Přejít na výpis diskuzí
Geralt bojuje proti wyverně v novém videu z třetího Zaklínače
7.3.2015 | Aleš Smutný
170 příspěvků
-
Ak má niekto strach o hru po grafickej stránke ...
1. Toto je ukážka z xboxu (overené z inej stránky), ak si náhodou niekto nestihol všimnúť a pokiaľ viem, tak xbox nebude podporovať Full HD
2. Youtube, respektíve nejaký iný prehrávač na stránke väčšinou (z 99,9 % prípadov) degraduje skutočnú kvalitu, v akej bolo video spracované. To jest, nikdy nedostanete pravých 1080p, pretože sú zkomprimované.
Pamätám si na prvý gameplay, kde som si poctivo zaškrtol 1080p na youtube (dokonca aj stiahol) a zľakol som sa. 5:55 celkového času malo okolo 150 MB. Hľadal som na internete a našiel som, zhodou okolnosti práve na tiscali, verziu tej istej ukážky, ktorá sa musela stiahnuť a zrazu necelé 6 minútové video malo 1,25 GB! A to len bolo pokoukáničko :D
Skrátka, po grafickej stránke by som sa nebál, aspoň čo sa týka PC verzie, no bohužiaľ konzoly to schytajú okresanou kvalitou (bez hate-u, len objektívne posudzujem).
A ohľadom otvorenosti a veľkosti sveta by som tiež nebol tak skeptický. CD Projekt si u hry takýchto rozmerov, si jednoducho nemôže, aspoň by si nemal, dovoliť porušiť sľuby. -
U mňa je to podobne, radšej preferujem hry s kvalitným príbehom príbehom ale keď sa grafika od predošlého dielu, ktorý bude mať uz 4 roky ani len troška nezmenila k lepšiemu a je to práve tá grafika, ktorá dotvára atmosféru v hre tak mám taký pocit, že niečo je zle.
-
Jako jake tam dostal hodnoceni? 40/100. Od te doby si o tom webu myslim svoje *11*
-
Osobně hry nehraju pro grafiku. Ale pro příběh.
A ten má Zaklínač prostě skvělý. Cit pro Sapkowského jde poznat. A proto se na ní těším. -
koľko?
-
mne osobne sa nelúbil ani jeden diel, jednotka mala otrasný súbojový systém a dvojka bola zase príliš jednoduchý, udrieť, zasiahnuť, potom odskočiť na sekundu a zase opakovať až kým nepriateľ nezgegne a z tejto trojky mám podobný pocit ako z dvojky a ešte k tomu mu to príde omnoho zjednodušené, veď tá obluda neubrala hlavnému hrdinovi ani troška zdravia a keď ubrala tak sa zázračne zregeneroval...neviem no, ale tak to vyzerá, že v máji tohto roku si radšej zahrajem kvalitný datadisk old blood ako tento konzoloidný, zjednodušený a ohavný klon zaklínača dvojky.
-
Neříkám že je to barevnější, říkám že se to minimálně k vizáži KoA příbližilo tak blízko, aby se to dalo srovnávat.
-
Zase neprehanej, barevnejsi nez kingdom of amalur to neni, to nejsou ani rosetove vitraze u cernoprdelnickejch obchodaku.
-
*lidi byli
-
Konzoloidná byla už dvojka, která se Zaklínačem měla už pramálo společného, doufám že ve trojce dodají tu pravou slovanskou atmosféru z jedničky, z videí to vypadá na Kingdoms of Amalur. .)
-
To uz je jak na DD, kde Alan Wake pro pc nedopad dobre, pac tam ta textura motoru u toho auta byla hnusna *1*
-
Ak mám byť úprimný, tak vôbec nechápem ten humbuk okolo celého tretieho zaklínača...mne tá hra pripadá ako silne konzoloidná a zjednodušená verzia predošlého dielu...ani tá grafika nie je bohviečo, niektoré tie textúry vyzerali otrasne...
-
Jsem zvědav, jak velký bude tadyten kompresovaný svět, kdy na kopec vzdálenej 5 kilometrů doběhnu za 2 minuty.
-
Ještě mohlo být to video s polským dabingem, ten je nejlepší.
-
Jestli to půjde ve stopách dvojky, tak bych se o náročnost nebál :D
-
Ono je to totiž hrané na Nvidia Shield
-
grafika je rozhodne dole oproti starym ukazkam, ale podle me je to nejakym nizkym nastavenim, protoze i dvojka vypadala lip nez je videt tady
-
Video opet neukazuje nic zajimaveho, ale hra bude zase ziskavat hodnoceni 10/10 a to jen proto, ze autori si u ni zavzpominaji, jak tenkrat v devatenacti letech pri cteni knihy meli prvni kontakt se sexem.
-
ale Foltest je mrtvej, takže můžeš kroužit dle libosti :D
-
tak hraj Life is feudal nebo podobné hry... případně Farming Simulátor :D nemá smysl to psát u třetího dílu RPGcka s hrdinou v hlavní roli, vycházející s knižní předlohy, která taky neni o orání pole :D