Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme vesmírnou simulaci Elite: Dangerous
20.2.2015 | Redakce Games.cz
117 příspěvků
-
Shrnutí toho co jsme viděli:
Je to MMO
Letítě někam desíky minut a ručně musíte brzdit a přistávat (wtf v době počítačů)
Potkáte tam sotva někoho
Je to celé zlouhavé
Můžete čumět na planety
Můžete čumět na hvězdy
Můžete občas po někom vystřelit
Potřebuje drahý knypl
Olejník měl pravdu s délkou a kvalitou hry. -
Původně ano, ale Pavel byl pryč, takže jsme tam vtlačili s Lukášem konečně Elite. Na Gothic určitě ještě dojde.
-
ty to nemas jednoduchy, proti tomu snaha ti porozumet vyzniva jako detska hra *6*
-
To bolo len kodove oznacenie pre Petr hraje Elite ;)
-
Proč bych si pořizoval něco co by mne nemuselo bavit + nevím jestli bych to dal na svém zastaralém Joysticku. Můžu zkusit demo ale to já nepotřebuji...i když no možná zkusím abych měl jakýstakýs představu.
-
Tak hlavně by sis to musel koupit, což u tebe jaksi nepřipadá v úvahu, že?
-
Čekání se vyplatilo, viděli jsme parádní Gamesplay... jo to je pravda na to bych se alespon já vydržel koukat hodiny a hodiny. Hoodně zajímavá hra ale nevím jestli bych ji hrál.
Tak snad bude někdy další Elite stream i kdyby se čekalo dlouho... -
DvD si klidně můžeš objednat navíc, když na tom tolik trváš.
-
Zabijte to, než to naklade vajíčka.
-
nauc se psat radsi nez si stezovat na digitalni distribuci. Samozrejme ze ma digitalni distribuci, kde zijes.
-
Tahle hra evidentně není pro tebe. Ono je to takto táhle běžně, a za celou dobu ani nemusíš vystřelit. Tato hra není zaměřená na akci a v tom je její krása.
-
No hezký. Nic jsem neviděl? Navíc hra co má jen el. distribuci. *9*
-
nejlepsi gamesplay co byl.. sorry olej s dobrem, ale tohle bylo neco naco se vyplatilo cekat
-
bla bla bla bla
-
zatim nejslabší LP. Z celeho dvouhodinoveho videa se nic nedelo jen si parkrat vystrelil. Tomu ja rikam umele natahovani herní doby. A pak se nekdo stežuje že ma The order kratkou herní dobu. Jo jenže tam se porad neco deje a nenudíte se
-
Juchuuu událost desetiletí
-
Neměl být retro Gothic? *10*