Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wow so hardcore *8*
  • Mě zajímá i tento casual pro kiddos. Vždycky se zasměji, jak fanatičtí kiddos obhajují ten casual...
  • To těžko, jsou bez loadingu protože jsou všechny stejné
  • tak třeba, že si rád lížeš koule u kotouls? :D
  • asi čeká na loading do další lokace
  • Veskoslav
    Tak jdi hrát Bloodborne, vyšel, máš hru a nám nech Zaklínače. Ale nepiš blbosti o tom, jak má DS skvělý příběh.
  • Tak umři teď. Určitě se ti to povede *1*
  • a ta druhá polovina jsou bláboly, co tam dali sami autoři, pošahaní střelení japonci a to je příběh DS v kostce *1*
  • čau Veskoslave. Co nám ještě povíš?
  • Ten trailer ukázal jednu věc, že to půjde ve šlépějích svého staršího bratříčka a bude to naprostý casual. Od druhé kapitoly na Dark jsem neuměl umřít...
  • DS klikací komando a jejich úžasný příběh dorazilo....utečte dokud to jde.Lepší jak poslouchat hodiny o tom, jak je tam skvělej příběh v náznacích.
  • sheldor z azerothu teď jsem ti napsal, proč mě simulátor kotoulů Witcher 2 nebavil a ty mě ho pošleš hrát, no si ty vůbec normální???
  • oprava - potřebuješ internet aby sis mohl přečíst co si hráči vymysleli, že tam jako je, přičemž polovina z toho jsou naprosté bláboly kterým se smějou i tvůrci...
  • no vidíš, konečně jsme se na něčem shodli *3*
  • Veskoslav
    Ano další zaslepenec DS série a kecy o tom, jak je tam skvělý příběh *7* DS má obyčejný, tuctový příběh. Neurazí, ale není tam nic, co by z něj dělalo něco více....
  • debílku jaký podvod? Prostě laciný nedodělek stejně jako jsi ty nedomrdek *1*
  • To mě vůbec nezajímá já knihy nečetl prostě mě baví ta hra. Ty si běž radši hrát simulátor kotoulů bez příběhu a neopruzuj tady. Jestli mi chceš dělat čubu stačí říct.
  • nebo si ho můžeš prečíst na wikipedii, ale že by to tedy bylo takové literární veledílo...
  • *15* jasně trolle...
  • samozřejmě jak píšeš. Zaklínač je slabikář proti Dark Souls. Víš co je fajn u Dark Souls, že potřebuješ mozek, abys pobral příběh. Nic tam do tebe netelí..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit