Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trochu jsem si zaexperimentoval s GT5Prologue Kiosk Secret mode a objevoval pro mě netušené možnosti této hry: tu delší verzi Daytony jsem vůbec neznal a konečně jsem poprvé vyzkoušel F1. Ale co mne překvapilo více je: 16 premium aut na trati a přitom jsou docela pěkné stíny (výrazně lepší, než v GT5) a minimum trhání obrazu (v GT5 velmi časté). A na tratích je tráva jako sprity, v "plné" GT5 jen textura. Proč GT5 vypadá hůř než GT5Prologue a ještě se škube i když má na trati méně aut (v arcade jen 12, v GT5P jsem měl 16)? A občas mi přijde, že se Stardard modely to škube ještě více než s premium.
  • Tak se podívej, jak auta simuluje GT5 a jak enginy gMotor2 (rFactor, GTR2) nebo netKar (používají hodně závodní týmy pro simulaci, beží na tom ten komerční simulátor Ferrari F1, co se teď prodává). Je zajímavé, že to jde, že? A jde to "kupodivu" i na konzolích - např. Enthusia na PS2.
  • Oficiálně FM3UE nekoupíš mimo UK, USA a Australii. Takže buď zavvi.com (poštovné je 1 libra), nebo musíš počkat do února na verzi s českým obalem (čeština je i na té verzi z UK - kámoš si ji koupil). FM3 je sice méně "simulace" než GT5 a má komixovou grafiku, ale upřímně, podstatně lépe se "hraje".
  • Zkoušel jsem to, není to špatné, ale zase takový zázrak to není a některý auta se ovládají vyloženě divně. Samozřejmě to nemůžu hodnotit do hloubky. Pro mě je u všech her důležitý pocit z řízení a na to stačí hoďka. Třeba nový NFS se vrátilo kam jsem chtěl co se týče tratí, které nejsou špatné a některé jsou fakt super, ale ovládání aut stojí zaprd. Asi půjdu do Forzy 3. BTW neví tady někdo, kde se dá v Čechách sehnat ta Ultimate Edice s Top Gearem? Díky a všem Gétéčkářům přeji pěkné poježdění.
  • Ten díl jsem viděl ale nechápu čemu se divíte jistě že žádná hra nesimuluje chování vozu na 100% v dnešní době to snad ani nejde. V té hře by muselo být zahrnuto tisíce věcí které jsou potřeba k dosažení reality. Ta hra je simulátor v tom co je zatim možné dosáhnout ve hře. Ke 100% kopii nerozeznatelné od skutečného chování aut máme zatim celkem daleko. O IL-2 sturmovik se taky říká že je to simulátor ale také to má do skutečnosti dost daleko a vadí to snad někomu? Pokud vim tak vědci když chtějí provádět nějaké simulace tak potřebují velmi výkoné počítače a speciální programy. Ale pro praktické použití do her to zatim neni možné.
  • Nic proti, ale GT má k simulaci hodně daleko. Dělalo se více testů, momentálně si vzpomínám na Tom Gear, kde si vzali PS2 a GT4, Lagune Seca, auto si nepamatuji. To samé auto si vzal na skutečnou Laguna Secu a měl i při nejlepším kole o půl minuty horší čas nežli ve hře!! Mohl dělat, co chtěl, ale ten herní čas nemohl překonat, protože to realitu ani zdaleka nesimuluje... Ty stíny nikomu nevadí, pokud jsou na trati, to není tolik času si jich všímat, ale když Ti skáčou přes celou palubovku, která Ti zabírá značnou část obrazovky, tak to je na pováženou, aby byly takto zubaté.
  • to Jenda - nemam tolik casu takze jsem teprve na level16 a nascar auta muzes ridit az od level21(neni to na dva tydny ta hra no),na ty daytone online jsem s nima zavodil s mercedesem C63 AMG v max.uprave.nejsi rychlejsi ale da se s nima drzet krok,kdyz si pohrajes se zadnim kridlem da se zlepsit skoro o celou vterinu ale pod 44 sec jsem se nedostal,ale lidi chybuji a na to jsem cekal protoze ja drzel docela dobre lajnu a jel s nima v zavesu.bohuzel na racing soft takze po par kolech do boxu,ale jizda masazni fatk ze jo :-).v tom singlu je special event na nascar a ja tam mam zatim pristupny jen ty dva kde mas jen par ukolu.ten posledni jeste nemam odemknuty a doufam ze tam budou zavody,ale rekl bych ze tam vic jak 16 aut nebude,tolik k otazce pane :-)
    tady je ten medour,jiny video jsem nenasel,zrovna drift a bez kridla ale cara je to slusna
    http://www.youtube.com/watch?v=O_q-0icOGt4 a s timhle starousem se jezdi taky pekne,aspon me to bavilo http://www.youtube.com/watch?v=-hlwbPVvSNE&feature=related taky se nemuzu dockat az budu moc jet monte carlo s f1 2010 ferrari a le mans s vozy LMP1,ale chce to cas a sedet u toho :-)
  • jojo, recenze je naprosto pravdiva, bohuzel. Lidi zvykly hrat kvalitnejsi zavodni hry jsou z tohohle projektu zklamany. Jako ta AI je fakt banda opic. Auta jezdi porad stejne. Napocitejte do tri po tartu a vzdy nekoho predjedete na stejnem miste (viz elise zkouska top gear treba)
    Grafiku nehodnotim, ps3 proste vic neumi. Absence tuningu brzd, je k smichu, ta prevodovka je taky husta, multiplayer ja osobne nebudu ani zkouset, nemam na to nervy.
    Proste megalomansky projekt za miliony a nedotazene. At vydaji nejake patche a bude to skvela hra, takhle vzhledem k tpmu ze je to GT serie tak z nostalgie je jen dobra a to primhourim oci. Jo, na sbirani auticek je to dobry....
  • Možná ti to tak vyznělo, ale nemělo, moje chyba. Uspěchanou dobou jsem myslel to, že prostě nemám moc času si zahrát, a když pak utahanej z práce přijdu domů, jediný co chci je si dát porci adrenalinu a zábavy. Jsem rád, že to vůbec vyšlo před vánocema. No a k tomu trhu, to máš pravdu, ale pokud se jedná o GT, neznám bratra , mám rád ten styl, ten tuning, systém závodů, atd. *4* no hra si nzaslouží po tolika letech vypadat takhle, ale budem doufat, že aspoň ty do oka bijící chyby dají dokupy.
  • Gonzi
    ale v GT by možná někteří čekali grafiku trumfující vše ostatní, né grafiku, jejíž celkový dojem je mnohem horší, zež z Forzy nebo Shiftu
  • Duuku_cz
    vubec na nej nereaguj, pokud se nepletu tak si ho pamatuju jeste ze stareho Hrej.cz kde on a jemu podobny v jednom topicu nedelali nic jinyho nez jen samej flame, pak ty stranky a forum zmenili, urazenecky udelali svoje stranky se svym forem kde psali ten odpad dal *3*
  • Duuku_cz
    boze jen ne fotakem, to uz radsi bez fotek nez ten paskvil
  • Duuku_cz
    v zavodni hre jsou stromy pekelne dulezite *3*
  • 5 let driny a 80 milionu dolaru: http://img217.imageshack.us/i/grantree.jpg/

NFS:Hot Pursuit na iPhone: http://img42.imageshack.us/i/nfshpexclusive2.jpg/

*3*
  • "žijeme holt v uspěchaný době" heh? tím mi chceš říct, že 6 let na vývoj GT5 bylo uspěchaných? :) ta hra má chyby, které si na takhle dlouhý vývoj nezaslouží... ale hra je to dobrá, jen (můj názor) trh nabízí v dnešní době i lepší tituly :)
  • Víte, ony ty filmy Uwe Bolla mají strašně dementní scénář. Ale ony jsou vlastně o střílení, takže to nelze míchat a jsou to dobré filmy. - přesně takhle na mě působí tvoje logika. Hru je v hodnocení nutné brát jako celek.
  • Rozumím tomu dobře, že v podstatě každá hra by teda měla dostat 10/10, protože na chyby se při hraní nehledí? Přece nikdo neříká, že GT5 není dobrá hra. To ona je. Ale asi se shodneme na tom, že chyby má. Absolutní hodnocení kvůli chybám dostat nemůže, to je snad jasné.
  • Jj, koukam na to - vsude maji udaj jen 32 hracu, jako ofiko. Divny, urcite sel hrat full grid, coz bylo pres 40 aut. Pokud mne pamet nesali 41 + ty.
    A takhle je to uvedene i u dema: http://www.brothersoft.com/games/nascar-racing-2003-season.html

Zvlastni to kazdopadne je, to letity omezeni u konzoli a zavodu na online 8 nebo teda 16 hracu. Jakoby to melo nejaky limity, nebyli schopni optimalizovat sitovy kod atd. Pritom tech 7-10 let zpatky, v drevnich dobach sneciho inetu a pomalych (dnesnim okem) PC to nebyl problem. 42 aut na trati a bez lagu, pritom fyzika uzasna, NR 2003 pocitali i aerodynamiku, o tom se casto nesni ani dnesnim simulatorum. Mozna byli lidi z Papyrusu fakt magove. A mozna by k nim meli jit padawani z Polyphony do uceni. ;)

BTW a jak je na tom tedy NASCAR v GT5? Kolik aut je v singlu na ovalu? Taky jen 16? To mi prijde docela smesny, na NASCAR serii.
  • ty nascar z 2003 maji online 1-32 players co jsem koukal a pokud jde o single tak jsem hral demo na xboxu nascar 2010 a tam jelo normalne pres 40 aut .ja nevim v cem je problem,treba twisted metal co ma vyjit ma multak pres 30 hracu,hral jsem ressistance 2 a tam je 64 lidi.tolik do toho nevidim ale kdyz muze online (konzole) chodit 64 lidi nebo se demolovat pres tricet blaznu tak nevim proc zavody maji tak malo,ale i tech 16 v gt5 je parada.je fakt ze jsem u kamose videl na pc GTR2 kde mel v singleplayeru pres 60 aut a uz se to tam spis pletlo nez zavodilo *4* ja bych to idealne videl oval cca 40 a ostatni trate kolem 20 aut,ale jedna baba povidala
  • Mi furt není jasné, co v PD dělali od vydání GTPrologue. Final verze GT5 je spíše GT5P obohacený o pár nových aut + auta a tratě z GT4 + déšť a změna denní doby. A to je všechno za tu dobu? Jo a tohle je skvělá recenze: http://bit.ly/gu3jFc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší