Přejít na výpis diskuzí
Geralt bojuje proti wyverně v novém videu z třetího Zaklínače
7.3.2015 | Aleš Smutný
170 příspěvků
-
Prezentácie sa vzdy robia takto
-
Tu nadpřirozenou rychlost si vývojáři jako jediné ze světa Zaklínače vzali k srdci, a udělali z Geralta Formuli 1 v kompresovaném světě.
-
jj a s plants vs zombies
-
Autor clanku asi nečítal knihy pretože tie opisuju rychlost zaklinaca ako nadpozemsku cize jeho popieranie fyzike je uplne v pohode
Skor ma strasi trn detektívny mod, vyzerá strašne lacne, casual a nudi uz z videa... Rovnako aj equip screen je skaredy -
To, na co odkazuješ a o čem tu píšeš, by měl být Kurolišek. V knížkách nebo hře je to někde vysvětleno. Mám za to, že Bazilišek je více ještěr, kdežto Kurolišek má spíše k ptákům (kohout). Kdyžtak ať mě někdo opraví :-).
-
*horse."
You're welcome. -
Kozel nesmí chybět v žádné hře. :)
Jenom škoda že Warhorse Studios si vaří svoje vlastní... -
Takhle ma vypadat prave RPG!!!!!!! Kozla, draci. A ne nejakej traaapnej ceskej shitdom deliverance
-
15 let... a popravdě si toho moc nepamatuju.
-
Koukám moc lidí tady nečetlo ságu. *4*
-
blbost
-
Já si taky pamatuju jenom 2 sice(ten drak na začátku a potom ten dementní kairan), a mohl bych klidně s nadsázkou říct, že souboje byly jedno velký QTE.
-
no tak by boj trval o pol minútu dlhšie, to nič nemení na fakte, že je to až príliš zjednodušené.
-
nepochopím to ani časom, pretože ja o voze a ty zas o koze :)
-
vlhkost.
-
Vývojáři to řekli sami když prezentovali tohle video na PAXU... Mimoto se stačí podívat na video abys viděl, že Geralt je level 30 a bojuje s level 4 vlkama...
-
Moze byt. Pri tychto potvorach si nikdy niesom isty co je co.
-
Čo to melieš ty neštastník :D vysadil si prášky? *15*
-
Tebe asi niečo také ako názor nič nehovorí, všakže? Ty to samozrejme považuješ za "hejt" a "otravovanie", to preto lebo si pravdepodobne jednobunkovec .
-
"When you're outside, you can always whistle to call the whores." -SOLD