Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DS klikací komando a jejich úžasný příběh dorazilo....utečte dokud to jde.Lepší jak poslouchat hodiny o tom, jak je tam skvělej příběh v náznacích.
    • Asi tak , uzasne lore v absolutne nefungujucom a mrtvom svete, x krat dokola nejaky nezaujimavy manik vytvoreny odnikial nikam, prepadol zlu / temnote / sialenstvu. No a aby som nezabudol, su tam tak prevratne a neklisoidne draky, no a tie tiez prepadli zlu / temnote / sialenstvu pre zmenu ;-)
    • čau Veskoslave. Co nám ještě povíš?
      • tak třeba, že si rád lížeš koule u kotouls? :D
        • Ach to se nepovedlo, stydím se i za tebe...
  • Zaklínač? To je ta herní série, která poplivala knižní sérii a následně ji pomočila a posrala? Děkuji nechci. Pamatuji si dvojku, naprosto nevybalancovaná hratelnost, druhá kapitola a ten závěrečný boss. Naprostý masterpiece boss, třikrát udeřím a je po něm, hráno na Dark. HARDCORE! Příběhem nepochopení knižní série a tvůrce hry bych pověsil vedle scénáristů Game of Thrones...
    • To s tím bossem mi připomnělo jak jsem ve hře roku zabil prvního draka na 7. levelu. Začal jsem do něj pálit z dálky základním útokem z kouzelnické hole a on jen seděl a čekal až umře...game of the year madafaka
      • tak v Dark Souls 1 je jenom jeden živý drak a to Kalameet a ten rozhodně nesedí, takže nelži nebo buď konkrétní..
        • Pokud ho ovsem nezastrelis lukem z pod mostu ;) DS hardcore extreme madafaka
          • Myslis, tu pasaz kde strielas wyverne do chvosta , ktorej to absoutne nevadi a ked mu odpadne tak ti do inventara skoci mec? ;-)
            • Ano to jsem presne myslel :)
        • Veskoslav
          Až na to, že myslel DA:I ty DS...
        • Nemyslel Skyrim?
          • spíš DI: Inquisition, to tu myslím vyhrálo hru roku *7*
            • debílku jaký podvod? Prostě laciný nedodělek stejně jako jsi ty nedomrdek *1*
            • da:I je sice kravina, ale pořád je to o milion % těžší hra než Witcher 2. Složení toho nejvyššího draka v Da:I v té ledové pustině na hard byla docela výzva nic proti a proč bych měl jako podvádět? Co z to pak jako mám? Nechápu?
          • bez tak jo
    • ne, to je jiná herní série, my se bavíme o Zaklínačích, legendární rpg sáze s propracovaným příběhem a systémem voleb ve větvícím se příběhu, v dechberoucí grafice a uvěřitelném převedení knižního světa na monitory našich počítačů
      • myslíš ten příběh: Ukradli nám mutageny. Já jdu na zapád, ty běz na sever a Geralte do Wyzimy, máš tam známeho krále. Co Geratl neobjeví spiknutí o konci světa a nastolení nového řádu a Geratl tomu samozřejmě zamezí. Tak a co máme ve dvojce takový laciný politcký thriller, který se ani nehraje a pořád se dívaš na nic neříkající dialogy. Příběh: Tak zase vytáhneme Nilfgaard a zkusíme tentokrát zevnitř. Za celý děj Zaklínače 2 se v podstatě nic nestane a na konci hry jsme na začátku, tentokráte víme, jak to bylo s Yen. Vskutku geniální. *11*
        • Veskoslav
          Pravda za to DS 1 a 2 mají přímo brilantní příběh v rámci RPG. Sice většina tam není a ten "úžasný" loor musíte hledat po netu, ale jo. Zaklínač má banální příběh. Asi jako většina her současné doby.
          • samozřejmě jak píšeš. Zaklínač je slabikář proti Dark Souls. Víš co je fajn u Dark Souls, že potřebuješ mozek, abys pobral příběh. Nic tam do tebe netelí..
            • corfer
              Na Dark Souls je spíš fajn, že je to kvalitní hra. Co už ale fajn není, je ubohá komunita radikálů, která namísto racionální rozvahy, vymýšlí absolutně scestné předimenzované konstrukty. Chudák Myiazaki za sebou musí táhnout takovou armádu konspirátorů, že na to doplácí hlavně jeho hry. Jedna věc je být fanboy a druhá věc je být fanatik. Dark Souls i Dark Souls 2 postrádají vyprávěcí techniky a z hlediska narativní analýzy bys s žádným převratným soudem nepřišel. DS série postrádá základní prvky příběhu a jedná se prostě jen o nesouvislé symbolické kódy, na jejichž luštění není potřeba rozum, ale imaginace. Ona se alegorizace obecně velmi přeceňuje, poněvadž ji lidé berou jako tajemnou a tudíž složitou formu sdělení kódu. Skutečnost je ale taková, že je složitější podat komplexní kód srozumitelně, než alegoricky denotáty zbavovat srozumitelnosti, která potom vede akorát k těm trapným interpretacím všude po internetu.
            • a ta druhá polovina jsou bláboly, co tam dali sami autoři, pošahaní střelení japonci a to je příběh DS v kostce *1*
            • oprava - potřebuješ internet aby sis mohl přečíst co si hráči vymysleli, že tam jako je, přičemž polovina z toho jsou naprosté bláboly kterým se smějou i tvůrci...
            • Veskoslav
              Ano další zaslepenec DS série a kecy o tom, jak je tam skvělý příběh *7* DS má obyčejný, tuctový příběh. Neurazí, ale není tam nic, co by z něj dělalo něco více....
            • nebo si ho můžeš prečíst na wikipedii, ale že by to tedy bylo takové literární veledílo...
        • ale jo, i když to takhle napíšeš, zní to jako docela zajímavý příběh *1*
        • meleš sratchky a moc dobře to víš
          • opravdu? Tak mi napíš, co se stalo v Zaklínači 2: Poprave příběh je takový. Zle císařství znovu povstalo z popela a pomocí tupého Letha a pár křováku z lesa zabíjí krále, aby připravili půdu pro invazi. Toď vše jako hlavní děj. Opravdu dech beroucí příběh..
            • Keby si o tom niečo vedel,tak by si vedel,že Nilfgaardské cisárstvo nieje zlé, len je to cudzia mocnosť. Nilfgaard nevstával z popola,lebo vojnu v ságe de fakto vyhral. A k ďalšiemu sa nebudem vyjadrovať,lebo tvor tvojej inteligencie by i tak nič nepochopil.
            • sheldor z azerothu teď jsem ti napsal, proč mě simulátor kotoulů Witcher 2 nebavil a ty mě ho pošleš hrát, no si ty vůbec normální???
            • To mě vůbec nezajímá já knihy nečetl prostě mě baví ta hra. Ty si běž radši hrát simulátor kotoulů bez příběhu a neopruzuj tady. Jestli mi chceš dělat čubu stačí říct.
            • http://www.troll.me/images/obv/seriously-bro-troll-harder.jpg
  • Nechápu proč to davaji zdarma.vždyť mohli dát zdarma holítko a člověk by si dokupoval žiletky a případně lektvary s gelem či pěnou.kdyby na to ještě prodali licenci Gillete tak na tom mohli trhnout víc jak za základní hru
    • Přesně tak! A ve chvíli, kdy by si začal šlapat na vousy a tak zakopávat, by hráč v podstatě neměl na výběr. Stačilo by tomu lehce přizpůsobit herní mechaniky tak, aby bylo potřeba ve městech čekat spoustu dní či měsíců a bylo tedy nevyhnutelné, aby měl dlouhé vousy. Navíc by to šlo snadno zdůvodnit tím, že je to příklon k realističnosti, že nikdo ve skutečnosti by nepodnikal tolik dobrodružství v rámci tak málo dní jak vidíme ve hrách.
  • misho8723
    Nepáči sa mi ako o tomto detaile píšu herné médiá : však CD Projekt nevydali správu do médií, že v hre idú Geraltovi rásť fúzy a brada.. išlo o interview, kde boli omnoho zaujímavejšie otázky a odpovede, ako práve otázky a odpovede ohľadom tohto.. ale však herné médiá zaujímajú somariny, tak čo od nich čakať, všakže.. strašne veľa nového sme sa dozvedeli o hre, ale jedinú vec čo z toho herné médiá vybrali, sú info o brade.. paráda..
    A inak, tento detail mali už napríklad v hre Deadly Premonition..
  • Myslim ze autor tady resi zbytecne hovadiny, jako jestli i ostatnim ve vesnici nebo ve hre porostou vousy :). Mozna to zni jako nelogicnost, ale pane Boze to je toho, je to hra, uz vidim jak tady vsichni co budou hrat tretiho Witchera budou schvalne cekat a civet na NPCcka jestli jim porostou vlasy nebo vousy, protoze nebudou mit fakt nic jinyho na praci. Verim ze hra nebude nudna aby si hraci museli zpestrovat chvile takovyma blbostma. Lidi, uzivejte si hru a nevenujte se takovym pi*ovinam. Tady rejpalstvi nekdy fakt nezna mezi..
  • Takovýhle "vychytávky" byly už poměrně starém Freedom Fighters, pamatuje si to vůbec někdo? Celkem nedoceněná pecka:)
    • Jj! FF jsou 10/10 a WB!
    • Lukyz
      Freedom Fighters byla dobrá hra, ale v hlavě mi utkvěla hlavně kvůli skvělé hudbě -> prostě Jesper Kyd *2*

https://www.youtube.com/watch?v=OjPdJRnqkjk
  • No né, ti milí vývojáři to mají v CDP tak promyšlené. Holení vousů, no to je teda revoluce nad zlato... *6* Tleskám ve stoje.

A ještě se o tom píše novinka. *7* Slabá středa či jak?
    • Ajej další kotouls fanboy
      • myslíš Dark Souls? Nejlepší hru minulé generace. Je docela vtipné zmiňovat kotouly pod Zaklínačem, který redefinoval žánr kotoulů a metal jeden kotoul vedle druhého. V Souls hře si můžeš aspoň zvolit styl hraní, bohužel Zaklinač to je jenom to metaní kotoulů a k tomu naprosto debilní combat...
        • ok, obě série mají debilní combat, kotouly, možnost zvolit si styl jakým budeš bojovat, na blízko/na dálku/ kouzlení, ale Zaklínač k tomu má, alespoň pro mě, mnohem zajímavější prostředí, postavy, příběh který se navíc různě větví, návaznost na knížky které jsem četl a je zkrátka založený spíš na příběhu než na grindu, proto je pro mě ta série zajímavější
          • *15* jasně trolle...
            • no vidíš, konečně jsme se na něčem shodli *3*
      • Není to furt ten samý?
      • kotouls, které ani neumí zásahové zóny a odsekáváni kusů nepřátel a fyziku jako 20 let stará Severance: Blade of Darkness, natož fousy *1*
  • Knizni Geralt se nekdy holil a mel jizvi pres pul tvare?
    • Veskoslav
      Ano Geralt se v knize holí. A při tom, co všechno prožil, pozabíjel a přežil se divím, že spíše má ještě nějakou tvář než jizvu.
  • Jenom doufám že to už neodloží a vyjde to jak má, fakt bych si už zahrál něco pořádného ty jo,
  • a bude holeni jako minihra ?
    • Jo střelíš si Igni do xichtu, necháš chvilku a pak rychle Aardem uhasíš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit