Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Najděte mi na YouTube lepší video a link změníme. Ale já bohužel lepší nenašel a sám nemám techniku, abych ho udělal.
  • Ano, souhlasím, že to tak může působit. Já mám totiž raději popisné suché encyklopedické recenze, ze kterých se člověk skutečně před koupí dozví, co je uvnitř. Nicneříkající oslavná omáčka určená fandům, kteří již hru vlastní, je dle mého názoru nepraktická pro člověka, který přemýšlí o koupi.
  • PS: To jsem si myslel, ze tu zaujatou recenzi nejakeho xbota na IGN uz fakt nic netrumfne :)
  • proste jen suchy, nudny a nepresny popis faktu, jak nejaky skolni referat, zadne "we love cars" z te recenze vazne necitim
  • Tak tohle byla vazne hrozna recenze, pulku zabira fakticky popis tlacitek v menu, druhou dost nepresny popis funkci ve hre se spoustou nesmyslu. Pro me nejhorsi recenze na Tiscali za dlouhou dobu
  • Score taky obývají pořád jiní a jiní lidé, ale antikonzolová rétorika s nimi zůstává...
  • A uvedomujes si, ze to hodnoceni dali uz uplne jini lide nez ti, co jsou tu ted? Nebo ma ten web nejakou kolektivni mysl?
  • Duuku_cz
    Ok, verim ze Forza je v tomhle mozna lepsi *4* , ale tak aspon priste dejte video ktery to lepe dokazuje nez toto.
  • verdikt je niečo iné ako záver.
  • Proboha to jsou kecy!!!!
  • Když se ve Forze postavíte na ideální stopu, tak vás taky objedou. Video je čistě ilustrační, nicméně přesně ukazuje, jak AI v GT5 zcela ignoruje přítomnost hráčova vozidla na silnici. A projevuje se to nejen když stojí, ale i když jede. Nejprve jsem si myslel, že AI je agresivnější, než v Shiftu, ale pak mne několik událostí utvrdilo v názoru, že AI hráče prostě natvrdo ignoruje.
  • Resistance 2
  • Co chceš od Tiscali Game, webu kterej dal 6/10....
  • Chápu zastánce této hry.Ale co nechápu srovnávání s Forzou???.Já osobně se těším na test drive unlimited 2.Serie GT pro mne skončila čtvrtým dílem.....
  • Duuku_cz
    Uz sem to tu psal jinde na tehlech strankach, ale u odkazu na stejne video co mate tady v clanku. To ma byt vtip? Ja si stale nemuzu pomoci, u GT5 je videt ta pomocna cara, tudiz auto evidentne stoji v idealni stope, zatimco u Forzy ten usek neni rovny, zataci mirne doprava, z toho vyvozuju ze idealni stopa je vic v pravo presne jak jezdi AI auta, zajimave, ze auto samotne stoji na vnejsku zatacky takze srovnavaci video na baterky kdyz nejsou shodne podminky = obe auta nestoji, podle me, v idealni stope. Jinak recenze pekna, ale jak sem uz psal, zazdili ste to tim hloupim videem *9*
  • Díky za tip s tím community. To rozhraní je docela nepřehledné.
  • Sony to popřelo v tiskovce před pár dny. Model poškození je odemčen od začátku hry.
  • Nejprve do 12., pak zásek konzole a poškození save. Takže znova a tentokrát do 23. Tuto hru skutečně nelze za prá dní "dojet". Nicméně plánuji se ke hře ještě vrátit v lednu, až nám ji opraví a až se skutečně dostanu na ten legendární 40. level.
  • To video som videl ale asi najrozumnejšie by bolo kúpit to auto v nižšom leveli a skusit či ide tak rozbyt. Tušim nan našetrim a potom budem vediet viac.
  • A přímo Sony vydalo před pár dny tiskovku, kde toto popřelo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit