-
jsou v gt 5 i zavody SUV ?
-
-
Jsou tam trucky (pick upy). SUV tak ale sehnat jdou taky v ojetinách.
-
-
a je tam bmw x6 nebo porsche cayenne,proste rychlejsi suv ?
-
-
Klasické evropské SUV tam myslím není. Jinak seznam aut je třeba tady: http://www.gran-turismo.com/local/jp/data1/products/gt5/carlist_en.html
-
-
to me dost nasralo ze ve hre neni ani jedno porsche !!! *10*
-
-
Je jich tam 5. Pod označením RUF, tak jako v předchozích GranTurismech. RUF CTR, RGT... atd.
RUF je německá tuningová firma, která se zabývá právě laděním Porsche.
-
-
-
-
-
Vypadá to že ne.
-
-
Bude někdy demo (nebo je a já ho někde minul)?... žádně GT jsem nehrál nikdy, tak bych nejdříve rád vyzkoušel, zda mě to bude bavit :)
-
caute,
GT je pecka, som sa pobavil na tom ako autor, chudak pisal cele to room number, heh 24 ci kolko cisel, aby sa pripojil ku niekomu znamemu, rofl! aj mne to napadlo ale potom som otvoril community okienko ;]
proti grafike nemam nic... multiplayer potesi... GTmode krasa... ale na to aby to niekto sudil, musi si to zahrat na volante, pretoze nieje nic krajsie ako ked vam na vasom challenger-i po dupnuti na plyn povoli volant.
proti AI, ono, viem si predstavit ako ludia co tu ohovaraju umelu inteligenciu jazdia... su 3 obtiaznosti na prvych dvoch AI brzdi primoc, no keed si vyberiete expert tak mate co robit, totiz kazde auto ma AI sofera ktory ma charakteristiky... Mental strenght, Physical strenght, Cornering a Speed atributy, pricom, ma este akysi Cold a Hot ukazatel, ked na jazdca nevpliva stress ukazatel ide na Cold a naopak. to znamena ak budete tlacit na jazdca dost dlho tak sa porobi ;]
...co je celkom v pohode... aj ked musim povedat, ze ja ako fanusik multiplayeru, povazujem AI za taky oblbovak, pretoze keby pocitac chcel, tak vas zdola pri starte ;] kto ma nieco proti grafike pozrite, a hlboko sa zamyslite
http://www.youtube.com/watch?v=3lyvf7QN1qE&feature=fvw
uzivajte si, a milujte sa *7* -
-
kolik je v gt5 trati ???
-
S tím strenght a mental to nebude tak horký, je to jen takovej malej donucovák měnit v B Class piloty při delších závodech. Teď to jezdím na 22 lvl B Class s jedním 22 lvl a druhým 0 lvl. Z 0 lvl se za závod vyhoupne na 3. Dobrej boost pro support piloty. Jedinej rozdíl je, že borec na vyšším lvl vydrží dýl, a když výše určené atributy klesnou na pomyslnou nulu, jede si dál jakoby se nechumelilo, čekal jsem, že bude plavat, bez mental poletí cool nahoru, ale nic. Možná pokud bude vše na nule, jak str tak mental, bude při high cool dělat chyby. Ale jak píšeš, pecka a s volantem to musí bejt paráda.
-
-
konzolova blbost pro konzolové retardy *11* *12*
-
-
Od tebe to sedí.
-
Možná máš PC, ale mozek ti chybí....
-
dnes již není pcčkářů nebo konzolistů, každej správnej frajer má doma všechno, a kdo ne je žebrák *6*
-
-
Tady jde přesně vidět, co dokáže udělat hype s ovečkami. GT5 by byla jistě neprodávanější hra i kdyby to byl naprostý brak, protože těch keců o dokonalosti bylo tolik, že jim Psboi věří. Jo a panáčci kde je ta revoluční grafika? Najednou je průměrná, když na ní neřádil Photoshop co? Ale to je přece blbina když to běží na cellu, na něm hry dostávájí přece úplně jiný rozměr!!!! I love PS3!! Tohle je ten simulátor realnější než realita ?:D:D:D Arkáda je to !
-
Zkoušel jsem to, není to špatné, ale zase takový zázrak to není a některý auta se ovládají vyloženě divně. Samozřejmě to nemůžu hodnotit do hloubky. Pro mě je u všech her důležitý pocit z řízení a na to stačí hoďka. Třeba nový NFS se vrátilo kam jsem chtěl co se týče tratí, které nejsou špatné a některé jsou fakt super, ale ovládání aut stojí zaprd. Asi půjdu do Forzy 3. BTW neví tady někdo, kde se dá v Čechách sehnat ta Ultimate Edice s Top Gearem? Díky a všem Gétéčkářům přeji pěkné poježdění.
-
-
Oficiálně FM3UE nekoupíš mimo UK, USA a Australii. Takže buď zavvi.com (poštovné je 1 libra), nebo musíš počkat do února na verzi s českým obalem (čeština je i na té verzi z UK - kámoš si ji koupil). FM3 je sice méně "simulace" než GT5 a má komixovou grafiku, ale upřímně, podstatně lépe se "hraje".
-
-
Diky za radu. Kvůli GT5 si PS3 fakt kupovat nebudu.....
-
-
no nevim,forzu 2 jsem hrak mnohem delsi dobu nez trojku,ta me prisla spis jak update.GT5 me bavi mnohem vic
-
-
Ja hral dvojku strasne dlouho a vzhledem k tomu, kolik mam casu na hrani mi i trojka vydrzi dlouho. Update nevadi. Staci mi nova grafika, nejake trate, nova auta a jsem happy
-
-
-
-
-
Mne se GT5 po novym updatu porad seka!!!Sekne se a pomuze jen vypnuti PS3... Je to hruza,vubec se to neda hrat!Ma nekdo podobnej problem..?
-
nj není všechno zlato co se třpytí
japapánci maj pořád plnou hubu keců ale ty hry jsou čím dál horší -
-
hlavně ty zvuky
v době kdy takovej BBC2 má naprosto skvělé ozvučení
předvádí GT jakési pazvuky. děs a hruza
-
-
Nie je tá recenzia nejako useknutá? Končí to popisom rally, ale pri tom chýba klasické zhrnutie a záver.
-
-
A to bude asi tak, ze je verdikt hned na zacatku :)
-
-
verdikt je niečo iné ako záver.
-
-
-
Při pohledu na recenzi GT4 je hezky vidět jedna věc - redaktoři tehdy nebyli líný vytípat pár obrázků pro ilustraci a nedávali tam jen oficiální artworky a obrázky z replayů *10*
-
-
Prosím, prozraťe mi, jak mám z PS3 vytípat pěkné obrázky a já to rád dodatečně udělám.
-
-
U GT5 bych vyzkoušel photo mode ;)
-
-
Photo mod vygeneruje krásné fotky, které ale vlastně nereprezentují skutečný vzhled hry při závodě. A foťák skutečně není řešení.
-
-
Ale vždyť ty fotky co tam máte byly taky vygenerovány photo modem, takže nějak tento argument nechápu.
-
-
-
Těžko, ale foťák to jistí *7*
-
-
boze jen ne fotakem, to uz radsi bez fotek nez ten paskvil
-
-
-