Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za co bych mu měl děkovat? Pokud odvedl dobře svoji práci, zaslouží si své peníze. Toť vše.
  • Za co chceš děkovat, za to že dělá svoji práci a bere za to peníze ?
  • smejki
    nemůžeš kritizovat nový díl za změnu stylu, když se změnou stylu sám presentuje. Tedy, samozřejmě můžeš, ale nelze to zohlednit v hodnocení, protože hra se hodnotí tak, jak je, ne taková jaká by bývala mohla být kdyby se byl býval bývával někdo držel původní koncepce. Zmínka, že se série změnila, je to jediné, co může kvalitní recenzent udělat. A tohle lukáš dělá hned v prvních větách.
  • Nestačí. Někdy to musíš opakovat aby to dotyčný pochopil, protože jak jsi sám mohl vidět to co napsal je stejná debilita jako říct "dronu" :D tady se fakt člověk zasměje.
  • Místo, aby jste ocenili Lukášovy kvalitní videorecenze (kterých by dle mého názoru mohlo být klidně víc :P), se dokážete akorát chytnout jednoho slova/výrazu a začít to tady hanět do nekonečna. Lituju dnešní dobu, kde lidi nemají problém něco pošpinit a napsat hate, ale poděkovat nebo ocenit něčí práci je už problém *7*. Jinak abych nebyl úplně ot, tak ta hra by si podle mě těch 8 s přehledem zasloužila, problém jsou ale ty dvě slova, a to Ghost Recon, s kterým to má už pramálo společného, ale doba je prostě taková a zlehčené herní mechanismy bohužel táhnou víc a víc...
  • DangerousDave
    mám rád Lukášove recenzie ale tak minimalistickú, neutrálne popisujúcu, bezpohlavnú až politicky korektnú recenziu som od neho tuším ešte nevidel. Ale máš pravdu v tom, že jeho snaha o kritiku nie je nulová, kritizuje tam napríklad vykreslovanie charakterov, čo je v taktických hrách samozrejme to najpodstatnejšie("").
  • Třeba i já jsem singleplayer-only. *3*
  • LOLz, prej DRONA! Mě pos*r! *1* *1* *1* 0/10
  • Inquisitor
    To by ses divil co lidí hraje hlavně a někteří jako já pouze singl. Každýho MP nezajímá, ale jsou samozřejmě hry jako tahle kde je singl jenom něco navíc a hlavní je MP.
  • Stačí to snad napsat jednou, ne? *7*
  • Janchron: To si děláš opravu srandu žejo s tím dronem a tím "nasazením ženského rodu" ... jen další důkaz, že dnes už fakt může psát kde kdo ...
  • Podle tve reakce by bylo jedno jestly bych hral s tebou nebo s AI!
  • jaktoze nulova dyk to tam kritizuje, ze to hraje samo... a brainless to teda neni. v multi obzvlast!!
  • ano to se dnes cení, protože vývojáří produkují to co umí nejlíp a to je piplačka s vizuální stánkou a efekty... co jim moc nejde je AIčko, na které by bylo třeba vymýšlet v rámci hry nějakou taktiku, aby ses mu dostal na kobylku.... a proto všechno vypadá jak CoD
  • presne tak tohle je o multiplayeru, singl nikoho nezajima *11*
  • lool kdo dneska hraje singl? to je obsoletni žanr, dneska se hraje online a multiplayer ma tahle hra paradni
  • DangerousDave
    snaha o kritický nadhľad veskrze nulová... čo na tom že sa takticky ladená hra ktorá hráčovi nič neodpustí zmenila na brainless akciu, hlavne že to rýchlo odsýpa a miestami sa to hrá dokonca skoro samo - a to sa dnes predsa cení, nie ?
  • p.s. na druhou stranu nehral jsem konzolove verze predeslych dilu tak nevim jake to bylo, vim ze to byli 2 rozdilne hry pc verze a konzolova verze, tuším i na jinem enginu. Tak mozna se to az tak nelisi od predchozich konzolovych verzi tehle hry, jen se ted skratka vybodli udelat pc verzi. Ani se jim nedivim, asi to nemelo moc vysoke prodeje
  • vyndejte hlavu ze zadnice a přestanete se divit, 8 je za multiplayer *7*
    že ste to ukradli, tak radši držte tlamu
  • janchor
    Pravda. Ostatně je to asi důvod, proč jsem na drone bez rozmyslu nasadil ženskej rod.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit