Přejít na výpis diskuzí
GDS 2015: Dan Vávra - Game design v praxi IV
29.1.2016 | Redakce Games.cz
273 příspěvků
-
spis nez mindrak z nej ma proste pr*el ne? jenom bohuzel neni moc vtipny, skoda. potencial by byl velky...
-
Nevim jestli to bylo ve F3 nebo FNV, ale byla tam přece jeskyně, kde žili jenom děti a ty se dali vystřílet do posledního. (byla to taková parodie na kukuřičně děti)...
-
DAI a excelentní scénář ?
To ne... -
Jako že záleží na tom, kdy se to člověk dozví? Mně teda přijde, že to vada byla tehdy a je pořád.
-
To je tím, že pan Vávra svými moudry nejvíce oblažuje ČR. Sypat svoje perly v zahranici, tak se radi mezi fackovaci panáky jako je třeba Peter "nevim jak se ten Milo vzal v mym sklepe" Molyneux.
-
Když on si dovolil kritizovat Skyrim! *1*
-
o to nejde, Dan se kasá jak je jejich hra Uber realistická a pak tam chybí děti. :)
I když má Skyrim mnoho chyb, přeci jde jen i o pocit hráče, jestli je ta hra dobrá nebo ne. To, že je tam trilion nedostatků jako velikost interiéru nebo chybějící záchod je prkotina.
Jsem rád, že jde KCD jiným směrem, ale ruku na srdce, asi by měl Dan přestat zbytečně štvát lidi, zbytečně se pak diví.
Osobně bych udělal opatření i za zabití dítěte ve hře, které by hráči dost ublížilo, nepříjde mi, že by to byl až tak kontrovezní krok je tam mít. -
Mě strašně fascinuje, kolik lidí má mindrák z nějakého Vávry. Dokonce někdo ho má tak velký, že věnuje energii tomu, aby si vytvořil twitter účet a parodoval ho? Čím to je, že tito zoufalci se objevují jen v CZ diskusích? To je zase nějaká součást české povahy - Když nic neumím, tak aspoň budu pořádně nadávat?
-
Jo a ještě my tu prosím nepište že když jsem tak chytrej tak si tu hru mám udělat sám.To neumím umím něco jiného a nežiju jen s toho že jsem onehdá udělal něco dobře.Když něco udělám tak to prostě udělám,ale hlavně nekritizuji práci druhých.Protože jsem spoustu věcí a toho si jsem vědom moc dobře neudělal.HOWG
-
jasny no f1 /2 super .. tam si jeste hrali s karmou ,cernym humorem , rozsahlejma dialogama ,statistika mela smysl..ted je to jen dojna kr*va pro todda a jeho kasparky :)
-
Takže Pane Vávra.Já čekám dokonalou hru se vším všudy s wc a dokonce pokud bych hrál za ženskou postavu tak ze simulací menstruace.Keců a kritik sem od vás už slyšel dost.Tak teď je to na vás.
-
nechat tu volbu na hráči, s tím, že si za to ponese následky, to je v mých očích ideální
-
mě se nejvíc líbilo, jak to bylo ve starejch Falloutech a Baldurech, kde sice byly děti, dokonce šly i zabít, ale byly za to docela přísný postihy (-10 reputace v BG, karma dolů a Childkiller ve Fallloutu) ale holt asi jiná doba no
-
aha tak moje chyba ,sice mam prvni dva dily za sebou ale na nej si nevzpomenu ,,co si z her tak vybavim je fallout ,dole zminena legie a k morru jsou decka jen jako mod ..jo a vidis skyrim,to byl des jen otravovali ,jedine kde bylo nejake jejich vyuziti je f4 kde se da ten malej harant nacpat do fat mana misto mini nuke :) ,,ale porad sem rad ze vubec neco tak velkeho u nas vznika tak i ozelim fakana co nejde zabit a jen priblble cumi na nocniku ..v mafii nebyli ne ?? a jak sme nad ni slintali *7*
-
a ve Skyrimu jsi mohl adoptovat děti, dát jim železný dýky jako dárek a pak se dívat, jak s nimi před domem šermují, ach to rodičovství *1*
-
v ceskem stredovekem rpg Legie z roku 2009 od teamu Sudokop jsou nejake deti:)..jinak velice dobra jednochubka *3*
-
v Diablu byl Wirt *4*
-
Jako Bethesda killer to sice připomíná klasický plán Ruských soudruhů na konkurování západu 1.předehnat 2.udržet krok 3. neztratit z dohledu, ale i tak se na KC velice těším! V některých oblastech hold dokážou zlaté české ručičky a hlavičky kompenzovat i ten obrovský rozdíl v rozpočtu u západních firem, v některých holt ne, ale to nevadí.
-
A v diskusi se řeší jen to, že tam nebudou děti, což se ví už minimálně půl roku... *15*
-
je fakt ze se obouva snad do kazde hry a sam ted vidi ze to neni uplna sranda ,ale aspon se snazi hledat nove cesticky nebo to moc nesidit,,na rozdil od bethesdy ktera dela ty same chyby stale dokola a dokola a dokola a ocividne je to netrapi
jinak s tema detma ..proc na to tady nadavate? v diablu,gothicu, morru ,obli, , risen vam taky nechybej ..radeji to ozelim kdyz bude kvalitni pribeh , dobra optimalizece a dost moznosti..budte radi ze u nas zase neco vznika *3*