Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maros.goc
    Prezentácie sa vzdy robia takto
  • Vojta_Ilavsky
    Tu nadpřirozenou rychlost si vývojáři jako jediné ze světa Zaklínače vzali k srdci, a udělali z Geralta Formuli 1 v kompresovaném světě.
  • jj a s plants vs zombies
  • maros.goc
    Autor clanku asi nečítal knihy pretože tie opisuju rychlost zaklinaca ako nadpozemsku cize jeho popieranie fyzike je uplne v pohode

Skor ma strasi trn detektívny mod, vyzerá strašne lacne, casual a nudi uz z videa... Rovnako aj equip screen je skaredy
  • To, na co odkazuješ a o čem tu píšeš, by měl být Kurolišek. V knížkách nebo hře je to někde vysvětleno. Mám za to, že Bazilišek je více ještěr, kdežto Kurolišek má spíše k ptákům (kohout). Kdyžtak ať mě někdo opraví :-).
  • *horse."

You're welcome.
  • Vojta_Ilavsky
    Kozel nesmí chybět v žádné hře. :)
    Jenom škoda že Warhorse Studios si vaří svoje vlastní...
  • Takhle ma vypadat prave RPG!!!!!!! Kozla, draci. A ne nejakej traaapnej ceskej shitdom deliverance
  • wenceslaus
    15 let... a popravdě si toho moc nepamatuju.
  • Koukám moc lidí tady nečetlo ságu. *4*
  • Paulcz
    blbost
  • Vojta_Ilavsky
    Já si taky pamatuju jenom 2 sice(ten drak na začátku a potom ten dementní kairan), a mohl bych klidně s nadsázkou říct, že souboje byly jedno velký QTE.
  • Mato1987
    no tak by boj trval o pol minútu dlhšie, to nič nemení na fakte, že je to až príliš zjednodušené.
  • Mato1987
    nepochopím to ani časom, pretože ja o voze a ty zas o koze :)
  • vlhkost.
  • Vývojáři to řekli sami když prezentovali tohle video na PAXU... Mimoto se stačí podívat na video abys viděl, že Geralt je level 30 a bojuje s level 4 vlkama...
  • Moze byt. Pri tychto potvorach si nikdy niesom isty co je co.
  • Mato1987
    Čo to melieš ty neštastník :D vysadil si prášky? *15*
  • Mato1987
    Tebe asi niečo také ako názor nič nehovorí, všakže? Ty to samozrejme považuješ za "hejt" a "otravovanie", to preto lebo si pravdepodobne jednobunkovec .
  • "When you're outside, you can always whistle to call the whores." -SOLD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit