Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Firingo

Takže podobný případ jako Horizon Zero Dawn. Na to jsem se hrozně těšil a koupil jí hned po vydání na PC. Hra byla skvělá ale nedobrovolně jsem se vracel na plochu tak jednou za hodinu minimálně první půlku hry, pak už to s hromadícími se patchi bylo lepší ale stejně jsem měl raději pár měsíců počkat až to zcela vyladí. V případě God of War už si počkám.

• Asi jsem vůbec nepochopil co přesně máš za problém? Jakože máš problém se natočit k truhle aby šla otevřít?

• Corvus

Já jsem si strašně let přál TLOU jako jednu z dalších her na PC. Kvůli tématu, emocím atd. Potom jsem si ale 1) sáhnul na ostatní kdysi konzolové exkluzivity a 2) jsem si vyzkoušel remaster jedničky u souseda (XY hodin) a byl jsem strašně zklamanej jak mě to nebavilo. Z dnešního úhlu pohledu je jednička už opravdu na hraně. Velmi jednoduchá... až prosťoučká ve smyslu přísně daných koridorů, neustálého hledání neschovaných :-) žebříků a prken. Nulová výzva. Stealth nijak nevybočující a na PC máme hromadu stealth her, které jsou lepší. Jediné, co mě bavilo byl formující se vztah mezi postavami, jenže ten jsem již znal z tisíců videí... Je to čistě (asi) jen můj problém, ale opravdu hodně mě to zklamalo a docela jsem koukal, jak rychle to zestárlo... crafting za letu mám v trilogii Tomb Raidera, 100x detailnější město a periferie je v The Division 2, stealth funkční, ale takový je v každé 2 PC hře. Čili z těch konzolovek si přeji už jen vlastně vydání Uncharted, což se potvrdilo, potom Bloodborne a Ghost of Tshushima a to je vše. Ostatní již vyšlo...

• uher

Já s tím teda nikdy problém neměl. Vlastně jsi první od koho slyším, že mu to dělalo potíže.

• Já jsem PC hráč nonstop, teprve až teď k vánocům jsem dostal gamepad kvůli právě některým takhle problémovým hrám co nejsou na to stavěny. Na druhou stranu jsem v pohodě odehrál Dark Souls I i Dark Souls III na klávesnici a myši a neměl jsem problémy krom teda toho že jsem si musel stáhnout ikony pro klávesnici protože ty PC porty serou na jiné ovládání než gamepad.

• unicz

Na druhou stranu, nutné edice ovladačů GPU ke konkrétnímu titulu v podstatě značí, že je implementace ze strany vývojářů hry pěkně mizerná a výrobce HW musí hasi potíže.

Někdy, pravda, je ale vina na straně výrobce HW, viz. např. nVidia a FH4.

• unicz

Nemyslím, že je chyba v tobě. Např. v tomto žánru si chrochtám blahem u Batmanů nebo Tomb Riderů, ale u Assasin Creedů si nudou koušu nehty. Každému vyhovuje něco jiného.

• Kissino81

LOU jsem dohrál a příjemná hra....neříkám nic. Asi to bylo hypem co mě navnadil na něco víc.Ale GOW mě nedokázal udržet.

• Neni pravda nelze najit chyby... je to mozna muj problem ale u techto her treba mireni na otevreni truhlic a dana pismena, kdy se musi rychle zamirit se dela na gamepadu proste blbe :( A to mam na PS5. Je to pomalejsi, takze nekdy to vyzaduje dost cviku. Stejne jako kdyz neco chci pouzit, staci se spatne postavit a nedava to nic.

• Chapu ale pozor tyto hry jsou spis delane na gamepad a pokud to neni nejaka top ultra herni klavesnice, tak to musi byt peklo na tom hrat :( Sice mireni by bylo lepsi na mysi ale v pripade God of War to lze zvladnout i na gamepadu :)

• Last of US spatna nebyla ale zacatek super, potom dojem ze je to takova zase normal hra kde neco sbiras, zabijis ale na konci celkem fajn. God of War jeste bavi jsem v polovine :)

• Kissino81

Hráno na PS4 a stejně jako U last of US, pro mě přeceněný titul. Ze začátku jsem se musel i trochu nutit a po 2-3 hodinách jsem toho nechal. Asi chyba ve mě. To mám jinak tento žánr rád ale GOW mě uplně minul.

• Dobře, díky.

• nightborne

Víceméně v klidu, dá se na to zvyknout a funkce sou poměrně snesitelně pod rukama, ale i přesto sou některý kombinace kláves, který po tobě hra chce, abys mačkal současně, nepříliš příjemný. Takže bych beztak doporučil na to vzít gamepad ;).

• Dotaz na redakci, jelikož to v recenzi vůbec nezmínili: jak je to s ovládaním na klávesnici a myši? Pohodlné? Praktické? Budu muset počítat s mapováním, nebo základní preset funguje dobře pro PC hraní?

• nightborne

Ono kdyby šlo dát osm a půl, bylo by to osm a půl. 

Váhal sem usilovně po dobu několika dní, abych pravdu řek, ale nakonec... GoW je tak dobrá věc, že osmička by mi u ní působila prostě nepřístojně. Ale bylo to fakt o ňadra, to ne že ne.

• Corvus

Nejlepší port všech dob byl jednoznačně Death Stranding a Days Gone (bez jediného zádrhele či pádu za celou dobu hraní). Z počátku solidně padala (jinak parádní) Horizon: Zero Dawn, ale to už je vyladěno a běhá úplně na pohodu (aspoň u mě ano), včetně kompletní slovenské lokalizace. Nezbývá než se modlit ke všem severským bohům a bohyním, aby God of War na mé sestavě nepadal. Což přeju všem, kteří o GoW na PC snili! Už jen dva dny a jde se na to! :-) Neskutečně se těším. A pokud to tady ségra v Ankaře čte, díky za excelentní dar k Vánocům! :-)

• dworkin

Původní hra - 9/10 (na desítkové hry víceméně nevěřím, ale pokud takové jsou, tak jednou za deset let a určitě to není God of War - ten jenom dělá to, co už prošlapali jiní před ním, mimořádně dobře).

Port na PC - 8/10, protože devítková hra jednoduše nemůže tímto způsobem padat. Nemůže. Devítková hra musí šlapat jako hodinky.

• bodmrazu

Hra vychazi az za 2 dny, tak jak to ze uz to ma nekdo dohrany? ;-)

• radim.zaty

Jen sedmkrát? Tak to je v pohodě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit