Přejít na výpis diskuzí
GOG startuje šílenství podzimních a zimních výprodejů (a nabízí zdarma Zaklínač 2 a Mount & Blade)
12.11.2014 | Petr Poláček
110 příspěvků
-
V čem je závádějící ty prasáku? *1* Zaklínač 2 zadarmo na GOGu je a v článku je přesně popsáno jak ho získat, tak nepruď *2*.
-
Otázka je, co z toho budeš za týden ještě hrát...
-
Nojo, jenže když ta hra má ochranu a vyžaduje Steam tak bez Steamu nepojede nebo tam to tak není... stejnak pchf kvůli jedné hře mít několik programů.
Takže asi tak jo no. -
Joo není zač...já Insurgency ani nechtěl..a dostal jsem ho hned čtyřikrát :-D Jsem to kupoval hlavně kvůli Teslovy :-)) ale tak kámoši měli radost...a třeba někdy až se budu hodně nudit..tak to zapařím :-)
-
Tak musej na tom šíleně prodělávat..si vem, že jsem za 1 euro měl 4 x Insurgency, Teslu, Monsters a ještě k tomu Full Mojo...nevím co z toho maj...z těch kopií toho Insurgency určitě reklamu..ale jestli ty slevy takhle půjdou dál..tak se všichni na vývoj her vyprdnou...a to z toho 1 eura jde ještě něco na charitu :-))
-
This will only add a shortcut to your game in the Steam client ..... ROFL .... takže k ničemu a rozhodně ne funkční jako synchronizace celého cloudu ;)
-
Prdlajz, co je na tom kliknout 1x každej den... tedy ehm 18hodin.
-
No když jme u těch sociálních serepetiček okolo ... jak že to GOG nazval klikání na ikonky ?
COLLECT STAMPS EVERY DAY. GET A FREE GAME + MOVIE GIFT FOR 7 STAMPS. ... Ups tak trochu Steam inspiration :/ -
Nevím, kde jsi sebral těch 99 %, máš dosti přesné výpočty a údaje o hře, která vyjde až za 3 měsíce a 11 dní *3*
Právě že za tu hru na GoGu platím, abych tam NEMĚL DRM. Takto si tu hru můžu volně nainstalovat na jakémkoliv PC bez nějakého hloupého potvrzování, když mi spadne net, tak pořád můžu hrát, žádné otravné achievementy a další tuny zbytečností... *4* -
Je to jen tvůj boj ...a disky.... Takové Bad Mojo nebo Wing Commander 4 , to bylo moje dětství , kdy jsem jen pokukoval ..... Dneska za 3 Eura /USD ber neber . Mne vyhovuje , když budu mít zálohu na GOG k dispozici ... narozdíl od nejistoty co předvádí Rockstar s GTA:SA na Steamu , a v čem se k tobě do budoucna přidám ;/
-
Až tam dají platy jako v USA tak proč to nekupovat, a ne 99% ale 99.9% :)
-
Jen si stahuj, ale beztak, že si ten typ, co pak po fórech breči, že na "bohem vyvolenou platformu" vývojáři kašlou a soustředí se na "zlé" konzole...
-
GOG mám rád, sice tam nic nekupuji, ale všechny jeho hry stahuji z torrentů včetně aktuálních patchů. Totéž udělám i s The Witcher 3 - stejně jako 99% českých hráčů. Nejsem padlý na hlavu, abych platil za hru bez ochrany v digitální verzi, kterou mohu mít 1:1 zdarma.
-
Mody mě nezajímají a jsem ochoten modovat leda za předpokladu, že ten mod má kvalitní obsah pro jednoho hráče. To, že si můžu hodit místo Nica do GTAIV žirafu mě fakt nezajímá a zajímat nebude (a že jsou tyhle přeskinovávací blbosti většina modů). Sociální věci mě nezajímají, chat, úpravy profilů, nic takového nepotřebuju. Kéž by šlo kupovat krabicovky, který by nebyly zamklý na Steamu, což bohužel nejde a v tomto jsou konzole svobodnější.
Jako neříkám, Steam je pro spoustu lidí skvělá služba, ale pokud jej využívám jen k (vynucenému) spouštění her, tak mě jeho ostatní funkce jsou k prdu a preferuju DRM free služby.
A ano, je to jen naivní představa, ale snad jednou to vyjde. -
Jo, přesně tak *4*
-
Dík táto. Btw nevíte někdo, proč vlastně tehdy museli Fallouty stáhnout? Vypršela gogu nějaká licence to prodávat? Pomatuju si, že narychlo vyhlásili tuto akci a po jejím konci to stáhli z prodeje.
-
To ale nijak nesouvisí
-
Všichni stále vyzdvihují GOG nad Steam, i zahraniční hráči, s čímž bez debat souhlasím, ale když čtu nějaké rozhovory s vývojáři, tak všichni prodávají v průměru 80% kusů na Steamu zbylých 20% se rozdělí mezi ostatní distribuční platformy (včetně Gogu) a krabicovky. Takže Steam je stále na koni... ale všichni chválí GOG..?
-
Patříš asi mezi tu hrstku co to nemá rádo. Přitom tyto věci má rád snad 9/10 uživatelů Steamu a je to jedna z nejlepších věcí co tam jsou. Workshop-kvalitní módy do her, čím víc sociální tak tím lepší ne? Si kup Krabicovku, nechapu slovo multak, a další věci ani nemusíš řešit. GOG jenom prodává hry, někomu to stačí, ale spoustu lidí ocení něco víc a steam je to nejlepší co je :P takže máš asi smůlu
-
Brý to je páč se k temu dostanu nejdřív za půlroka