Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tragicka recenze *11*
  • Metascore 84, ultimate racing game se nekona. Dost ji toho evidentne k dokonalosti chybi. Popravde ani ja jsem necekal, pri tech Yamauchiho slibech, ze recenze pujdou pod 9/10.
    GT5 se tak stava nejhure hodnocenym plnohodnotnym GT v historii serie a rekl bych, ze opravnene.
    http://www.metacritic.com/search/all/gran+turismo/results
  • Nikdy nepochopim lidi, co neco nechteji, tak nechteji, aby to meli i ostatni. Kdyz se ti nechce cist ctenarske recenze, tak je preci cist nebudes ne? Co ti to vadi? Jini lide si je zase radi prectou a najdou se i taci, co neco napisi. Ctenarske recenze jsou o necem jinem, nez diskusni forum, tam je to o reakcich, kdezto u ctenarske recenze nad svym nazorem musis vice uvazovat a dat tomu lepsi formu nez u pouheho prispevku.
  • S názorem na recenzi souhlasím, ale čtenářské recenze mají smysl. Oddělují právě ten balast a flamewar, kterých je plné fórum, od názoru člověka co hru pravděpodobně hrál a udělal si čas ji zrecenzovat!!!! *5*
  • přesně tak
  • A každý auto je úplně jiný. Jedno je hezký, druhý ošklivý, jedno má destrukci malou, jiný velkou. Destrukce je tam celkově nějak na heslo. Jedna trať vypadá skvěle a další jak z jiný hry. Kdo o takovou hru stojí? Raději si zahraju "horší" hru, která jako celek dává smysl a ne nějaký bastl, který má být lepší jak realita a mít 1000 aut.
  • to Marcus de Tycho: Vždyť ty auta stály na uplně stejných místech stejné trati. Jak by mohl chtít někdo poškodit takto Forzu? Tohle video je rozhodně uvěřitelnější než to, co máte u recenze vy!!!!!!
  • Tak uz jste mi zkazili i games.tiscali :( a to sem chodim snad 7 let kazdy den. Nepamatuju si za celou dobu takhle slabou recenzi. Nebo byla to vubec recenze? Kazdopadne ctenarske recenze jsou cesta do pekla... kdybych chtel cist, co si mysli ostatni hraci, tak jdu na diskuzni forum. Na Tiscali jsem chodil prave kvuli tem hodnoticim a nerobotickym clankum, se kteryma jsem mohl nesouhlasit, ale vzdycky byly odargumentovane a ucelene.
  • Zajímavé video. Díky za odkaz. Ale mám z něj dojem, že někdo za každou cenu chtěl pošpinit Forzu. Když zhodnotím celkové chování AI na trati, tak ve Forze se skutečně chová příjemněji. Svůj názor na AI v GT5 jsem popsal v recenzi.
  • To udělej když tomuhle nerozumíš.
  • Tak hloupou recenzi jsem dlouho nečekl. Po přečtění článku jsem čekal že jsem tam v jedné třetině recenze, hledám odkaz na druhou stránku a nikde nic.
    Počítám, že pan recenzent hrál maximálně do toho 13-týho levelu a pak zjistil, že hra už víc nenabídne.
    K tomu srovnání s Civicem, určitě jel pan recenzent stejným stylem a ještě po závodním okruhu, jako ve hře,že? Hrál to vůbec s volantem? Ví vůbec něco o autech? Z recenze bych řekl, že ne.
    Slohovku na základce ve třetí třídě bych napsal líp. S takovýma recenzema se jděte vysr.t .
    Netýká se to pouze této hry.
  • převažně hra o ježdění autem.Kde když se nabouráte nic se vám nestane....No já radši budu hrát arkádu s pěknejma autama *3*
  • Hmm, to je sice fajn, ale nechybí nám tu něco, jak hodnocení? Shrnutí kladů a záporů? Nezlobte se na mě, ale hru jste prakticky strhal z kůže od začátku do konce a pokud se nemýlím, uvedl jste pouze jeden/dva kladné body na konci. Okej, tak kde je ta Vaše pětka, šestka? Osm? Vysvětlit!
  • To máš pravdu. F3 překoná až F4. Jenže GT5 nemělo ambice překonat F3. GT5 je prostě jiná hra. Oproti F3 má motokáry, počasí, enní dobu, NASCAR, Rally, lepší nasvícení, Challenges atd.
    Tyto dvě hry spolu nemohou soupeřit. A GT5 překoná až GT6.
  • Ve Score jsou ti sami lide skoro po celou dobu existence modernich konzoli :-) Ale s tou retorikou souhlasim.
  • A co to tedy je?
  • pochybuji že GT5 je simulátor ježdění????
  • Mam doma xbox360,forzu3 hraju na volantu a ze začátku jsem byl uchvácen z grafiky,zvuku i z fyziky.super je i tuning,který se u nĕkterých aut,převážnĕ japonců podobá NFS:Underground2.Doufal jsem,že u GT5 budu uchvácen ještě víc,ale jak to pozoruji,tak forzu3 překoná jen forza 4.
  • TDU 2 je čistokrevná arkáda, nemá se simulací společnýho víc než závody na mobilu v javě. Forza a GT jsou sokové, to TDU2 stojí úplně jinde.
  • Duuku_cz
    http://www.youtube.com/watch?v=sBSG0o97slk tam uz to neni tak hrozny, ale zase by se mohlo zdat, ze se snazim pospinit Frozu coz opravdu nechci *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit