Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale vždyť ty fotky co tam máte byly taky vygenerovány photo modem, takže nějak tento argument nechápu.
  • Tohle je ukázka tvé omezenosti. Zamysli se lépe nad cílovou skupinou Traktoru a pak zauvažuj o těch vidlácích.
  • na PS3 se da hrat pouze od 18let a musis mit IQ 150 abys dokazal v ruce udrzet pad od Sony? On funguje uplne na jinem pricipu, nez ten co mas u Xboxu? *2* Mohl bys napsat jeste nejake dalsi vtipne trapacke vykriky, abych se zasmal prosim? *1*
  • je hezke jak pises urazlive o "xbotech" kdyz jsi sam GT+PS fanatik, ktery nepripousti jakoukoli diskusi. a nejlepsi je, ze ti tvoje "pokroucena" pravda vubec nedochazi a zijes v bludu ze pouze ty mas pravdu a GT5 musi z pricipu byt to nejlepsi na svete, kdyz ty se u toho kralovsky bavis a kazdy koho bavi neco jineho je vidlak. sranda tihle hloupi lide *2*
  • samozrejme hned potom co si dopisi domaci ukoly a maminka jim povoli internet ;)
  • Lidi co se bavi u Traktor simulatoru jsou nejaci sileni vidlaci. Stejne tak jako recenze JE zaujata. To jsou proste fakta ma kterych nic nezmenis ;). Ano, kazdy ma pravo na svuj nazor a muj nazor je to co jsem napsal, ale jsem rad ze mi to schvalujes. Jinak kritita je samozrejme v poradku, ale je treba rozlisit objektivni kritiku od davu zfanatizovanych 13ti letych xbotu vedouci stvavou kampan napric internetovymi fory
  • Tak to byste mel asi zmenit profesi, takove recenze opravdu bavi cist malokoho. A pokud jde o encyklopedickou presnost, mozna byste si pro zacatek mohl zjistit jak se pise Nurburgring ;)
  • To je fakt jako u blbých. Představ si, že já se bavil třeba u Snipera a jsou lidi, kteří se baví u Traktor Simulátoru. Každému sedí jiná hra a každý snad má nárok na svůj názor. To, že někdo vyčítá něco hře, u které se ty bavíš, ještě neznamená, že je xbot a že recenze je zaujatá a podobně. Vzpamatujte se lidi a přestaňte neustále přemýšlet nad tím, že někdo má něco proti vám nebo proti vaší konzoli či proti vašim oblíbeným hrám už z principu.
  • tak to jdu zapnout at uz jsem dal,ja jsem taky nadsenec na nascar a jsem rad ze to v gt je.oprava,to demo bylo nascar09 ale ted jsem patral a na konzole ma v unoru vyjit nascar2011 od activision,doufam ze to bude hratelny http://www.youtube.com/watch?v=kf-SkccyUvk
  • zaujata nudna recenze je jen takova tresnicka na dortu :)
  • Jinak ta koncentrace hloupych nactiletych xbotu v techhle diskusich je az k placi
  • To je sranda, jak to tu ctu, vazne asi musite mluvit o jine hre, nez o te u ktere se uz 14 dni kralovsky bavim :)
  • Diky, pane. ;) Nj, ja zapomnel, ze v GT5 je vsechno za zasluhy a driv nez po par tydnech ti hra nic neukaze. Kdo se chce projet s opravdovym poskozenim, solidni AI a treba hned zkusit WRC nebo NASCAR, ma smolika. :/
    Kazdopadne jen s 16 auty bych se na ovalu i bal, to musi byt dost puste a prazdne zavodeni. Kdyz teda pripustime, ze v singlu jich vic nebude (ale ciste teoreticky by mohlo? oval ma jiste mensi naroky na systemove prostredky, nez tradicni trat?) a AI by se mela chovat dle NASCAR zavodu. To jsou nejake 2-3 skupinky aut jedouci v baliku a zbytek trate volny.
  • Ale v kategorii nejvyhypovanejsich zavodu od Sony, pro konzoli od Sony, je jasne bez konkurence. Stejne tak vede v hromade slibu a delce vyvoje. V tomhle ohledu je GT5 jasne nejlepsi a nema konkurenci. ;)
  • kraluej ve své kategorii?když forza má lepší hodnocení snad všude?
  • Ja hral dvojku strasne dlouho a vzhledem k tomu, kolik mam casu na hrani mi i trojka vydrzi dlouho. Update nevadi. Staci mi nova grafika, nejake trate, nova auta a jsem happy
  • no nevim,forzu 2 jsem hrak mnohem delsi dobu nez trojku,ta me prisla spis jak update.GT5 me bavi mnohem vic
  • me nic neskube,kde to berete.mam druhy patch,treba je to tim
  • Diky za radu. Kvůli GT5 si PS3 fakt kupovat nebudu.....
  • oin.odin
    nemusíte to komentovať len som to chcel ukázať http://bit.ly/hN8C1B (keby sa "zmorfovali" bola by to dokonala hra)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit