Přejít na výpis diskuzí
Grafika Falloutu 4 je slabší kvůli množství herních systémů, říká Bethesda
19.6.2015 | Adam Homola
168 příspěvků
-
Bože, to jsou zase kecy. Když už se vykašlaly na jakýkoliv výraznější grafický pokrok, tak ať to aspoň takhle nekomentují a nedělají z lidí voly.
-
-
tak ja myslim ze je v dnesni době dulezite tyhle věci jasne a zretelne komentovat.Podvodu ohledne grafiky jsme se v posledních letech dockali vic nez dost, mezi nejznamejsi patri Aliens a Witcher 3.
Takze jasne a pruhledne vyjadreni od Bethesdy ze hra bude presne takova jak ukazuji mi prijde fer a nechapu proc by tim měli z lidi delat voly. Spis presne naopak. Jenze to je problém dnesnich pitomcu, budou nadavat at to jak chce. Když někdo downgradne predpoladanou grafiku tak to je spatne, akdyz někdo ukaze takovou jaka bude tak zase spatne. Poslední dobou mi prijde ze hraci jsou stado nespokejenych blbcu kterym kdyby vyvojar dal cokoliv tak proste budou nadavat. -
-
No to já se nebojím toho, že by v tomto případě degradovali grafiku. Nebo snad chceš říct, že teď je vylepšená a bude ještě horší? *15*
-
Jasne a pruhledné? Je to lež... lež a lež... možná jde o budget na grafiky, ne možnosti... to co to chce spravit je vytvoří čistě větší nároky na GPU, oni popisují co jim všechno žere CPU.
-
-
Kdyby řekli pravdu: Zmenšili jsme rozpočet na grafiku protože chceme více investovat do různých sereptiček a hráčkých možností tak je to ok (sice zrovna od Beshedy to zní blbě ale co už), aspoň by to nebyla nechutná lež.
-
-
-
-
že se necíti trapne, na drhou stranu amici tomu mozna i veri
-
-
Ty musis mit hodne spatny zivot vid? Furt jenom hate vsude a vzdycky. Jsem od tebe necetl snad jediny pozitivni koment nikdy a nikde
-
-
nemam to v živote moc lehky, ale ani moc težky
-
-
-
Ja zvladaji dela hry predvadej s kazdou dalsi - de to snima poradne od 10 k 5. Naprosto dojebly MMO a ted uz se ani nesnazej nabidnou vzhled, a heni mechaniky budou presne tytez jako vzdy. Pocitam za pro prihlizeni se hracum uz bude ve hre ovladani jen jednou klavesou ... zmacnete enter pro pokracovani. Presne takhle zduvodnovali system TESo.
-
-
narvane servery konzolovych verzi TESO mluvi dost proti tobe, evidente to tak ,,dojebnute,, nebude.
-
-
Ty co budou za mesic prazdny? Tak to jo ... A ta hra, co nikdy nebude f2p a uz je ...
-
-
-
Když to říká Bethesda, tak to bude určitě pravda....
Jen aby tam ty možnosti byly a nebyl to opět gerátor neuvěřitelného světa jak se o tom v posledním FC.
Již víme, že to vygeneruje Tower defence, nějaký ten mega crafting všeho a vylepšování armorů, zbraní na 150 způsobů...
Tak snad tam zůstane i jedno procento pro: Příběh, svět, volby atd... Prostě to co nám ukázkově předvedl Witcher 3
Hlavně aby borci zase ne*rali 200 let staré konzervy *15* -
-
Stoletý konzervy žrali už v původních falloutech. To je prostě součást lore. 200 let po jaderný válce už po předválečný civilizaci nezbude skoro nic.
-
-
Vzdyt ve svete,kde jsou ghoulove, mutanti, roboti, prerostli komari a krtove prece nemuze byt takovy nesmysl jako jedle 200 let stare konzervy ze..
-
-
jenže jidlo v konzervě 200 let vydrží problém je že ta konzerva nevydrží tak dlouho *1*
-
-
-
-
Btw co znamená ten první obrázek? Kde čudlíkem provedu nějaký super zásah...To opět nebude možné ten super zásah provést plynule v boji? Třeba střelou do hlavy?
Ale budu nutné opět přerušit boj, vyvolat menu, tam něco vybrat a poté sledovat zda se to povede anebo ne? -
-
wtf?
-
-
Slabší grafiku různorodost konzolí neospravedlňuje. A když to jinak nejde, nemají to dělat na slabší konzole.
-
To je fajn... jako mě přijde, že i New Vegas vypadá fakt dobře v základu s DLC, bez modů, v některých situacích to je úplně krásně atmosferický a hra světel a všeho dělá grafiku dostačujíčně luxusní (pro mě). Když se někam postavíte a čumíte a otáčíte kamerou, mě to bere dech, vzhledem k tomu, že nemam luxusní mašinu a tunu peněz.
Je pravda, že když se v pustině zadíváte na křoví a někdy zablbne textura (někdy zablbne světlo na něčí obličej, někdy něco opravdu vypadá divně a někdy bez zaplýho světla na PipBoyi nedáte ránu) a detailně jednotlivý věci nejsou tak náročný ale právě to, že dohromady mi to všechno funguje komplexně hezky a HLAVNĚ úplně plynule na max všechno na mym shitskym starym PC co jsem dostal zadáčo od kámoše. To palec nahoru.
Mě se právě líbí, ta vyváženost grafickýho kompromisu, vzhledem k rozlehlosti hry.
A právě si užívám běhání pustinou jako takový s tou komplexností, než kritizovat každej šutr, kterej z blízka nevypadá jako výdobytek nejnovějších technologií..
Průměrný detaily, kterých je hodně, dělaj celek fakt hezčí, než abych tu hru ani nerozběhl a komp mi hučel až k sousedům, jak to nedává ani na minimum se všim stejně vyplim.
Třeba když na mě zaútočí velkej radškorpion a z blízka dam V.A.T.S., vypadá fakt dobře, má i ten divně lesklej krunýř a chvíli jsem čuměl, jak prostě to stopnutí ve V.A.T.S. vypadá dobře.
Si myslim, že si není na co stěžovat. Obzvlášť, když moderská komunita do toho udělala stovky modů pro ty nespokojený s lepšim PC. Jen mě zklamala možnost úpravy xichtu.
A to jak koukam bude ok.
Prostě, jestli chcete každej šutr upa luxus, dejte jim další aspoň dva roky na vývoj a všichni si kupte nejnověší PC, jako maji vývojáři za desítky tisíc.
Možnost to udělat je.. ale nikdo to nechce. A někdy i hra na max u lidí, co nemaj nejnovější PC ale dobrej, nejde moc plynule. Radši tu naprostou plynulost, kde může dělat jakýkoliv pi***iny proti kolika chci nepřátelům a ani na chvilku se to nekousne. -
-
A třeba Mount and Blade se mi na max i poloviční a dokonce i minimální detaily na tomhle starym pc už s větší bandou stal nehratelnym a musel jsem to odinstalovat. A NW jde úpa rychle, na ultra, včetně loadingu s celym světem a veškerých přesunů. U mě je ta optimalizace grafiky a světa úžasná.
-
-
Bullshit. Witcher 3 se jim směje svojí grafikou, hratelností, možnostmi, vyprávěvěním, větvením a kdoví čím ještě, do xichtu. Fallout 4 je prostě nepovedený kalkul a je směšný jak se to snaží všechno nějak okecat. Dalo by se pochopit, že to tak mají kvůli konzolím, ale Witcher se podařilo utáhnout s perfektní grafikou i s ohledem na konzole. Je to jednoduše fail
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=EaShirOaNfw
1. Á vida, jeden z mnohých speciálních osob, který už hrál a 30 krát projel hru, která ještě nevyšla. Nějaké to info o Half-Life 3 a Beyond Good and Evil 2 tam nemáš?
2. Hratelností? Možnostmi? V těchto směrech Zaklínače 3 překoná snad jakákoliv sračkoidní japonská erotická patlanina. Nehledě na to, že grafika Zaklínače 3 je downgradovaná a na konzolích má textury jak z roku 2007 a to ve plynulých cinematic 20 fps. Jasně, možná, že Fallout 4 v těchto ohledech nebude excelovat, ale horší než Zaklínač 3 to být nemůže. A samozřejmě chápu, že předpotopně edgy "dospělý" "příběh" takové "hry" jako je "Zaklínač" 3, jen tak něco nepřekoná, snad jenom úplně každá hra, která si nehraje na hru pro dospěláky, aby nalákala edgy puberťáky. -
-
polská letka tě tu zničí. Zaklínač má hezký svět na PC, hezké prozkoumávání světa, ale herně nic extra a ten příběh mě taky nějak nedostal. Nepřišli s ničím novým, zase konec Bílá zima. Co je vlastně dobré na tom příběhu? Vysvětlí mi to někdo? Hledaní postavy, pak obrana postavy, pak útok únosců a je to...
-
-
presne tak, taky to tak vidim, prosel jsem zaklinace za 130 hodin a s toho 90 hodin jsem urcite jen behal po velke mapé. a pokud jde o fallout 4 doufam ze znacky rychleho cestovani budou rozumne rozmistnene a nebudou hlavnim prvkem dlouhe hraci doby, fallout 3 je mel dobre
-
-
-
Fail je zaklinac, ktery je zbugovany a navic misty bezi jen s framerate 15 fps, takove nedodelky si muze cdpr strcit nekam. Ja od hry chci v prvni rade dobrou hratelnost a tomu at se prizpusobi grafika.
-
-
Na pc nie je problem. CDPR proste malo orezal PS4 verziu.
-
-
na pc je tiez orezana
-
-
No jo, ale co potom děláš ve článku o Falloutu 4? *1*
-
-
Ocekavam u nej dobrou hratelnost, zatim se mi libil prvni, druhy a treti dil, new vegas a nejvic ze vsech fallout tactics.
-
-
To co se ti líbí vůbec nesouhlasí s tím co jsi uvedl předtím.
-
-
-
-
-
Protože jsme férový a nikdo včera nehejtoval Ubisoft za The Division, že, tak ani dnes nebudeme hejtovat Bethesdu za Fallout 4, že?! *3*
-
-
Bethesda před 2 lety nelákala a lépe vypadající hru. Problém Ubisoftu je v neupřímnosti a klamavé reklamě, ne ve špatné grafice.
-
-
Klamavá reklama? Pokud si uvěřil že technologické demo vytvořené pro prezentaci nové značky a enginu = finální podoba hry pak se obávám že zažiješ ještě mnoho dalších zklamání a to ne jen ze strany Ubisoftu. *6*
-
-
-
Tak logiku to má a sem docela i rád, že někdo v AAA segmentu dává přednost obsahu před grafikou. Otázka je, jestli to komplexní fakt bude. Pokud ano, tak je tu druhá otázka. Kolik modů bude třeba, aby to všechno fungovalo. Přece jen, je to Bethesda. *1*
-
-
Ty jim to fakt žereš? Chcu říct: Lidi jim tohle vyjádření fakt žerou? Ty omezení a nedostatky co tu jde vidět nemají nic společného s nedostatkem CPU výkonu a jejich fix by nevytvářel žádný CPU overhead, jediná věc je že se tu prostě šetřilo na grafice finančně... měli být upřímní: Šetřili jsme na graficích, jsme asik chudá firma, ale bylo to proto abychom mohli platit více programátorů ať to má více možností. Jejich verze je ubohá a ještě ubožejší jsou lidi co jim to žerou.
-