Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.youtube.com/watch?v=ZStz50e09WE&list=UUrRjmiSnavnY5GoxlS_Epjg&index=4&feature=plcp
  • Duuku_cz
    Uz sem to tu psal jinde na tehlech strankach, ale u odkazu na stejne video co mate tady v clanku. To ma byt vtip? Ja si stale nemuzu pomoci, u GT5 je videt ta pomocna cara, tudiz auto evidentne stoji v idealni stope, zatimco u Forzy ten usek neni rovny, zataci mirne doprava, z toho vyvozuju ze idealni stopa je vic v pravo presne jak jezdi AI auta, zajimave, ze auto samotne stoji na vnejsku zatacky takze srovnavaci video na baterky kdyz nejsou shodne podminky = obe auta nestoji, podle me, v idealni stope. Jinak recenze pekna, ale jak sem uz psal, zazdili ste to tim hloupim videem *9*
    • Když se ve Forze postavíte na ideální stopu, tak vás taky objedou. Video je čistě ilustrační, nicméně přesně ukazuje, jak AI v GT5 zcela ignoruje přítomnost hráčova vozidla na silnici. A projevuje se to nejen když stojí, ale i když jede. Nejprve jsem si myslel, že AI je agresivnější, než v Shiftu, ale pak mne několik událostí utvrdilo v názoru, že AI hráče prostě natvrdo ignoruje.
      • Duuku_cz
        Ok, verim ze Forza je v tomhle mozna lepsi *4* , ale tak aspon priste dejte video ktery to lepe dokazuje nez toto.
        • Najděte mi na YouTube lepší video a link změníme. Ale já bohužel lepší nenašel a sám nemám techniku, abych ho udělal.
          • Duuku_cz
            http://www.youtube.com/watch?v=sBSG0o97slk tam uz to neni tak hrozny, ale zase by se mohlo zdat, ze se snazim pospinit Frozu coz opravdu nechci *1*
            • Jj, tohle je v pohode. Urcite lepsi nez to "prvni proflaknute AI" video. Po tomhle uz by se i dalo rict, ze ta AI v GT5 zase neni tak spatna. Jenze proc to netestli na vice tratich? A treba i nekde v zatacce? OK, jen tady vidime, ze na Suzuce a na rovinkach to AI z GT5 docela zvlada.

Stejne tak uznavam, ze to prvni video vypada jako utok na GT5. Ve Forze stalo auto sikovneji, zneji nazory. Souhlas, ale nikdo uz neresi co se delo v GT5. Tam stojici auto museli vsichni videt, presto ho kazdy napalil. Tudiz prosim vice videi, z ruznych okruhu a z ruznych mist. Od GT5 si zatim drzim odstup a jsem opatrny, po koupi GT:P se do nej urcite nepozenu. Asi pockam na jaro, na lepsi cenu a na hromadu patchu, ktere to alespon trochu dodelaji. :)
            • to Marcus de Tycho: Vždyť ty auta stály na uplně stejných místech stejné trati. Jak by mohl chtít někdo poškodit takto Forzu? Tohle video je rozhodně uvěřitelnější než to, co máte u recenze vy!!!!!!
            • Zajímavé video. Díky za odkaz. Ale mám z něj dojem, že někdo za každou cenu chtěl pošpinit Forzu. Když zhodnotím celkové chování AI na trati, tak ve Forze se skutečně chová příjemněji. Svůj názor na AI v GT5 jsem popsal v recenzi.
    • Co chceš od Tiscali Game, webu kterej dal 6/10....
      • Resistance 2
        • A uvedomujes si, ze to hodnoceni dali uz uplne jini lide nez ti, co jsou tu ted? Nebo ma ten web nejakou kolektivni mysl?
          • Score taky obývají pořád jiní a jiní lidé, ale antikonzolová rétorika s nimi zůstává...
            • Ve Score jsou ti sami lide skoro po celou dobu existence modernich konzoli :-) Ale s tou retorikou souhlasim.
  • kraluej ve své kategorii?když forza má lepší hodnocení snad všude?
    • Ale v kategorii nejvyhypovanejsich zavodu od Sony, pro konzoli od Sony, je jasne bez konkurence. Stejne tak vede v hromade slibu a delce vyvoje. V tomhle ohledu je GT5 jasne nejlepsi a nema konkurenci. ;)
  • Jak vypnout v GT5 tu vodící lajnu, popřípadě jde tam v "A serie" zavodech zvysit obtiznost?
    Option sem prolezl ale nikde neobjevil.... Díky
  • Zdravim, kdo poradi? Mam aktualizace vsechny uroven A-29 B-13 a stale mi nejde otevrit dealership, pise to level - 0, licence apod jsou vyjete, penize mam take, jedine co je doufam ze mi nekdo poradi nebo pripadne technic. podpora :( budu rad za kazdou rad, driver PAUL ;)
  • To je sranda, jak to tu ctu, vazne asi musite mluvit o jine hre, nez o te u ktere se uz 14 dni kralovsky bavim :)
    • To je fakt jako u blbých. Představ si, že já se bavil třeba u Snipera a jsou lidi, kteří se baví u Traktor Simulátoru. Každému sedí jiná hra a každý snad má nárok na svůj názor. To, že někdo vyčítá něco hře, u které se ty bavíš, ještě neznamená, že je xbot a že recenze je zaujatá a podobně. Vzpamatujte se lidi a přestaňte neustále přemýšlet nad tím, že někdo má něco proti vám nebo proti vaší konzoli či proti vašim oblíbeným hrám už z principu.
      • Lidi co se bavi u Traktor simulatoru jsou nejaci sileni vidlaci. Stejne tak jako recenze JE zaujata. To jsou proste fakta ma kterych nic nezmenis ;). Ano, kazdy ma pravo na svuj nazor a muj nazor je to co jsem napsal, ale jsem rad ze mi to schvalujes. Jinak kritita je samozrejme v poradku, ale je treba rozlisit objektivni kritiku od davu zfanatizovanych 13ti letych xbotu vedouci stvavou kampan napric internetovymi fory
        • Nevím co ti kdo sype do jídla ale ty si nepochopil o co tady jde :-D Hra která se vyvíjí 6 let a dopadne takhle není prostě dodělaná nezlob se na mě chyb je tam dost. Hra je to výborná ale zklamání to je ať chceš nebo ne. Proto se není čemu divit že člověk který píše recenzi je z finálového produktu mírně zklamaný protože po takové době hra musí být 99ti% ne-li 100%! Za tu dobu vyšly dvě Forzy pro Xbox360 které sou srovnatelné sčhož plyne že něco není úplně dobře !
        • Mas rict svuj nazor a ne komentovat nazor nekoho jineho v tom je velky rozdil hlupacku :)
        • Tohle je ukázka tvé omezenosti. Zamysli se lépe nad cílovou skupinou Traktoru a pak zauvažuj o těch vidlácích.
        • samozrejme hned potom co si dopisi domaci ukoly a maminka jim povoli internet ;)
          • je hezke jak pises urazlive o "xbotech" kdyz jsi sam GT+PS fanatik, ktery nepripousti jakoukoli diskusi. a nejlepsi je, ze ti tvoje "pokroucena" pravda vubec nedochazi a zijes v bludu ze pouze ty mas pravdu a GT5 musi z pricipu byt to nejlepsi na svete, kdyz ty se u toho kralovsky bavis a kazdy koho bavi neco jineho je vidlak. sranda tihle hloupi lide *2*
  • zaujata nudna recenze je jen takova tresnicka na dortu :)
  • Pěkné videa. Hlavně ty zvuky u toho posledního - to je rozdíl!
    http://www.virtualr.net/gran-turismo-5-nordschleife-reality-check-video/
    • To má Forza opravdu tak špatnou grafiku? Taky mě zarazilo jak snadno to auto zatáčí.

Ale zvuky má Forza lepší o tom žádná.
      • Nemyslím si že by měla špatnou grafiku jen takový "komiksovější" engine já ji hraju a je dobrá pro mě nejlepší auta navíc Ultimate edition přidalal nejnovější vozový park takže sem spokojen vypadá opravdu dobře jen ten engine je nezvyklý trochu. Jinak velmi dobrá hra
  • u mne to same
    • re: Kingo
  • Metascore 84, ultimate racing game se nekona. Dost ji toho evidentne k dokonalosti chybi. Popravde ani ja jsem necekal, pri tech Yamauchiho slibech, ze recenze pujdou pod 9/10.
    GT5 se tak stava nejhure hodnocenym plnohodnotnym GT v historii serie a rekl bych, ze opravnene.
    http://www.metacritic.com/search/all/gran+turismo/results
    • Mít tolik času na vývoj a pak hodit na trh tohle, to je teda odvaha. Kdyby to udělalo studio od MS, tak by se tomu každý smál, ale když neumí PD udělat hru, tak je to v pohodě. Kdo tu hru neobdivuje, tak je zaujatý.
      • No fandum, kteri se na recenzentech dozaduji hodnoceni 11/10 to nevymluvis, pro ne je TO dokonale i pres hru s neohrabanym a zdlouhavym menu, nemoznosti zalohovat pozice(a ze data corrupted pripady uz se objevily), hypovany editor je na nic, replaye neobsahuji prakticky nic, s cim by komunita mohla pracovat(pokud nepovazuji PLAY za genialni funkci), AI je neuspokojiva, Online mod na dnesni dobu zaostaly, rozdeleni aut standart/premium vylozene spatne, trati je malo...atd atd.
        Btw damagemodel v praxi: http://www.redsnake.cz/2010/11/gt5-damage-modely-standardnich-aut.html
        • Hlavně, že to musíš všem na každém webu vysvětlit. Napsal si někde alespoň od doby co GT5 vyšlo něco k jinému tématu nebo tě to GT5 zaměstnává, že už nemáš na nic čas?
          • Misto hloupych osobnich utoku, bych si treba rad precetl tvuj obsirnejsi nazor na GT5.
            • Útok? Snad v každém tématu na GT5 jsi, a nevšiml jsem si, že zrovna tvé příspěvky jsou nějak konstruktivní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit