-
Tak přeci jen sis přišel jen odflusnout a říct všem, jak tě to hrozně nebavilo, už jsem si myslel, že je něco špatně. :)
-
Takže prostě jenom blbě žvaníš, protože tě hra nebavila. Kdyby člověk měl hledat nelogičnost ve tvých oblíbených hrách, tak se jim tam najde krapet najde. Nemyslíš?
-
Prave Arenu a Daggerfall jsem miloval kvuli tomu pocitu realne velikosti a nikdy jsem nezkousl Morrowind a jeho ,,zdrcnutou,, velikost.
-
Přiznám se, že mi některé nelogičnosti u nových her taky vadí. Třeba zdrclá mapa u open worldů, kde máš tábor banditů minutu chůze od vesnice nebo hořící ohně v opuštěných jeskyních... Problém je trochu v tom, že čím realističtěji vypadá grafika, tím divněji působí nelogičnosti. Zvlášť takové, co nemají vliv na hratelnost (třeba ty opuštěné zapálené ohně).
Některé staré hry působily realističtěji. Třeba Baldur's Gate mělo lokace, takže čarodějova věž se zástupy nemrtvých kolem nebyla na dostřel šípu od hradeb města, ale několik dní pochodovým tempem. Jop, tohle v plně 3D otevřeném světě jen tak fungovat nebude. Tedy pokud se mezery mezi lokacemi nevyplní pseudonáhodným obsahem ve stylu No Man's Sky a z rychlého cestování se nestane povinnost (říkal někdo Daggerfall?).
-
mám to stejně jako ty, ale zrovna u této hry je to tak do očí bijící, že mi to imerzi až kazilo. Nebo prostě nejsem úplně fér, protože mě ta hra fakt nebavila, tak hledám další věci, co bych kritizoval.
Ale ten lodní level je opravdu příšernost, to mi nikdo nevymluví.😉
-
Tak, přesně. Tu dvojku bych si rád dal. To zase jo. Ale opravdu jsem byl sám překvapenej, jak moc mě to zkalamalo a to já nepohrdnu ani sedmničkovými kousky. TLOU II bych si dal. Jinak u mě ale vede v žebříčku Bloodborne s Ghost Of Tshushima. A opravdu tedy doufám, že mě moc nezklame Uncharted, jak píše Inquisitor :-( To by bylo blbé...
-
Horizon padal/zamrzal fakt hodně. Dnes běží spolehlivě jako hodinky (mimochodem identický případ Red Dead Redemption 2). Na druhou stranu ve videu od indiana se tvrdí, že borec pády prakticky vůbec nezažil a optimalizace je na tom tak, že i se slabým PCdlem se dá v pohodě hrát na solidní vizuál. Takže uvidíme... Snad to bude lepší případ než Horizon v začátcích! Naděje žije :-D
-
Drobátko hnidopišství... Pokud ti vadí tohle, tak si toho asi moc ve skutečnosti fakt nezahraješ... :-D Asi tak 99% herní produkce. Nebo jsi purista a paříš do zemdlení něco jako Tetris.
-
U her mě nelogičnosti tolik nerozčílí, ale u filmu mě to neskutečně vytáčí:)
-
Já měl to stejný co píšeš právě s Uncharted. Dlouho mě to lákalo, chtěl jsem si to zahrát a nakonec mě to vůbec nebavilo. A to jsem hodně chtěl, ale prostě ne.
-
Tak to jsou takové úlitby hratelnosti. Prostě buď hra je myšlena vážně (třeba simulace) a tam nic neodpouštím, nebo je to fantasy a tam to beru tak jak to je. Prostě pohádka, tak proč ne...
-
Já se nebavím o checkpointech. Bavím se o truhle velká jako krávaa uprostřed cesty, která je netknutá a čeká tam na tebe poklad.
-
Já to mám podobně, až na to, že bych si osobně přál ještě i ten LoU. Nikdy jsem ho nehrál, videa jsem moc neviděl a předchozí věci od Naughty Dogs jsem měl rád...
Jinak mě ani nic dalšího z PS nezajímá... Možná do budoucna ještě Demons Souls Remake by byl fajn...
-
Mass Effect, RDR2 ... typické desítkové hry.
-
Tak s tím jsem problém neměl, vůbec nevím, že bych kdy vlastně nějak řešil checkpointy. Není to mezi gaučem a obrazovkou? A truhly jakožto jedna z ikonických věcí GoW? Well... To je jako říkat, jestli někomu vadí všudypřítomný ohniště v DS na místech, kde ohniště nedává smysl ;) Prostě hratelnostní prvek.
-
V dnešní době už je to bohužel zcela standardní záležitost, že ovladače vycházejí s vylepšenou podporou pro konkrétní hry. A o implementaci daných her to teda neznačí téměř nic.
-
Tak on někdo dohrál DS i na banánech a na dance revolution podložce :-D To že to tam člověk zvládne dohrát ještě neznamená, že je dobrý to dělat :-D
-
Já jsem HZD kupoval a hrál na PC už vyladěné (nebo jsem měl štěstí) cca po půl roce od launche a naprosto bez pádu, je ale ostuda že musíme čekat, ale GoW rozhodně nebudu kupovat teď a čekat až to opraví, mě fakt nebaví dělat betatestera za plnou cenu hry. Jediná rozbitá hra na kterou jsem za poslední roky nevydržel čekat byl CP 2077, ale ten, i když byl dost zabugovaný mi taky nespadnul. Na druhou stranu pokud hra nemá technické problémy nemám problém jí koupit hned při vydání.
-
Tak chválu na jedničku taky moc nechápu. Jako v době kdy to vyšlo to bylo super techdemo. Ale hratelnost nic moc a místy nevyvážená (instant smrt od clickerů byla spíš opruz než plus) a příběh úplně defaultní zombie story.
Ale dvojka už je podle mě moc fajn. Ne nějak převratná revoluce. Ale vyladili hratelnost, že už je to takové vybalancovanější. A i ten příběh je zpracovanej moc fajn.
-
To napr nikomu nevadi ty obrovské truhly jakoby uprostřed severské krajiny? To nikdo nezmění respawn na útěku z Hellu. Naprosto příšerný level.