Přejít na výpis diskuzí
Gothic 4 datadisk Fall of Setarrif se odkládá na neurčito
23.3.2011 | levis
75 příspěvků
-
Ne, o deset extra hodin Gothicu 4 opravdu nestojíme.
-
Můžou si za to podle mě samy. Tlačili na Piraně a pospíchaly s vydáním Gothicu 3. Ten dopadl jak už všichni dobře víme dost špatně a s toho plynuly špatný prodeje. Neměli svádět vinu na Piranha Bytes a rozjet spolu práci na Gothicu 4, tentokrát ale s dostatkem času a určitě by ta hra byla dobrá a prodeje odpovídající. Komunita byla/je kolem univerza gothic dost veliká, ale tím že sérii svěřily jiným vývojářům, který navíc udělaly hru ,, podle sebe,, ji podle mě pohřbily.
Myslím že budoucnost je spíš v Risen. Btw Gothic 2 považuju za jedno z nejlepších RPG co jsem měl tu čest hrát. -
Chtěl bych poprosit autora a vůbec celé TG, aby nepsali o Shi...ehm Arcanii jako o Gothic 4, prvně se to tak nejmenuje ale hlavně tím przníte jméno celé značky, což si nezaslouží. Díky.
-
-
hra se oficialne jmenuje Arcania: Gothic 4, je to oficialni pokracovani serie Gothic a pribehove to na serii Gothic navazuje. to ze to delali jiny vyvojari, ze je to nejslabsi dil serie a ze se jowood snazi snazi z arcanie udelat novou znacku este neznamena, ze Arcania: Gothic 4 neni Gothic 4.
-
-
A já měl za to, že to je Gothic Tale. Soráč. Na faktu, že to przní sérii to ale nic nemění.
-
-
v pohode, jen sem uvadel info na pravou miru, jinak samozrejme souhlasim ze gothic4 by se klidne mohl nazyvat slovem ktery zacina na S, konci na A a obsahuje pismena r, a, č, k...
-
byly asi 4 verze názvu. k poslední změně dokonce došlo jen chvíli před vydáním (2-3 měsice, jestli se nepletu)
-
-
-
-
Po Gothic 2 už na to jít neměli....1 a 2 byly a jsou nejlepší díly série.
-
-
ona by ta trojka nedopadla tak strasne, kdyby JoWood uz tehdy nebyl v cervenych cislech a nepotreboval ji rychle vydat.
-
-
neubude
-
Tržní hospodářství..odměňuje schopné, trestá neschopné. Ať umře jowood, ať žijou Piraně!
-
-
A Call of duty je uspesne proč?
-
-
Protože je za tím obludnej marketing, znají to lidi mimo herní trh, dostalo se to do masmédií a je to naprosto blbé
-
-
Sorry... ale CoD islo tiez do sraciek...
-
-
protože vývojáři i vydavatel jsou schopní *7*
-
asi proto, že to lidi pořád baví?
-
-
-
Gothic je už mrtvý. A prznit mrtvolu je nechutné. Budoucnost je Risen.....
-
U G1 a G2 jsem strávil moře času a tak kvalitní hry jsem už dlouho nehrál. I G3 mělo své kouzlo, bugy vychytaly community patche asi 3-4 měsíce po vydání a od té doby vidím spíše jen klady, navíc soundtrack jsem si doslova oblíbil a poslouchám ho do dneška. Navíc za G2 i 3 jsem zaplatil de facto 2x, když jsem kupoval originálku a pak gold verzi. Gothic mě prostě bavil a užil jsem si vše, co mi mohl nabídnout. A přes to všechno mám JoWoodu plné zuby. Čím to bude ... ? Piraně za to nemohou. Alespoň je vidět, že arogance vydavatele a střelené nápady s DRM jsou s to potopit celkový dojem, ať je hra jaká chce.
-
Bankrot bych jim nepřál.Ale jako proč dělali Datadisc když Gothic 3 byl tak hroznej? si mysleli že to zachráněj?Ted lituju toho že jsem si ho v té době kupoval za 1100kč když je ted za těch 300 ted
-
-
momentálne je na steame za 2,50 € Enhanced Edition ;) *11*
-
-
Osobně doufám, že se Jowood definitivně položí a nebude si z vývojářských studií dělat otroky na plný úvazek. To, co předvedli s Piranha Bytes a naprosto zbytečně uspěchaným vydáním Gothic 2 a Gothic 3 mi úplně stačilo. Ještě že kluci prchli a udělali si v klídku Risen.
Arcanii bych nehrál už jen z principu *12* Jako pamětník celé série Gothic jsem "čtyřku" vyzkoušel (demo) a takový odpad bych se styděl nainstalovat na svůj hard disk, natož abych za něco podobného platil! Hanba! *12* -
-
Souhlasim s tebou, jen je skoda, ze ke konci Risen uz bylo videt ze autorum dochazi dech a samotny konec byl spis vysmech. Tezko rict, cim to je, kdyz prvni dve kapitoly jsou uzasne. Doufam, ze pokracovani dopadne lepe.
-
První díl nasadil laťku moc vysoko, a ani nikdo asi nechtěl, aby dvojka ji překonala, stačilo se co nejvíc přiblížit, což se určitě podařilo a dvojka byla parádní.
-