Přejít na výpis diskuzí
GDS 2012: Zuzana Kostićová - Ženy v počítačových hrách
27.12.2012 | Redakce Games.cz
317 příspěvků
-
Je fakt že první minuty, (tak do půlky u mě) to bylo nudné a ten začátek do těch cca 11minut je až odrazující *4*
-
#firstworldproblems
Vydržel jsem deset minut. Skutečně se nedivím, že přednášející na začátku komentuje složení publika. -
Popravde me ta prednaska pekne zklamala, myslel ze bude rozebirat nejaky svuj vyzkum treba o jednotlivych hrdninkach ale misto toho rozebirala recenze nejakych posahanych lidi kdyz z toho nakonec stejne vylezlo ze to hrali 10 minut. To je sice sranda, ale dalo by se to zhrnout do tri vet. Je to skoda, Zuzana pekne mluvi a dobre se ji posloucha ale myslim si ze na toto tema by se nasly i zajimavejsi veci.
-
Dost zajímavá přednáška. Autorka evidentně ví, o čem mluví, a jde vidět že s hrama má zkušenosti. To, že někteří zdejší rádoby-drsňáci absolutně nepochopili, o čem mluví (tzn. že kritizuje a víceméně se vysmívá všem těm hloupým feministickým článkům a průzkumům), je docela smutné. Už jen proto, že svými mimózními komenty nahráváte tvůrcům jiných průzkumů, ze kterých vyplývá, že hráči her jsou jenom zakomplexovaní pubertální idioti. A v těchto případech je to bohužel pravda. Co už no...
P.S. schizofreidní rozhovor mezi trisskou a trollem.diskuzním považuju za jednu z nejzábavnějších scén, co tu kdy proběhla. Asi si to vlákno celé vytisknu a pověsím na záchodové dveře, kde se tím budu ještě dlouho bavit *1* -
Tjn. Já hrál SR3 za ženskou a nechal jsem ji celou nahou. Ale ta cenzura mě tam srala. *16*
-
Kdy bude přednáška Viktora Bocana?
-
Celkem by me zajimalo, jak by vypadalo treba takovy Saint's Row 3, kdyby ho vytvorilo studio slozeny jen ze zenskych
-
Že já se nepoučím a občas tady do té diskuze zabrousím. Děs a hrůza.
Přednáška zajímavá. -
Tak díky no, tohle je fakt super řešení no o.O
-
ty si zrejme na ziadnej prednaske este nebol....samozrejme, ze kazdy si vytvori, respektive uz mal vytvoreny vlastny nazor....ale autor, v tomto pripade autorka....kedze prezentuje svoje myslienky....clovek ocakava aj nejaky zaver, ukoncenie, tympadom jej postoj.....a to, ze na prednaske si ty, a pocuvas to, tak ti to moze pomoct vyformovat tvoj nazor.....bud sa stotoznujes s nazorom autorky......alebo mas nazor opacny, no vdaka prednaske si sa pozrel na vec aj z druhej strany.....
ako som povedal, toto nebola prednaska, iba zhrnutie faktov a par blabolov o tom, ze Lara ma vtaka.....dakujem, neprosim....ostatne 3 prednasky mozem len odporucit, boli zaujimave, a oplatilo sa ich pozriet :)
PS: niesom sexista, kedze zvysne prednasky su od chlapov a tato bola od zeny :) -
Na přednášce jsem byl přímo na GDS a byla to jedna z přednášek, od které jsem nic extra nečekal a opravdu mile mě překvapila. A musím říct, že jsem vyloženě znechucenej z některých komentářů tady. Nečekal jsem, že tu bude taková žumpa. Paradoxem je, že většina místních zamindrákovaných puberťáků ani nepochopila, o čem je řeč. Na druhou stranu to jsou obvykle takový nuly, že jejich názor stejně není podstatnej *3*
-
Ja hlavne nechapu, proc ta jedna nebo dve nuly, co tu neustale u kazdyho clanku rozjizdeji flame jeste nedostali permaban
-
Ok i když zanedbám ty chlupaté machny, tak
"Ne. jenom ženským vadí, že jsou ve hrách vykreslovány jako modelky a sexuální symboly, nevím proč by to měl někdo řešit, nebo považovat za urážku..."
Wow... Zkus si čistě logicky zanalyzovat, co tou větou říkáš. -
Lol, ty uz nemas co poskozovat :-), vzdyt jsi nepochopil ani zakladni obsah prednasky.
-
Chtěl jsem přispět svým názorem na problematiku, ale po přečtění vašich komentů jsem naprosto znechucenej, je mi z vás na blití a stydim se, že jsem součástí týhle komunity. Chtěl bych vidět vás, vy Bradové Pittové a taky bych chtěl vidět vaše holky.
-
Troll.diskuzní a jeho druhé já
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20111110191929/dcmovies/images/7/7f/Two-Face_(Batman)2.jpg -
Ale jaký problém proboha? Feministky potřebují něco řešit aby dostaly zase granty od státu na ty svoje rádoby studie a analýzy, které k ničemu nejsou. Chlapi jsou ve hrách zase znázorňováni jako svalnatí polobozi, taky to neodpovídá realitě a může to někoho urážet a řeší to nějakej chlap? Ne. jenom ženským vadí, že jsou ve hrách vykreslovány jako modelky a sexuální symboly, nevím proč by to měl někdo řešit, nebo považovat za urážku...možná to vadí těm hnusným chlupatým eko pozitivním machnám, ok, tak ať si to, ale taky samy platí, pak ať si vyřvávají do světa co chtějí.
Až mi někdo ukáže nějakou gender studii, která není financována z veřejných rozpočtů, nebo která někdy prakticky pomohla něčemu a někomu, pak to možná budu považovat za jakousi vědní disciplínu, která má nárok na to aby byla placena a respektována celou společností. -
Hehe, osobnost rozdelená na dve - homosexuál a transvestita, to je mi kombinace *15*