které přímo vybízely někoho nějak zajímavě zabít. Hra mě vlastně "potrestala" za to že jsem dobrák protože kdybych zabíjel, byl by negativnější konec což jsem nechtěl...
Každopádně obě hry mají zajímavou atmosféru. -
Mě baví oboje, takže remíza.
-
-
Remíza by to byla, kdyby byl Corvo bez abilit (dost zlehčují hru). Ale zábava jsou oboje.
-
-
Já myslel v zábavnosti. Jinak je Corvo jasně ve výhodě, to jo.
-
-
-
-
Omlouvám se za off-topic příspěvek, ale napíšu to tu. Nedávno jsem na Steamu ve slevě koupil Thief:Deadly Shadows. Hra se normálně spustí a hraju tutoriálovou misi. Když ji v podstatě splním a dojdu ke dveřím na konec mise, tak se hra zasekne a nereaguje. Hru musím vypnout přes správce souborů = dokončení mise se neuloží a nemůžu postoupit dál. Nestalo se to někomu taky ?
-
-
Pokud máš více jádrový procesor, tak ve správci úloh nastav, aby proces THIEF.exe(či tak nějak) využíval jen jedno jádro.
-
-
Jo a ještě něco. Nastavuj to,když jsi v hlavním menu a vždy, když hru spustíš.
-
-
Jo jo, mě se přesně tohle stávalo taky, ale bohužel jsem to nijak nevyšeřil a mírně zklamaně přestal hrát.
-
nemůže to být nějakým videem na který chybí codec? Já u starších her musím videa mazat, jinak mi je právě shazují do oken.
-
-
nebo zkusit nakej vyzivnej balik kodeku... treba k-lite megapack *5*
-
-
To je nesmysl, kdyz kodeky co pouzivaj hry jsou na jine bazi nez kodeky na video a prehravani filmu. Takze vymena kodeku za jine preci nepomuze, jen situaci muze zhorsit.
-
-
Tak třeba Commandos (1 a 2) nerozjedeš, pokud videa nesmažeš, protože si s nimi codeky neporádí. Jsi tentokrát vedle.
-
-
Drive mozna ovlivnovali spousteni, hra ovsem vyuzivali sve vlastni kodeky a ty byli nezavisle. (aspon si to myslim) jo nektere mohou chtit zasahnout do hry, jinak nevim se starsimi hrami tolik zkusenosti nemam tak se mylit muzu.
Ohledne Mafia1 ta totiz mela Indeo, pokud sem nesmazal (to video) nechtela se spustit ale to mozna byla chyba originalni verze hry nebo co ja vim.
-
-
-
Podle mě právě tyhle kodeky způsobujou, že ty starý hry pak nejedou.
-
-
-
-
pav-le--ne-mů-žeš-to-ješ-tě-víc-sla-bi-ko-vat?
-
-
Neprud a radsi si sezen nejakej nepouzivanej nick, nebo se zase budu muset zacit prihlasovat...
-
-
Omg, takovy keci u toho... radsi to nekomentuj vubec. To se neda poslouchat voe...