Přejít na výpis diskuzí
Ghost Recon: Future Soldier - videorecenze
21.7.2012 | Lukáš Grygar
107 příspěvků
-
osobne hodnotim 7/10 hra mne asi v pulce prestala bavt protoze clovek dela furt to same a to ze oznackuje si cile s dronem ,odstreli je a tak dale az do konce hry .hra se da hrat i jako strilecka,bez plizeni,ale to je moc tezke a daleko se tak nedostanete.multiplayer mne osobne nechytl vubec.
-
Psát pro lidi, pokud to člověk nedělá jenom proto, aby něco dělal - a to právě vubec neni Lukášův případ - neni jenom o tomhle. Je vidět, že o psaní víš naprostý prd. A na nějaké neobyčejné vyjadřování, které se v takovém oboru cení, je potřeba setsakramentskej talent.
-
To je parádička no ;)
-
http://www.youtube.com/watch?v=296n7lLkPbI na tohle pro změnu nezapomenu já
-
Me jako neco extra neprijdou. To takova recenze Black Ops a Red Riveru od Vavry - to mam v hlave jeste dneska *15*
-
Hodnotit umi kazdy a na vyjadreni neni potreba talent. *5*
-
U Stalkera jsem zrovna myslel Lukášovu recenzi, ne videorecenzi :) Psal jsem to tak v prvním komentu, ale i Vrecenze má to příslovečné NĚCO.
-
Po prečítaní tohoto komentu som sa hneď pustil do pátrania, pretože videorecenziu na moju naooblúbenejšiu hru všetkých čias s jedným z mojich najoblúbenejších herných redaktorov (všetkých čias *1* ) som nemohol len tak nechať niekde nečinne roky nezhliadnutu a zaprášenú a tu: http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/stalker-shadow-of-chernobyl/download/?filter:type=10 som ju našiel. Síce je to videorecka s nulovou informatívnosťou čo sa hry týka , má však svoju dobovú atmosféru a o atmosfére je aj sám Stalker, naviac doplnená o zážitky a komentáre jedného novinára-matadora na českej scéne priamo z černobylu!
-
Já se vždy těším na Lukášovy recenze a videorecenze, protože ať už mám ten den jakkoli špatnou náladu, tak už se můžu přibližně 6 let(nebo víc?) spolehnout na jeho styl. V naprosté většině jsou skvěle provedené a to nikoli řemeslně, ale je z nich cítit něco víc. Doteď například vzpomínám na recenzi prvního Stalkera.
-
EDIT: Mlčím. *4*
-
Jistě protože furt sedíš u diskuze, v porovnání s jinými hráči bys dlouho neobstál.
-
veľmi pekný príklad s tým Batmanom...lenže tam kde Nolan pridal na komplexnosti a reálnosti príbehu a slávil právom úspech....tvorcovia nového Ghost REconu okreslali taktické prvky na minimum, hru tzv.zdebilizovali pre najmenej náročných hráčov, nepriniesli do série nič inovatívne a celé je to len klasická priemerná FPS ala Col of Duty, aby sa to lepšie predávalo....
Keď Schumacher natočil Batman navždy a potopil tým celú sériu, lebo to bol film o ničom, tak právom dostal hanlivé recenzie....a toto je presne hra o ničom pre priaznivcov Ghost Reconu...keby Nolan natočil Spidermana a šlo by to v kinách ako Batman, tiež by to nebol odrb?
Hry sa hodnotia úplne zle....celé by sa to malo prekopať, odkedy sa snažia i vývojari čo najviac priblížit filmovému rozprávanie a tempu......už len ten príbeh, len zato by tá hra nemal dostať nadpriemerné hodnotenie -
S radostí bych tě posral , debille
-
[blbej fór]že recenze může psát každý, dokazuje kdejaká recenze čtenářská![/blbej fór]
-
moc pěkně implikuješ, že razantní změna =<>shit.
a co když to není nesmysl, ale je v rozporu se sérií? hm? Nolan natočil úplně jiné batmany než tehdy Burton, Schumacher taky, přesto jsou dva z těchto pánů velebeni. Nolan dokonce svého prvního Batmana pojal zcela jinak než druhého. Stejně jako film, musí být hra prvně sračka, aby dostala špatné hodnocení, ne pouze jiná konceptem. To je argument pro nekoupení, ale ne pro strhání kvalitativní stránky.
A možná tě to maminka nenaučila, ale člověk je stvoření se schopností svobodně myslet i svobodně se rozhodnout. Pokud není dvouleté mimino, měl by se umět o sebe starat sám, což zahrnuje veškeré formy obrany před běžnými ohroženími. Pokud se někdo nechá nalákat pouze na základě značky, je to blb, a pokud si potom ještě stěžuje, je to blb korunovanej. Samozřejmě pokud byl obelhán, blb není, ale zato tvůrce je křivák a podvodník, z čehož by měly plynout důsledky (ztráta zákazníků, soud). -
Jestli někdo psaní recenzí, jakožto povolání, hodnotí jako povolání, které může dělat každý, kdo má zmáknutou češtinu, tak očividně o psaní ví velký kulový. Ano, recenzi může napsat kdejakej jouda, ale aby to stálo za to, aby recenzent cítil, že všechno napsal, jak chtěl a hlavně - aby sám cítil, že si to někdo možná i s chutí přečte, to neni vůbec jednoduchý.
Ale jestli jde jenom o ty prachy, tak může napsat i paskvil, ale vy si pak nemáte co stěžovat, že to stojí za prd, když jenom udělal svojí práci. -
tak ale potom nemá právo sa volať tak ako sa volá a pasovať sa za pokračovanie Ghost Recon....vo filmovej sérii, ked niekto natočí úplny nezmysel v rozpore so sériou, tak je to s prepáčením sračka....prečo to nefunguje i pri kritike hier??? človek potom vyhodí 50 eur, len preto, že ho tvorcovia natiahli na známu značku....
-
krááásny český preklad Starcraftu....Zergský trubec :-)....tak,,,,,čo najviac českých výrazov...sú vtipné a nápadité.....
btw...koment ma zabil :-) Top *1* -
"Dneska totiž fakt píše skoro každý, kdo jazykově vstřebal alespoň základní školu, dokonce i já."
A tim spis je fajn ocenit ty, kteri pisou dobre...
Zurnalistika je kreativni prace: pracujes s jazykem, se slovy, vyznamy. Nekdo to umi hur, nekdo lip. Samozrejme v te herni je ta uroven takova, jaka je. -
presne jak rekl Kowalski *3* to bych mel podle tebe rano cekat pred barakem na prijezd popelaru a tleskat jim?