Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně tak. Co na tom, že jsou stíny hranatý, kašlu na stíny. Stíny jsou podstatný u horror adventur nebo fps, ale tady je to jen šmouha, na kterou není prostě čas koukat. Ja to momentálně mydlím jak divej. A jsem rád, že to jede ve stejným duchu jako první díl. U S licencí jsem si zase pořádně zanadával *8* *1* .GT byla pro mě vždycky srdcovka a ty chyby co spousta haterů vytýká, nebo nenaplněné sliby - chyby, no a co, žijeme holt v uspěchaný době, važte si každý minuty hraní, bude hůř. V dnešní době se koukám vývojáři nezavděčí nikomu. Každej kdo se rád po práci odreaguje třískáním ať už do klávesnice nebo joypadu se nekouká na nějaký nedostatky, který se už dnes dají řešit záplatama.
    Peace *5*
  • Nic ve zlem, souhlasim s tim co pises a zaroven verim, ze se u GT5 bavis.

To jen kdyz vidim tu radost z onlinu 16 aut v roce 2010 (nicmene OK, na konzole je to nadstandart, o tom zadna) a vybavim si sedm let stary NASCAR Racing 2003 od Papyrusu, musim se smat. Ten mel dost mozna propracovanejsi fyziku a jizdni model a tech aut na ovalu svistelo ctyricet. A taky adrenalin jako blazen, plech na plech a naraznik na naraznik.

Neni docela tristni, ze se sedm let potom opevuje hra, ktera nabizi jen zlomek toho, tvurce o ni basni jako o vrcholu sveta, cele to stalo 80mio, bezi to na konzoli ktera nekolikanasobne vykonem prevysuje pocitace te doby i pocitace co ridily raketoplan, od firmy ktera je malem na vrcholu digitalniho sveta a zabavy (to jako Sony) a jeji herni masinka (to jako PS3) je malem to nejlepsi, co si muze clovek poridit na zabavu do centra sveho obyvaku?
  • re: Kingo
  • co treba 16 lidi online,to je na konzolich u zavodu bomba,ja jezdil daytonu oval snad 40 kol jen ve volny jizde,uplne se do toho kazdej zazral ze se to zapomelo odstartovat.jelo se to jako zavod naraznik na naraznik,par lidi tam bylo mimo ale jinak to nemelo chybu ze me dosel i benzin,pak to nejaky chytral spustil a bylo to na jedno kolo :-).s pripojenim a vubec ostatni jsem nemel problem.je tam spousta dalsich veci co neni popsana v recenzi kdyz uz je psana jako popis vsech ikon ve hre,u me GT5 9/10 a od hry jsem dostal to co jsem ocekaval.gt ma svuj styl a prirovnat se da snad jen k forze ale ta me tak dlouho nedrzela,tohle mam zas na rok bez problemu,diky multaku mozna na jeste desli dobu
  • Pro mne No. 1 rFactor, přesto jsem natolik příčetný, že bych mu nikdy 10/10 nedal, protože vím o jeho chybách a nedokonalostech. Autor této recenze asi také měl dojem, že GT5 z nějakého důvodu není dokonalý a tudíž mu nedal absolutních 10/10.
  • u mne to same
  • Prober se, GTR by v GT nikdy nemohl byt jako seredny standard. Pokud serii a jejiho tvruce znas, vis proc. Pokud neznas, tak mlc a soupej dal nohama.
  • Photo mod vygeneruje krásné fotky, které ale vlastně nereprezentují skutečný vzhled hry při závodě. A foťák skutečně není řešení.
  • Neviem recenzia mi pride divna...ak by to bolo z hladiska zabavy pre hraca akeho je to urcene bolo by to 10/10. To ze hra neni simulator atd ....GT ma odjakziva v podpise to Real Driving Simulator od 1997 ci 98 neviem co som hraval jak blazon. Tato hra je umna no.1 v zabave a to mam X360, PC. PS3 a tam vseliake zavodne tituly. Nikdy som tolko nebol pred Obrazovkou jak u zavodov jak u GT5 !
  • U GT5 bych vyzkoušel photo mode ;)
  • Můžeš mi vysvětlit podle čeho se usuzuje hra jestli je víc či méně simulátor?(teď nemyslím ty hry kde nepoužíváš brzdu).Pořad se to omílá dokola rfactor ze je víc simulátor než třeba gt.Ale dovol mi otázku kolik z vás by na okruhu udělalo takový čas ve hře jako na okruhu kdo můze posoudit víc fyziku modelu. Člověk který má k dispozici každé auto které děla ve hře nebo člověk který hraje jen hry?Potažmo "výsledný dojem hraničí se simulací. Ale je to jen dojem" a o co tu proboha jde??Srážíš simulaci jízdy kvalitou stínů a sílou poškození pleteš hrušky z jablkama.Opravdu mi přijde že je to tvoje první recenze bohužel zrovna na gt :-(
  • Těžko, ale foťák to jistí *7*
  • Prosím, prozraťe mi, jak mám z PS3 vytípat pěkné obrázky a já to rád dodatečně udělám.
  • Já myslím, že v textu je mnohokrát napsáno, že se mi určité části líbí. Jen hra NENÍ simulátorem, ač se tím všude ohání. A ano, přemýšlel jsem i o nižším hodnocení, ale hodnocení odráží zábavnost hry a ne realističnost fyzikálního modelu (to by bylo výrazně nižší císlo). Co se chybějícího závěru týče, zapomněl jsem na to, že verdikt je nyní úplně nahoře.
  • Ta recenze je psaná divně a když to sem někdo napíše tak ho div neukamenují. Příliž času strávil na popisování jednotlivých ikon a přitom zapoměl na jiné důležité věci. Ta recenze vypadá jako kdyby to psal stylem návodu co je přibalen u hry.
  • Může autor recenze vysvětlit proč u takhle kriticky napsané recenzi dal hře 8 bodů.Po přečtení jsem nabyl dojmu že hra nestojí za nic a nezasloužila by ani 5 bodu?U této recenze mi chybí nějaké pozitiva hry třeba jako zábavnost atd.Recenze je psána spíž jako info o tom "kolik čeho a jak" neni psána z pohledu hráče třeba to střídání den-noc to musí být super zážitek nebo nascar zajetí do depa a nervy abyste se vrátily v čas zpět atd. Bohužel takhle podané to na recenzi nestačí.Já jsem hrál gt1-4 a gt4 byla bomba hrál jsem jí něco přes rok a musím říct jestli je pětka jako gt4 v lepší grafice tak to musí být nálož.A nějaké řeči že to bylo přehipované a jaká hra není?Vzpomeňte na Shift jak vypadal na trailerech nebo Forza nymlych to samé bohužel to dneska ke hrám patří.A to že to dělali 5.let a Forzu 2.roky to je informace o ničem každá hra je jiná.
  • připadáte mi všichni jak blázni když se ti hra nelíbí tak ji nekupuj jednoduchá rada.každej jen kritizuje kdyby se o gt 6 let přád nepsalo jaká to bude bomba tak ted jste stoho všichni hotový pro mne je to skvela hra na hodne dlouho a o tom to je. forza je xbox a ten ja nemam tak to neřešim
  • Standard cars v GT5. Porovnání k ničemu.
  • Zvuky aut porad velky krok za konkurenci...V tomto kontextu reklamni slogan GT5: "We love cars" zni skutecne trapne:

http://www.youtube.com/watch?v=xD9kNk1OULw
  • Při pohledu na recenzi GT4 je hezky vidět jedna věc - redaktoři tehdy nebyli líný vytípat pár obrázků pro ilustraci a nedávali tam jen oficiální artworky a obrázky z replayů *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší