-
Tak OK, asi jsem hrál jinou Forzu3.
No vidiš, nedávno mě zase jeden přesvědčoval, že zrovna to LFS je "naj". Že se tomu nic nevyrovná. Měl svou pravdu a nikdo mu to nevymluvil. Tak to ukončíme OK. Tobě se víc pozdává Forza3 mě GT5.
Jdu se učit číst, abych rozuměl sousedům. :) -
Napsal jsem že tak pouze vypadá to snad neni tak těžký na pochopení ne? Výstižnější by bylo jako manuál ke hře. Tohle má do skutečné recenze hodně daleko.
-
urcite si cetl jenom verdikt ako tak na ten tvuj post koukam...
Nic proti ale ten tvuj koment je debilnej az to pali.
Recenze je subjektivni vec nemusi kazdemu sednout ale to ze by o hre nic nereikala tak to akoze fakt nemusim.Takovyhle debilu je to hodne jak se koukam... *5* -
Může mi někdo poradit kde najdu zbytek recenze? Mě recenze končí zmínkou o Red Bullu X1. Díky.
-
To ze forza je vymakanejsia neznamena ze je to simulator.
Sa zobud.Ja som pisal ze Forza 3 je realistickejsia ako GT5 v jazdnom modeli.
Za cim si stojim.Ale obidva tituly su pre masy , cize sa jedna o arkadu.
LFS som nespominal naschval cakal som ze to sem napises, tak som ti nechal priestor.
Ono tych "REAL" simulatorov je omnoho viac.Ja som spomenul len zopar co su asi tie najlepsie.
A ked uz tak ani LFS nepatri medzi tie "naj" , je medzi mozno najrozsirenejsimi ale je to otazka vkusu.Na SimRacingu hodnotia LFS celkom zaujimavo a pri sumalatoroch sa obecne berie do uvahy aj rozsiritelnost,TrackIR, a podobne vymozenosti...
To co hapruje je v tvojej hlave "kamarade" . Nevies po mne ani precitat post a nechapes co som napisal.Tak fakt teraz neviem kto je kreten...Urcite este mas dost casu dospiet.Ja som uz stary cap na taketo "detske" veci a recicky. -
Ze by bol GT5 najlepsi v serii by som vazne pouvazoval.
Pravde je taka ze u mna ostava top GT1 a GT2.
A to nehovorim o verzii pre PSP co ma i tak super bavila :D ako spominane dva tituly nad.
Takze kecat tu o tom ze GT5 je najlepsi z serie je uplne ale uplne mimo...je to subjektivne.Kazdemu sa paci ine ale toto vyhlasenie je proste dost odvazne priam hrozostrasne hlavne ked si hral len GT1 a potom GT5 !? -
Bude někdy demo (nebo je a já ho někde minul)?... žádně GT jsem nehrál nikdy, tak bych nejdříve rád vyzkoušel, zda mě to bude bavit :)
-
Ja nepatrim medzi antifanboys a fanboys ale veci musime vnimat realisticky.
To co slubovali nesplnili.GT5 bolo vo vivoji 6 rokov.A to co dali na trh je akasi betaverzia.
A toto je fakt a dokazuje to mnozstvo patchov a ich frekvencia vydavania.
Takze tak... *10* -
Existují FANBOYS a ANTIFANBOYS... což je tvůj případ, hanit SONY tak jak to jen jde, jen aby ses zavděčil lidem, kteří s tebou jedou na stejné vlně. Ubohý, neobjektivní, zbytečný.
-
Reknu vam to takhle: hral jsem jen GT:P a extra nadseny jsem z toho teda nebyl. Na GT5 si jeste pockam, ale ono je to i lepsi, s koncem roku neni na nic cas a patche vychazeji skutecne snad dva do tydne.
Robotron3: Pokud je to herne/zabavnostne/hratelnostne/navykove/skvele jako GT:P (a jak vsude ctu, velky posun vpred GT5 neprodelalo) tak bych o tom i pochyboval. Protoze uz jen problikavani stinu v aute mi hrani pokazi. Stejne jako stupdni AI, snazici se me stale vytlacit z idealni stopy a priserna menu, kde se od zavodu vracim do garaze, potazmo k prodejcum, abych si koupil neco, s cim ten zavod vubec muzu jet a nejak konkurovat.
Egg: Jasne, s tim bych i souhlasil a vim jak je to mysleno. I to jak to myslel Robotron. GT5 bych hral kvuli zavodeni. Nebudu zkoumat mysleni AI, kudy jezdi ani jak se umi vyhnout. Zrovna tak nebudu pitvat grafiku. Ze stromecky jsou jen sprity, stiny jsou zubate a obcas nekde probliknou. Na druhou stranu, vsechno tohle je i dost do oci bijici. Nemusim to extra hledat, vidim to hned a obtezuje to. AI si dela co chce a pyka za to hrac. On je penalizovan. Stiny obtezuji, i kdyz se na ne nesoustredim. A otravuji, i kdyz si chci vychutnat grafiku a zaznam sve jizdy v replayi. Menu mne stvou uz dlouho a nahravani dat taktez. U serie GT i u jinych PS3 her. Vsechno trva vazne dlouho, i po instalaci, cekal jsem vetsi komfort a vyvoj od dob PS2. Dnes uz maji konzole bezne HDD, ale jakoby nemely, stejne porad cekame. A uplne na zaver, GT:P jsem jezdil na G25 a jak uz jsem psal, zadne velke nadseni. Krome PS3 mam i PC a tam jsem s G25 nadseny mnohem vic. U rFactoru, RBR, LFS, GTR a GTL, i u toho Shiftu... Toz tak. -
GT5 je jinak typicky produk Sony teto generace - obrovsky hype, sama revoluce, ale skutek utek. GT5 je na dnesni pomery zastarala hra. Jak mechanismy, tak gamedesignem. O standart rok 2004 autech nemluve. http://4.bp.blogspot.com/_igZ9N2oLimI/TPQRqJaR2ZI/AAAAAAAAAOo/rnU6fAHuLj4/s1600/Deep+Forest+Raceway_1.jpg
Nesplnene sliby a velky hype to je to co Sony predvadi. Aktualne na na E3 hypovana 3D Little Big Planet 2 nebude podporovat 3D. A co na to Agent? :) -
Ještě jsi zapomněl lfs.
Ale to vědí jen lidi co si simulátory vyhledávají, že?
A to, že tady vzpomínám Hot Pursuit je jen reakce. Protože když mi někdo napíše, že "Vsak aj GT5 je len arkada s "nadechem realismu" a zároveň ""Turn10 dokazali za menej casu spravit ovela vymakanejsi titul." a na to "Forza 3 je tiez viacmenej arkada" tak to trochu harpuje. Co ty jsi za kreténa? -
Ja nepisu nic proti GT5, ja komentuju ubohou a nic nerikajici recenzi.
GT5 mam 3 dny.. hra neni dokonala.. ale zatim odpovida tomu co jsem od ni cekal.. diky online moznostem s hra muze jen a jen zlepsovat. Doufam :-D -
me nedela problem prizpusobit se tomu jak to tvurce chtel .. chtel aby se poskozeni odemykalo casem .. budiz jeho volba on to tvoril ja bych to nedokazal .. tak to respektuji a pred nakupem jsem to vedel , moje volba koupit/nekoupit .. takhle nejak to mam s vetsinou her , ja jsem ke tvurcum velmi tolerantni .. me bavi to ze to vubec dokazi udelat a nersim moc co je lepsi a co je horsi .. spis pak po delsim case vzpominam na to co se mi dostane do meho TOP 10 a co treba do kamaradova TOP 10 a o tom si popovidame .. ale tyhle hadky .. ano GT 5 je velmi zvlastni hra ale taky zaroven nejlepsi GT titul co byl .. proste jak rikam i tohle je zvlastni a bestie Elise na Top Gear Test track ta me furt bavi :-)
-
a kde si prosim ta videl manual tohto typu ?
Na aky spotrebic?
Podla mna necitas manualy ani recenziu si necital iba flamujes... -
i tak sa to tu hemzi fanboyemi :D
Su proste zaslepeny a myslia si ze kupili super hru tak im neberme iluzie. -
U mna to same.
Shiiit uplny to nie je ale pridana hodnot ?Grafika...nic vic nic min !
Cakal som revoluciu v Racing zanre no nedockal som sa...bohuzial...sluby sa slubuju a blazni sa raduju :D -
Ak to bude ako SHIFT s realism modom tak budem spokojny :D
-
Este si zabudol netkar pro napriklad.
Ale to vedia len ludia co si fakt simulatory vyhladavaju ze ?
GT 5 je arkada a o tom sa s tebou nebudem vadit.Forza 3 je tiez viacmenej arkada ale ma jeden realnejsi mod ktory dava hre "realismus".
Urcite Forza 3 nemoze konkurovat i RAcing alebo rFactor.Ale k simulacii je blizsie Forza 3 a az potom mozno GT5.A hot Pursuit neviem naco sem vobec tahas...co si mi ty za kretena ?Kto to tu vobec spominal ?Ako sorry ale fakt my pripadas ako taky soplak...
Vobec tu nie je rec o tomto.GT 5 vyvoj 6 rokov , forza 3 = 2 roky !?Ocakaval som od hry vo vyvoji 6 rokov aby ponukala nieco navyse okrem grafiky...co sa v konecnom dosledku nestalo.Tak sem netahaj prosim ta HotPursuit a podobne chujoviny!Este kebyze napises SHIFT s realism modom tak poviem ze okej....To ze som nespokojny s tym co mi strkaju do ksychtu za 60Euro mam pravo vyjadrit.To ze sa ti to paci neberem ale ked sa bavime tka sa bavme realne a nie ako v skolke..typu : je to najuzasnejsia hra aku som kedy videl a pod.. -
"Turn10 dokazali za menej casu spravit ovela vymakanejsi titul."
"Vsak aj GT5 je len arkada s "nadechem realismu"
To jsi psal. Takže podle toho chápu, že Forza je realismus a vymakaný titul ;)