Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Třeba zvěř, ale krom pár opět naskriptovaných tu není nic. NIC! Ta hra je vážně OBŘÍ SKRIPT.

• A ještě bych dodal, grafika je poplatná roku vydání hry (původnímu), takže dnes již nic moc, i když máte vše na max. 

• uher

Ještě aby ne, když Kratos hledal klid a záměrně vyhledal odlehlé místo kde nikdo není. Ono kdo by tam asi tak vůbec mohl být, když jsou všude v okolí monstra, kteří by každého normálního člověka rozlouskly jak ořech.

• Dal bych 7/10. Ta hra je jeden velký skript a hlavně, je absolutně prázdná (!!), ve většině případů tu je člověk sám a kolem úplně mrtvo. 

Chodíte vytyčeným koridorem a nikde nic, krom "těch skriptů". Já jsem docela zklamaný. ☹

Hudba parádní, kamera skvělá, animace hezké, protivníci super, ale jinak je to pustina. 

• J.V.Stalin

Hele asi ani ne. Jsou udělány v tradici série (která už se datuje od dob PlayStationu 2) takže to asi není zase takový problém. Je to prostě gamedesing a jako celek to nikde nepřekáží.

Je to asi stejná hloupost jako kdyby jsi začal vyčítat, že v Bloodborne jsou předměty obří svítící koule, což je možná ještě víc na hlavu, ale nikomu to žíly netrhá...

• Argumentační fauly -> Petr Ludwig :D :D :D To jdi někam...

• unicz

Značí to přesně to, co říkají výrobci HW. Drátování kvůli špatné implementaci na straně vývojáře titulu.

• Derp_1337

Tak 90% her je plných nelogičností. Člověk si na to časem zvykne a neštve ho to tak moc jako třeba rádoby reálné filmy. Stal se z toho další herní prvek.

Třeba moje oblíbená nelogičnost byla v trilogii Tomb Raider, kde Lara prolezla nějakou 2 tisíce let prastarou kobku a našla v ní upgrade do kulometu 😂

• Tak nekdy trefit ty veci jako zamerit a nebo proste kdyz prijde nekde ke kolu ci pace, postavis se a proste nic ti nedava. Ustoupis, znova zpet packou a porad nic a pak ejhle... ctverecek / kolecko. Jako jo tam vim ze nekde to u her tak je, blbe se postavim a neda to nic proste. Jen zamerovani na gamepadu... no kazdej PC hrac rekne ze treba strileci hry a FPS jasne na mysi :) Nejhorsi je tak cokoliv na cas. Pokud to nespecha, tak je to jedno.

• TLOU tak jestli jsi ho znal hodne z videii tak te nemusel moc bavit, ale pribehove me bavil :) Tesim se az zapnu 2dil zatim mi lezi ve skrini :) Tech exkulzivit je jinak malo, ale stesti proc konzole bylo to ze ted nejsou grafiky, PS5 se dalo vyuzit a dost na to vydelat, takze jsem vyuzil ze mam PS5 zadarmo a zaroven lepsi grafiku nez v PC :) Na PC jeste hrat mohu ale cekam na radu 40xx abych pak sestavil :(

Ghost of Tsutshima je dobrej jeste jsem ho vic nezahral ale je to jiny, dobre se to hraje, poutave i pribeh :) Bloodborne tu mam rozehranej, ale bavi a nebavi... je to souls hra no. Hezci vypada Demon Souls PS5 ale nevim jak dlouho me bude bavit. Kazdopadne nelituju, jako doplnek uz ok, starsi konzoli bych ale nechtel bez ssd.

• radim.zaty

Překvapivě ne. Přistupoval jsem k té hře, jako k pokračování starých God of War, které byly dost over the top, takže mě imerzi nic nezkazilo. Koridorovost mě až tak nevadila, opět, protože staré GoW jsou v tomhle ještě horší a nejsem vyzobávač open worldů. Ve hře jsem nechal 40 hodin, kromě hlavní linie jsem udělal i dost subquestů a puzzlů, ale jakmile jsem dohrál příběh, odložil jsem to, protože tam není motivace to hrát znovu, nebo grindovat trofeje, na rozdíl od soulsborne, kde jsem skoro u každé na NG+2 :)

• Tak v GoW to tuším maskují podobně jako v DarkSouls 2, že to není ucelená mapa, ale když procházíš nějakým tunelem, tak se odloaduje ta jedna část a naloaduje úplně jiná, která tam geograficky úplně sedí a vypadá to, že je to hrozně daleko. (takové to jak jsi v DS2 mohl na vrcholku kopce nastoupit do výtahu, jen nahoru a přijet na úpatí sopky, nebo jsi prošel 100m dlouhý tunel a vylezl 2km daleko. Tak v GoW to není tak očividné, ale funguje to stejně)

• Tak to já to zase skousnu, nejde o život. Zrovna hraju Shadow of the Tomb Rider. Tam je podobných věcí fakt hromada a víc mi vadí občas nemotorné ovládání. To ale neznamená, že si nelogičností nevšímám. Dokonce někdy obdivuju, jak se autorům daří zdrcnutou mapu maskovat (Skyrim je v tom občas docela dobrý). Bohužel často to z toho čumí jak péro z gauče a pak si musím povzdechnout, jestli to opravdu muselo být.

• iSpirit

je to určitě směrodatnější než trolling od tebe, který ani jednu hru nehrál ty mysliteli😂.

A ne! Opravdu to nenapsal jeden novinář.😉

https://2game.com/en/community/level-design-of-dark-souls-modern-metroidvania/

• Veskoslav

Jako když novinář napíše, že poslední CoD má skvělý herní design, tak je to nějak směrodatné? Stejná logika jako post tvého článku.

• iSpirit

za ty roky, co diskutuješ, je už na pováženou, že si se nenaučil diskutovat jinak než argumentačními fauly.

Jinak ano, nekteré fromovky(ne všechny) mají místy perfektní level-desing. To ty samozřejmě nemůžeš vědět, jelikož jsi žádnou nehrál pořádně a neporazil jsi v žádné ani jednoho bosse, jak si se tu několikrát přiznal. Tvůj Steam a PSN Profile je mi svědkem.

https://www.thegamer.com/bloodborne-perfect-level-design/

Kdybys nevěřil mně, můžeš si přečíst odkaz.

Peace!

• Veskoslav

Jo, protože Soulovky mají úplně zázračný level-design. Hele, když už nějakou hru kritizuješ, tak neměj oblíbené hry, které to také nesplňují...

• iSpirit

odflusnout? Takže jakákoliv kritika je hate či odflusnutí. Ne, nikoliv. 

• iSpirit

Veskoslave na blbé žvanění jsi tu ty. 

Já jsem poukázal, že hra ma dost bídný level-design. Hra je poměrně úzký a linearní koridor, tak se omlouvám, že truhla velká jako Kratos kazí imerzi.

• Derp_1337

No u tebe bude asi ten problém, že jsi, jak říkáš, znal příběh z tisíců videí. TLoU hlavně stálo na skvělém příběhu a pokud jsi ho už znal, tak to bylo obrovské mínus.

Jinak samozřejmě herní mechaniky jsou na dnešní dobu zastaralé. Přece jenom to je 9 let stará hra a za současnou produkcí zaostává. Ale před těmi 9 lety to byl pořád slušný gameplay.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit