Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.troll.me/images/obv/seriously-bro-troll-harder.jpg
  • da:I je sice kravina, ale pořád je to o milion % těžší hra než Witcher 2. Složení toho nejvyššího draka v Da:I v té ledové pustině na hard byla docela výzva nic proti a proč bych měl jako podvádět? Co z to pak jako mám? Nechápu?
  • Veskoslav
    Pravda za to DS 1 a 2 mají přímo brilantní příběh v rámci RPG. Sice většina tam není a ten "úžasný" loor musíte hledat po netu, ale jo. Zaklínač má banální příběh. Asi jako většina her současné doby.
  • Veskoslav
    Až na to, že myslel DA:I ty DS...
  • spíš DI: Inquisition, to tu myslím vyhrálo hru roku *7*
  • bez tak jo
  • Nemyslel Skyrim?
  • ok, obě série mají debilní combat, kotouly, možnost zvolit si styl jakým budeš bojovat, na blízko/na dálku/ kouzlení, ale Zaklínač k tomu má, alespoň pro mě, mnohem zajímavější prostředí, postavy, příběh který se navíc různě větví, návaznost na knížky které jsem četl a je zkrátka založený spíš na příběhu než na grindu, proto je pro mě ta série zajímavější
  • opravdu? Tak mi napíš, co se stalo v Zaklínači 2: Poprave příběh je takový. Zle císařství znovu povstalo z popela a pomocí tupého Letha a pár křováku z lesa zabíjí krále, aby připravili půdu pro invazi. Toď vše jako hlavní děj. Opravdu dech beroucí příběh..
  • tak v Dark Souls 1 je jenom jeden živý drak a to Kalameet a ten rozhodně nesedí, takže nelži nebo buď konkrétní..
  • ale jo, i když to takhle napíšeš, zní to jako docela zajímavý příběh *1*
  • meleš sratchky a moc dobře to víš
  • myslíš ten příběh: Ukradli nám mutageny. Já jdu na zapád, ty běz na sever a Geralte do Wyzimy, máš tam známeho krále. Co Geratl neobjeví spiknutí o konci světa a nastolení nového řádu a Geratl tomu samozřejmě zamezí. Tak a co máme ve dvojce takový laciný politcký thriller, který se ani nehraje a pořád se dívaš na nic neříkající dialogy. Příběh: Tak zase vytáhneme Nilfgaard a zkusíme tentokrát zevnitř. Za celý děj Zaklínače 2 se v podstatě nic nestane a na konci hry jsme na začátku, tentokráte víme, jak to bylo s Yen. Vskutku geniální. *11*
  • To s tím bossem mi připomnělo jak jsem ve hře roku zabil prvního draka na 7. levelu. Začal jsem do něj pálit z dálky základním útokem z kouzelnické hole a on jen seděl a čekal až umře...game of the year madafaka
  • ne, to je jiná herní série, my se bavíme o Zaklínačích, legendární rpg sáze s propracovaným příběhem a systémem voleb ve větvícím se příběhu, v dechberoucí grafice a uvěřitelném převedení knižního světa na monitory našich počítačů
  • myslíš Dark Souls? Nejlepší hru minulé generace. Je docela vtipné zmiňovat kotouly pod Zaklínačem, který redefinoval žánr kotoulů a metal jeden kotoul vedle druhého. V Souls hře si můžeš aspoň zvolit styl hraní, bohužel Zaklinač to je jenom to metaní kotoulů a k tomu naprosto debilní combat...
  • Zaklínač? To je ta herní série, která poplivala knižní sérii a následně ji pomočila a posrala? Děkuji nechci. Pamatuji si dvojku, naprosto nevybalancovaná hratelnost, druhá kapitola a ten závěrečný boss. Naprostý masterpiece boss, třikrát udeřím a je po něm, hráno na Dark. HARDCORE! Příběhem nepochopení knižní série a tvůrce hry bych pověsil vedle scénáristů Game of Thrones...
  • Jj! FF jsou 10/10 a WB!
  • Keyz
    vliv to bude mít jako vždy minimální. Tedy nemusíš to dohrát. Anebo se mrkni po fórech zda někdo nemá podobný save aby ho sdílel.
  • Lukyz
    Freedom Fighters byla dobrá hra, ale v hlavě mi utkvěla hlavně kvůli skvělé hudbě -> prostě Jesper Kyd *2*

https://www.youtube.com/watch?v=OjPdJRnqkjk

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit