Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vojta_Ilavsky
    QTE ve dvojce bylo dost, nepředpokládám že tady ho bude o moc míň, koneckonců to míří na co nejširší koncovou skupinu konzumentů.
    Místo grainu a pruhů to je zase přesaturovaný jako tuří samice.
  • V kazde hre kde na ten souboj potrebuji aspon 3 tlacitka :D Soubojove systemy byvaji stupidni, nicmene kdyz se vyvojar aspon trochu snazi, lze ten stupidni system vysperkovat alespon zdanim takticna, zdanim, ze hrac vyvoj boje nejak ovlivnuje a ze muze i umrit. Vyvojari KoA se tolik nesnazili...
  • Je to osviezujuce pozerat sa na bossfight bez qte. Nebude to ale prilis malo cinematicke? Ziadne pruhy, grain ani qte a este to bude pravdepodobne aj pridlhe ;-)
  • někdy stačí nebýt líný a přečíst si průvodní text než-li jen slepě klikat na video..

"Jak si můžete všimnout už na úvodním úvodu s vlky, opět jde o prezentační video, podobné, jaké jsme viděli loni na E3, což znamená, že Geralt uštědřuje potvorám mnohem větší zranění, než na normální obtížnost a naopak dostává jen zlomek toho, kolik by dostal normálně. Důvod je jednoduchý, tvůrci potřebují prezentaci dostat do snesitelné délky a nemohou strávit deset minut tancováním kolem wyverny"
  • Vojta_Ilavsky
    Byly to efektní... :)
    Teďka mi řekni kde máš souboje který nejsou věru stupidní? Zrovna Zaklínače bych jako příklad nezmiňoval, ty souboje ve dvojce byly strašně nudný.
  • Krescz
    ja budu rad i za minimum *15* jinak videa mi nepripadaji nejak odpudive me se libi
  • Neřeš je 90% lidi s games budou rádi když jim ta hra poběží na medium a o ultra a 1080p si můžou nechat jenom zdát
  • Nemohu souhlasit s luxusnimi souboji, vsechny souboje byly o klikani leveho mysitka do ktereho jsem obcas zmackl q, ktere sesilalo jakesi modre cosi. Nicmene zde se diskutuje o Geraltove epigonovy, takze jsem ze srdce rad, ze se v zaklinaci da skakat.
  • no neviem ale to na obrazku vyzera ako wyverna. Bazilisok vyzera skor ako plaz a pokial viem tak nevie lietat. Aj ked pravda nepamatam si uz ako vyzera v zaklinacovi presne:)
  • Vojta_Ilavsky
    Zrovna souboje byly v KoA luxusní, možnost skákání v Zaklínači je.
  • Draken69CZ
    No nevím co to je, ale mám pocit že ráno kolem 5-6h to šlo naší ulicí a sousedovi to nablilo na vrata.
  • Pre vsetkych co kricia "downgrade" nech si pozru toto video
    https://www.youtube.com/watch?v=QQUKoJRuIyg
    a pocuvajte co hovori prezentujuci na zaciatku videa. Ze neukazuju hru na najvyssich nastaveniach, nechavaju to az k vydaniu hry aby hraci dostali "facku" ked bude hra vyzerat este lepsie nez na vsetkych videach :)
  • Tohle neni vyvedeno v tak sytych tonech, ale podobnost se urcite nalezt da. Hlavne aby tam nebyly i dalsi podobnosti s KoA. Konkretne nemoznost skakani a veru stupidni (aspon na pc) souboje. Bohuzel se obavam, ze presne to v zaklinaci dostanu.
  • To není wyverna, to je bazilišek. *4*
  • Cit pro Sapkowského? To jako vážně?
  • Spisovně: lidé byli, lidé viděli, ale obecnou češtinou ty lidi byly a ty lidi viděly, né?
  • Neva, casem pochopis *1* , kdybys cetl tak ani nemusis cekat *15*
  • Kr.Pa
    Nekomprimované video v plné kvalitě zde: http://bit.ly/1Hd1FXo (cca 1100 MB)
  • Mato1987
    ja stále nemám čo i len potuchy o čom momentálne točíš priateľu *15*
  • Je to pravdepodobne stream na nvidia shield ako to predchadzajuce video s vlkmi alebo hrane na Xbox One, preto je grafika slabšia, tak prestaňte stale kritizovať a sťažovať sa na grafiku. Uvidíte aká bude kvalita na pc a ultra nastavenia.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit