-
Konzole víc nevytáhnou, pokud nechceš omezit grafiku jako u GT5. Lepší 8 aut s hezkou grafikou než 16 s osekanou na viditelných místech. Pořád jsou Turn10 spíše nováčci a GT5 jen překonvertovaná GT4 s věcma navíc, co nefungujou stejně dobře.
-
To nikoho netrapi hlavne ze je to lepsi titul v kazdom smere....
Ako sorry ale 6 rokov vyvoja a on then pilot na F430 hadze rychlosti "saltpakou" ktora tam v skutocnosti ani nie je...ha
http://www.youtube.com/watch?v=-1KVKSIVdK8&feature=player_embedded -
"Turn10 dokazali za menej casu spravit ovela vymakanejsi titul"... proboha!!!! Nemá náhodou Forza omezení 8 vozů na trať?
-
Se divím, že "kvoli tomuto hnusu" si to vydržel hrát 3 dni. :D
-
moje "doupe" je prave games.cz , sector.sk nepoznam a ani on nemam zaujem...
Som len jeden z tych co si kvoli tomuto hnusu chcel kupit ps3.
Nastastie som mal moznost vyskusat u kamarata.
Hral som to asi 3 dni a stacilo.Poraidne ma nastvali tymto a cakam na forzu 4.
Ano na PS3 mozno najlepsia volba ale pre fanatykov urcite nie...Ja mam rad zavody, zavody ktore ta nuti hrat coraz lepsie.
ako sorry ale GT2 bola spickova....na tu dobu to bolo genialne a mozem skvelo povedat ze este aj GT5 je oproti GT2 uplna nula, jedine co ma lepsie je grafika a podstata a atmosfera uplne prec. -
Ta recenzia od "ctenare" je tiez dobrym dokazom fanatizmu...
Ako fakt ta hra si nezasluzi viac ako 7 a to tiez len kvoli tomu spracovaniu "exkluzivnych" aut.Nic proti ale Turn10 dokazali za menej casu spravit ovela vymakanejsi titul.A to hovorim o tyme ktory robia zavodne hry len par rokov.Nie ako tito Japonci , ktory to robia uz hodne dlho.Velmi zla hra a cakacia doba 6 rokov proste uplne mimo...patche nevyriesia vsetko.A sum tam zasadne vady.Toto je proste vadny produkt a to aj zarity fandovia uvidia coskoro...ked ta stupidna AI zacne robit cudesne veci...uz sa pise rok 2010 a nie 98 kedy to bolo ok.Strasna hra , maximalne sklamanie a idem si skocit racej na Forzu :D
Dufam ze toto sa nezopakuje s Duke Nukem : Forever ! -
Něco mi říká, že tvé doupě je sektor.sk :D
-
Ta recenzia od "ctenare" je tiez dobrym dokazom fanatizmu...
Ako fakt ta hra si nezasluzi viac ako 7 a to tiez len kvoli tomus psracovaniu "exkluzivnych" aut.Nic proti ale Turn10 dokazali za menej casu spravit ovela vymakanejsi titul.A to hovorim o tyme ktory robia zavodne hry len par rokov.Nie ako tito Japonci , ktory to robia uz hodne dlho.Velmi zla hra a cakacia doba 6 rokov proste uplne mimo...patche nevyriesia vsetko.A sum tam zasadne vady.Toto je proste vadny produkt a to aj zarity fandovia uvidia coskoro...ked ta stupidna AI zacne robit cudesne veci...uz sa pise rok 2010 a nie 98 kedy to bolo ok.Strasna hra , maximalne sklamanie a idem si skocit racej na Foru :D
Dufam ze toto sa nezopakuje s Duke Nukem : Forever ! -
Ty mu věříš, že chtěl GT? Já ani náhodou. Přišel jen prudit.
-
Tak co nám doporučíš za auta? Arkády ale už nehraji a upozorňuji, že mám doma i PC. Kdyby náhodou zase někdo vytasil rFactor nebo tak.
-
Připravil ses o naprosto vynikající hru, jen protože jsi věřil PR kecůk, které mojí, s prominutím, všichni. To je to jediné, co k tomu můžu říct.
-
Presne tak, nekteri by mohli psat recenze na GT5 uz od prvniho zarucene "ingame" traileru, ktery ukazoval, jak to nebude vypadat. A nestacila by pouzivana stupnice...Recenzenty upalit, ponizit a nahradit osvedcenymi kadry :)
-
Útok? Snad v každém tématu na GT5 jsi, a nevšiml jsem si, že zrovna tvé příspěvky jsou nějak konstruktivní.
-
Jj, tohle je v pohode. Urcite lepsi nez to "prvni proflaknute AI" video. Po tomhle uz by se i dalo rict, ze ta AI v GT5 zase neni tak spatna. Jenze proc to netestli na vice tratich? A treba i nekde v zatacce? OK, jen tady vidime, ze na Suzuce a na rovinkach to AI z GT5 docela zvlada.
Stejne tak uznavam, ze to prvni video vypada jako utok na GT5. Ve Forze stalo auto sikovneji, zneji nazory. Souhlas, ale nikdo uz neresi co se delo v GT5. Tam stojici auto museli vsichni videt, presto ho kazdy napalil. Tudiz prosim vice videi, z ruznych okruhu a z ruznych mist. Od GT5 si zatim drzim odstup a jsem opatrny, po koupi GT:P se do nej urcite nepozenu. Asi pockam na jaro, na lepsi cenu a na hromadu patchu, ktere to alespon trochu dodelaji. :) -
pozor tady nemůžeš psát nic proti GT5 !!!!!!!!!!!!!! *4*
-
Tragická recenze, špatná recenze... atd atd atd. Vetšinou tohle napíše člověk který chtěl číst jen jedno. Za mě můžu říct že jsem rád za to jak je recenze "sterilní" a že ji nepsal někdo kdo už před 5ti lety věděl že to bude nejlepší, nejrealističtější hra všech dob a teď nedokáže absorbovat sebemenší kritiku směrem k tomuto "perfekcionistickemu" počinu...
Jsem člověk který chtěl kvůli tomuto titulu investovat 9500,- aby si hru zahrál (Ps3 slim, volant prp Ps3 a hru samotnou) A nehledě na to že se opravdu recenze globánlě podobají jsem rád že jsem "NEPŘEDOBĚDNÁVAL" Kdbych nepotřeboval hardware nejspíš bych do toho šel protože žádná hra není dokonalá. Co mi ale osobně vadí je ta hromada pre-release řečí ze kterých se splnilo... Domyslete si sami. !!!Nejsem zaujatej Pcčkář ani zaujatej Xboxák ani zaujatej Ps3kař!!! Jen člověk kterej čekal a těšil se nechutně dlouhou dobu na nesplněné sliby.
Tak mi začněte nadávat a psát co jsem za kreténa :) Recenzentovi nezávidím :) -
Misto hloupych osobnich utoku, bych si treba rad precetl tvuj obsirnejsi nazor na GT5.
-
Hlavně, že to musíš všem na každém webu vysvětlit. Napsal si někde alespoň od doby co GT5 vyšlo něco k jinému tématu nebo tě to GT5 zaměstnává, že už nemáš na nic čas?
-
No fandum, kteri se na recenzentech dozaduji hodnoceni 11/10 to nevymluvis, pro ne je TO dokonale i pres hru s neohrabanym a zdlouhavym menu, nemoznosti zalohovat pozice(a ze data corrupted pripady uz se objevily), hypovany editor je na nic, replaye neobsahuji prakticky nic, s cim by komunita mohla pracovat(pokud nepovazuji PLAY za genialni funkci), AI je neuspokojiva, Online mod na dnesni dobu zaostaly, rozdeleni aut standart/premium vylozene spatne, trati je malo...atd atd.
Btw damagemodel v praxi: http://www.redsnake.cz/2010/11/gt5-damage-modely-standardnich-aut.html -
Mít tolik času na vývoj a pak hodit na trh tohle, to je teda odvaha. Kdyby to udělalo studio od MS, tak by se tomu každý smál, ale když neumí PD udělat hru, tak je to v pohodě. Kdo tu hru neobdivuje, tak je zaujatý.