-
Recenzia mi pripada az prilis negativna... to naozaj niekomu vadia male popisky na ikonami az tak, ze to musi napisat do recenzie?
A to ucelove video o porovnani AI ma dostalo asi najviac... Na youtube sa povaluje vela bordelu, napriklad aj takehoto http://www.youtube.com/watch?v=HZQtLAHNs3I .
Ja viem, ze AI v GT5 ma svoje chyby (a niekedy ma fakt SE*RE), ale treba vediet kde su medze :-)
Inak s hodnotenim suhlasim (8 bodov je velmi pekne cislo) akurat autor nenapisal preco tych 8 bodov vlastne dostala :-)
99% recenzie je kritizovanie sice pritomnych, ale pre hru nepodstantych chyb.
Peace! -
Ale já neříkám, že je to špatná hra. Právě naopak. Já jen říkám, že je neodlazená a nedodělaná. A vzhledem k tomu, jak dlouho na tom dělali a že japonská verze měla vyjít už v únoru...
-
Zjisti si, co je framebuffer a upscaling. A ano - 1080p skutečně je 1920x1080 progressive (tzn. je tam skutečně 1080 řádků). Jinak GT5 trhá i v 720p i v 3D módu.
-
tak jsem kouknul na ty tvoje videa,podle me se v tom moc pitvas a ten ridic jezdi otresne,narazi snad do vseho.vetsinou se to drzi 50 snimku a obcas to spadne ke 30 kdyz je hodne aut na jednom miste ale na chvilku.ja bych si niceho teda nevsiml,me to proste pripada ze to bezi normalne a tohle je muj posledni komentar tady k tomu :-))))))))) GT5 je paradni,aspon pro me
-
to jsem z toho jelen,1080p by melo byt 1920x1080 ne?navic u me to muze bezet jedine 1360x768,moje telka vic proste nezna,pak me to pise nepoporovany format,teda u pc,u ps3 je to nastaveny automaticky u vsech her.ja uz na to dlabu ale rozhodne me to necuka :-)) pust to v 720p a urcite ti to taky nebude blbnout *1*
-
Husty!
-
Jake PC? Co to tu pleteš? GT5 běží na PS3 v rozlišení 1280x1080 roztaženém do fullHD a prokazatelně trhá - existují na to hromady a hromady záznamů a dokonce i tearovaných screenshotů. Zde jeden příklad za všechny: http://www.eurogamer.net/videos/gt5-performance-analysis-compilation?size=hd
-
GT5 není stejný jako předchozí díly už třeba svým zaměřením na levelování. A hlavní věc, co mi na GT5 vadí, je nedodělanost, která křičí z mnoha částí hry.
-
ja hral vsechny dily (mimo PSP) a gt5 me pripada nejlepsi.v jadru jsou vsechny stejny,jen ten posledni ma z nich nejlepsi grafiku,obsah,no vsechno.takze kde je problem,v lidech ktery cekaji neco jinyho,ale proc kdyz gran turismo ma svuj styl ktery bych nemenil,to si muzu koupit zrovna jinou hru ne,nebo chete aby se to zmenilo treba jako hra resident evil 1 a posledni vytvor ktery je z uplne jinyho testa,ja teda ne! kdo nechce at nekupuje a blbe nekeca
-
jeste je tu jedna moznost,moje dva roky stara tv podporuje jen rozliseni 1360x768 coz je 720p,ukazuje me to 1080i u GTcka.jestli to hrajes 1920×1080 ,tak to by se nejspis zakuckala polovina pc v nasi republice ale mohl jsi to aspon uvest do prispevku a pak by tahle nesmyslna debata vubec nepokracovala,me to proste necuka a bezi plynule,konec debaty *2*
-
videa na youtube?si delas srandu ne?jak rikam,me to bezi normalne!!!!
-
Ano, podle vetsiny prispevku je GT5 nejdokonalejsi hra vsech dob, ale shodou zvlastnich nahod je to nejhure hodnocene GT v historii serie http://www.metacritic.com/search/all/gran+turismo/results
-
Jasne, a ti co to testovali(a delali analyzu enginu, kde to na SS7 padalo pod 30fps a tearovalo jako blazen meli asi nejakou zamerne poskozenou full verzi GT5. LOL.
-
By me zajimalo ze ktere zeme autor clanku je, kdyz pise, ze jeho znamy vlastni Hondu Civic Type-R EK9, protoze tohle auto se prodavalo vyhradne na japonskem trhu s rizenim napravo.
-
Samozřejmě, že mám "plnou" instalaci. Vnutit se tu snažíš akorát ty. Na YouTube je docela dost videí, kde je vidět trhání obrazu. Na Digital Foundry dělali testy a o tearingu (trhání obrazu) se tam hodně mluví. Tearing byl už v Prologue, ale v GT5 je výraznější.
-
Mas rict svuj nazor a ne komentovat nazor nekoho jineho v tom je velky rozdil hlupacku :)
-
nevim co se nam snazis vnutit,na le mans jsem ziskal trofej 111 Meters a Second (400km/h) a rozhodne me nic necukalo,hra bezi plynule a rychle.mas nainstalovano?
-
Zkoušel jsem hru na už třech různých PS3 a na všech trhá obraz. Krásně je to vidět třeba na Le Masn.
-
ne,ja vidim dobre a hra bezi plynule
-
Ne, je to tim, ze blbe vidis.