-
No tak teď snad už počkám jak dopadne NFS Unleashed 2 *7*
-
Grafika je zaleztitost ktora zaujme na prvy pohlad.
My sa tu bavime o hre samotnej.
Kazdy vie ze grafika tych ktorych aut je skvela.
Ale graficke chyby typu priesvytne textury nepridavaju na vierohodnosti.
Zalezitost druha je "jizdni" model ktory je priam arkadovy v GT5 , a fakt len "nadechem simulace"...takze tak to ze ta to bavi ti neberem uzi si to.
Kupil si betu za 60 Euro...skvele len tak dalej a dufam ze GT6 bude trvat 10 rokov cely vyvoj a zase vysypu na nas takyto "nedodelek" a potom bude takychto ludi ako ty million co su zaslepeny a aj tak si to kupia...nech sa dari teda! -
Mozno ma chyby ale nie tohto typu.
A podobne argumenty typu kedy vysla forza a podobne su zcela scestne...
Bavime sa o GT5 ktorej vyvoj trval 6 rokov a nie nejake 2 roky ala Forza 3.
Tak to sem netahaj... -
Mozno ma chyby ale nie tohto typu.
A podobne argumenty typu kedy vysla forza a podobne su zcela scestne...
Bavime sa o GT5 ktorej vyvoj trval 6 rokov a nie nejake 2 roky ala Forza 3.
Tak to sem netahaj... -
já tvrdím, že gran turismo 5 je jeden hodně velkej shitttt bohužel, těšil jsem se na to jak malá holka ale zklamalo mě to maximálně
-
Konečně někdo rozumný
-
můžu tě ujistit že v závodě proti kterýmukoli z těch 800 standart aut, je budeš brat jenom jako nějaký "křoví nebo nutný zlo", který se ti motá do cesty. Nějaký textur si ani nevšimneš. A když už to budeš zkoumat, tak přijdeš na to, že to až taková hrůza, jak tady všichni popisují není. Menu naprd? Nemám s ním nejmenší problém. Všechno co potřebuju mám na jedné obrazovce. Blikající textury opravil patch, polovinu času mi nic nikde nenahrává, nevím kde jsi na tom byl. Pocit musíš řešit. vyzkoušej, pokud možno na volantu a uvidíš. Jezdil jsem toho už hodně, a tohle se řadí mezi ty nejlepší závodní hry co kdy vyšly.
-
Protoze GT5 se skvele hraje? Je to zabava? Hratelnost je az navykova? A proste je to skevla hra?
-
Teraz som si vsimol absencia znacky Porsche. Je tam ale pod RUF to je tuningova spolocnost ktora robi upravy Porsche.
-
Forza3 má i v ultimate edici chyby, a kdy vyšla.
No nic, užij si to tady. -
Děkuji za doporučení a za to, že jsi mě vyvedl z tunelu do světla.
G27 mám doma, sedačka přibude příští rok. Škoda, tak si tu arkádu totiž neužiju naplno.
1. Forza3 a iRacing
2. NFS Hot Pursuit
..............................
100. GT5
Nedal jsem ho moc vysoko? -
Dobra rada nad zlato, ze? Jak mu pomuze, ze na vlastni oci uvidi, ze AI ma mezery, 800 aut je pod uroven, stiny jsou zubate, grafika porad problikava, menu jsou na nic a polovinu casu hra porad neco nahrava? To neni o nejakem dojmu a pocitu, co jeden ma a druhy ne. Neresime realisticnost a verohodnost jizdniho modelu. Tohle jsou veci co proste vidis hned a klidne i z videi, proc to zkouset na vlastni kuzi, na sve PS3 a za sve penize?
-
Osobně se mi grafika z GT5 líbí daleko víc než ta ve Forze 3 a to nehledě na počet aut na trati ;-)
-
Hlavne Yamamauchi 2009: "GT5 nevyjde dokud nebude zcela dokonale"
A najednou hraci zjistuji, ze dostali nedodelany produkt, na ktery vychazeji temer obden patche. Sony z udelala voly, ale verne ovecky stejne spokojene beci.
A co ta zalezitost se servery? Oni ocekavaji milionove prodeje a pripravi GT5 servery pro 500 000 hracu? Sony oficialne doporucovala pro SINGLE PLAYER vytrhavat net kabely z Ps3, protoze hra zamrzala. Kde to jsme? Je to rok 2010, jedna z nejvetsich elektronickych firem sveta vydava hru za 80 milionu dolaru, nebo skupina amatersky vietnamskych trhovcu 10 let zpet? -
Vyzkoušej a pak kritizuj.
-
Ja mu verim lebo aj ja som si chcel kvoli tomuto kupit PS3...lenbo idu vianoce a chcel som nieco nove.Plus mohol som prekvapit rodinu PS3-kou.
Ale ako tak pozeram...nestane sa bohuzial...
Mne 16 aut na trati nenapravy bohuzial zazitok alebo atmosferu v hre ktora je "nedodelana" ! -
Ked arkady uz "nehrajes" tak by si nemal hrat ani GT5 !?
Kup si iRacing a uzi si simulator.
Jasne a ked uz tak kup si komplet simulacne zariadenie (zavodnu sedacku s force feedbackem,volant,pedale ala G27).
A tak podobne...Akoze co to tu meles?
Arkady ? Vsak aj GT5 je len arkada s "nadechem realismu" a NIC VIC... -
Psal jsi o Metascore? Psal. Psal si o barvení vozů? Psal.
A proč jsem psal 16 aut. To proto, že se to týká taky online. A psal jsi o něm? Psal. Tak nechápu co je špatné na tom, že Metascore mě nikdy nezajímalo a další věci. -
Pravda!
Len problem je v tom ze na GT5 sa cakalo 6 rokov a jasne sa ocakavalo ze nevydaju nejaku betaverziu.Ale ono pravda je ze to ako betaverzia vyzera.Pridana hodnota "len" vylepsena grafika, nove auta ale ako zasadne zmeny nikde a ta hlupost typu odomkneme poskodenie aut az pri urcitom leveli je totalny nezmysel...akoze kto to vymyslel ?Zase nejaky marketingovy idiot?
Kdezto forza 3 bola vyvijana okolo 2~3 rokov co je viac nez polovica casu vyvoja GT5-ky.
Ale nech si hra kazdy svoje ja vtom problem nevidim, nech kazdy hra to co chce a mysli si ze to co prave kupil je dobra nvesticia.
Ja som uz starsi a na taketo veci myslim , co ,kedy a za kolko.Pre mna vyhodid 60 Euro na hru ktora je stale "beta" tak dakujem nech sa nehnevaju ale na mne testovat nebudu... -
V princupu nechapu o co jde .. hraju F3 a GT5 , jedno dobry, druhy dobry ač jsou jakoby kostky z dokonalejsiho provedeni na strane Forzy tak kupodivu Turismo me bavi jezdit a zase vzpominam na to co melo Turismo a Forza 1 ne .. Forza 3 se prosti 1 znacne zlepsila .. GT ani ne , ale jak jsem rikal na zacatku , NECHAPU , GT dobry, Forza dobra a nejak neresim co je lepsi a radsi hraju :-)