Přejít na výpis diskuzí
Geraltův rostoucí vous v Zaklínač 3 můžete "oholit" skrze bezplatné DLC
25.3.2015 | Honza Konfršt
149 příspěvků
-
Je ti snad jasné, že děláš úplně to samé? *1*
-
A neumí ani číst. Takže hloupý, lhář a negramotný. Gratuluji, Vaši musí být pyšní.
-
2 roky? Tak dlouho, tak to gratuluji *7*
-
hratelných je asi pět a ještě se pořád recyklují. Tragické...
-
je ti snad jasné, že Witcher 2 má oproti DS minimum lokací. Snažíš se shodit Witchera 2 nebo Dark Souls? Dle mého pořád shazuješ jen Witchera 2 a tím i sám sebe...
-
Takže jsi ještě hloupý lhář, co neumí ani Google použít?
http://witcher.wikia.com/wiki/The_Witcher_2_monsters -
Raději 5 monster než jedna lokace furt dokola *1*
-
mně něco říkej o čtení, mám za sebou klasické období, které trvalo dva roky, ale dle tvého projevu soudím, že tobě ty knihy chybí.
-
Prostě se přidej na jednu stranu. To je nuda být někde uprostřed. Podle mě se racionální člověk přidá na stranu DS, protože když si vzpomenu na Witchera 2 a těch 5 monster, co nám předvedli, tak nevím, jestli se smát nebo brečet...
-
Nediskutovat a jít si zahrát to co chceš
-
Co mam delat kdyz vim ze Kotouls i Zaklinac meli svoje plusy a minusy a povazuju je obe za dobry hry?
BTW. je fakt potreba aby se u kazdy hry okamzite strhla hadka o tom ze nejaka hra je lepsi nebo horsi nez jina hra? -
Akatosh. Ksakru jsem se divil, jak to že tě vidím....Detroller zase nejede...A mimochodem to, že jsem to nehrál tvrdíš ty GGG a pár dalších pomatenců z té vaší DS partičky super hyper mega ultra pařanů, co mají 25000 hodin a více....Jinak doporučuji občas přečíst nějakou tu knížku. I Průměrný Warhammer má lepší děj jak DS.
-
a není snad náhodou, že naprostá většina největších literárních i filmových děl v naší historii tu naraci nepostrádá?
-
jak může vůll tvého kalibru hodnotit příběh u DS. Za Prvé jsi to ani nehrál a za druhé vůll tvého kalibru potřebuje tu nejzákladnější naraci, pokud ji nedostane, tak je ztracen.
-
Co se to nedozvím *1* O kotouls píše fanda Witchera 2. Bože to je kureevskáá ironie
-
Fanatičtí? Takto se tady projevuje jenom pár hráčů DS, kteří jej považují za příběhový diamant a nejlepší RPG všech dob. Obzvlášť jeden z DS, jak srovnával Baldurs Gate a DS, tenkrát to byla šílená diskuze. A kiddos? Evidentně máte na základce nějaké nové výrazy.
-
DS, BB a podobně to jsou záchody *1*
-
záchody budou?
-
teď ses dobře profláknul triplefagu :D
-
Ach to se nepovedlo, stydím se i za tebe...