-
muzete mi nekdo vysvetlit, jak hrac muze mit nelegalni Garry's mod a pritom ho mit na steamu? Nejak tenhle clanek nechapu
-
-
Nejspíš ho na steamu nemají, ale mají steam účet s jinými hrami (counter-strike např.).
-
-
no jasny, ale to prece neznamena, ze kdyz mam nejakou hru stazenou nelegalne z netu v mem PC, tak ze dostanu BAN i na muj steam ucet, kterej s tim nema vubec nic spolecnyho, myslim, ze je nekde chyba v prekladu :)
-
-
Garrys mod se asi? distribuuje jen přes steam a tak píšou i svůj steam účet, aby to získalo na pravdivosti. Nebo je třeba pro nahlašování problémů na steamu nutno zadat i nějaký údaj o účtu. Sám steam mám, ale nikdy jsem nic nenahlašoval, tak nevím. Je to jen domněnka :)
-
-
Jo spíš to bude kvůli tomu že nahlásili Steam ID, ale proč by nahlašovali ID od svýho skutečnýho /legitimního účtu? Co já vim tak piráti vůbec na warez hry Steam nepotřebujou.. Taky mi to trochu vrtlo hlavou, ale zase se kvůli tomu nebudeme tak vzrušovat žejo:)
-
-
Taky mi to nedava smysl, kazdej se muze podivat jaky hry maji na STEAMu koupeny. Takze kdyz budou mit cracklej garrys mod mimo steam, tak snad nebudou tak tupi, aby nekam hlasili ID svyho steamu, kdyz se pak kazdej muze podivat, cze to na tom uctu nemaji koupeny
-
-
-
-
-
-
Jen taková věc.
Nevim jesty se dá na konzolích pirátit.
ALe kdyby se dalo tak je to uplně stejné jak na PC
Takže si prosím konzolisti nechte to že kdyby PCčkáři nekradly tak by bylo na PC víc her atd.
Takže kdyby měli konzolisti šanci stahovat a krást hry do PS3 atd tak to dělaj.
Ale když jim to nejde tak tady hned ze sebe dělaj svatý a píšou aby PCčkáři nekradly. -
-
Tohle se nedá ani přečíst, jak je to zoufalý. A jestli je autor dys-cokoliv, nemá lézt na fóra a diskutovat, jen se ztrapňuje.
-
Tahle gramaticky špatně napsaná říkanka, jejíž obsah tu už mockrát zazněl, je dobrý důvod k autorovu zamyšlení se nad vlastní existencí.
-
-
Tak co mam dělat když jsem Dizgrafik a Dizlektik
-
-
Učit se nebo se soustředit. Ale to je jedno, tohle nebyla pointa. Hlavní bylo to, že se tu pořád spousta lidí opakuje nebo někdo opakuje někoho jiného. To je nuda. Souhlasím s tebou, ale to bych se mohl usouhlasit k smrti.
-
-
Máš pravdu.
-
-
-
-
-
No ale tak když je někdo s pirátskou verzí čehokoliv tak blbý aby použil oficiální support tak si to odpojení zaslouží. *1* .... to je jak kdybych s pirátskou verzí winu volal na linku mrkvosoftu že mě nefunguje crack ať s tím něco udělají.
-
Hlavne je nejvtipnejsi, kdyz vsichni (nebo vetsina z lidi) v redakci se ohani jak nemaji piraty radi a bla bla bla (at uz s tim muzu nesouhlasit nebo souhlasit) a pak se to tady vsechno praskne aby si pirati dali pozor... Nakonec i redakce najde zpusob jak na piratech vydelat.. jsou to prece taky ctenari ... Njn prachy :)
-
Myšlenka je to sice krásná, ale co když se tato hlášk aobjeví i uživateli, jež si hry řádně zakoupí, bude též bez milosti odpojen?
-
a jaky ma vyznam ze toto teraz prezdradili? LOL
-
-
No podla mna preto, aby aj legalni hraci menej otravovali na supporte.
-
Vyznam je jasny. Pirati si priste daji pozor kde co pisou. *1*
Necekate,jak je zmineno ve clanku,ze nekdo nekoho odstrihne od STEAMU doufam? Proc by se dobrovolne zbavovali svych zakazniku?
-
-
Tak zrovna u Flashpointu a Army jsem se nikdy moc nesmal. Stacilo do toho trochu zaryt a zacne blbnout i original.
Piratu se nejak nezastavam. Ale je aotazkou, jestli jim mohou bloknout ucet na zaklade nejake hlasky na foru. Pokud by ten clovek tam mel vic legalnich her, valve by si udelalo dost zle. -
-
Tak zle by si určitě neudělalo. Nikdo asi nechce aby mu někdo "sral doma" a tak mají svoje pravidla, který prakticky koupí hry přes steam přijímáš.
-
-
Tady se zase sešla kupa nejsvatějších.... Ale jinak docela dobrá práce, lepší než piráty "likvidovat" tim, že znepříjemní hraní i těm, co si to koupili.
-
ale je to smůla pro ty, co maj třeba nějaký origo na tom svým účtě :)
-
-
tak těžko jim zabanují účet. To snad ne jako že komplet.
-
-
Onehdá se mi na vejšce podařily dva opačné kousky - u Sims2 a Trackmanie Sunrise. U těhle 2 her, nějakou chvíli trvalo než se objevil crack, takže než vyšel, napsal jsem na support s historkou o tom, že ochrana u hry se hádá s mojí novou DVD mechanikou a nainstalovaným Deamonem a oni mi poslali klíč, který ochranu obcházel. Já vím zavrženíhodné, ale nedalo mi to, abych to nepřidal k dobru *3* Btw. Trackmanii jsem pak pořídil origoš a Sims2 jsem po 2 hoďkách smazal...