-
Mám koupenej jsem v klidu *1*
-
zis, dik za upozorneni :)
-
Vývojáři nad pirátstvím úpjet nemusí, páč od vývojářů to nakupují v největší míře obchody a ty ať se poperou s prodejem... a ty ochrany ? .. k ničemu ... podívejte se na takovou debilitu jako je minecraft... ochranu to vesměs nemá, aktualizovat v pohodě jde i pirátská verze a podívejte se kolik se prodalo kousků ... pokud k tý hře maj vývojáři nějakej vztah a dělají ji pro hráče a né proti pirátům, prodají daleko víc kousků .. sám sem to řešil nejdřív stažením a pak jsem si jí koupil v případě, že by se mi líbila ......
-
*9* prave som si spiratil garrys mod na steamu a error *9* nestoji vela ja si ho kupim stoji 2 eura
-
Nechápu lidi, kteří přidávají ty hloupé komentáře pod články, povětšinou lidé co jsou hloupí a dokáží rozvést nekonečné konfrontace kvůli úplné banalitě. Myslíte si že by STEAM uveřejnil něco, čím by sám sebe ohrozil nebo jaksi ošidil?
-
Když by hra stále například 300,-, není problém. Mám už doma spoustu her, které jsem kupoval tak půl roku po vydání za tyhle peníz. Ale upřímě kdo má zájem hrát staré hry a nevědět do čeho jde? Veškeré hry které má jsem nejdříve stáhnul, zahrál a potom s odstupem času zakoupil. Myslím že tak je to fér vůči autorům i mojí peněžence.
-
No já taky kdysi přemýšlel jak se zbavit pirátění.. napadla mě myšlenka, že by se prodala totálně zabugovaná hra a po jednom dnu by se vydal patch, který by se ovšem nainstaloval jenom na originálky. Teda ještě jsem nedomyslel, jak to udělat, aby patch poznal neorigo od origo, ale tak nějak by to podle mě šlo.
-
-
Stupidnější věc jsem dlouho neslyšel, bravo.
-
-
Upálení zaživa má patrně nějaké dopady na funkci mozku.
-
-
-
No hlavně že to zveřejňujete a ty piráti co o tom netušili si to teď přečetli a budou vědět...tím Steamu moc nepomůžete *7*
-
Hehe, pamatam sa na crakcnutu verziu Settlers 3... v piratskej verzii sa kazda vyrobena tehla (alebo drevene late, uz si to nepamatam uplne presne) zmenila na prasa a tym padom znemoznovala stavbu akychkolvek dalsich budov. :-)
-
-
V jedne spatne piratske verzi... samozrejme to bylo okamzite vyreseno...
-
-
Výborný! Jen tak na piráty.