-
Mi furt není jasné, co v PD dělali od vydání GTPrologue. Final verze GT5 je spíše GT5P obohacený o pár nových aut + auta a tratě z GT4 + déšť a změna denní doby. A to je všechno za tu dobu? Jo a tohle je skvělá recenze: http://bit.ly/gu3jFc
-
-
5 let driny a 80 milionu dolaru: http://img217.imageshack.us/i/grantree.jpg/
NFS:Hot Pursuit na iPhone: http://img42.imageshack.us/i/nfshpexclusive2.jpg/
*3* -
-
Co mám na těch stromech vidět?
-
v zavodni hre jsou stromy pekelne dulezite *3*
-
-
ale v GT by možná někteří čekali grafiku trumfující vše ostatní, né grafiku, jejíž celkový dojem je mnohem horší, zež z Forzy nebo Shiftu
-
-
-
-
Ta recenzia od "ctenare" je tiez dobrym dokazom fanatizmu...
Ako fakt ta hra si nezasluzi viac ako 7 a to tiez len kvoli tomus psracovaniu "exkluzivnych" aut.Nic proti ale Turn10 dokazali za menej casu spravit ovela vymakanejsi titul.A to hovorim o tyme ktory robia zavodne hry len par rokov.Nie ako tito Japonci , ktory to robia uz hodne dlho.Velmi zla hra a cakacia doba 6 rokov proste uplne mimo...patche nevyriesia vsetko.A sum tam zasadne vady.Toto je proste vadny produkt a to aj zarity fandovia uvidia coskoro...ked ta stupidna AI zacne robit cudesne veci...uz sa pise rok 2010 a nie 98 kedy to bolo ok.Strasna hra , maximalne sklamanie a idem si skocit racej na Foru :D
Dufam ze toto sa nezopakuje s Duke Nukem : Forever ! -
-
Něco mi říká, že tvé doupě je sektor.sk :D
-
-
moje "doupe" je prave games.cz , sector.sk nepoznam a ani on nemam zaujem...
Som len jeden z tych co si kvoli tomuto hnusu chcel kupit ps3.
Nastastie som mal moznost vyskusat u kamarata.
Hral som to asi 3 dni a stacilo.Poraidne ma nastvali tymto a cakam na forzu 4.
Ano na PS3 mozno najlepsia volba ale pre fanatykov urcite nie...Ja mam rad zavody, zavody ktore ta nuti hrat coraz lepsie.
ako sorry ale GT2 bola spickova....na tu dobu to bolo genialne a mozem skvelo povedat ze este aj GT5 je oproti GT2 uplna nula, jedine co ma lepsie je grafika a podstata a atmosfera uplne prec. -
-
Se divím, že "kvoli tomuto hnusu" si to vydržel hrát 3 dni. :D
-
-
Kedze som chcel kupit tak mam pravo to vyskusat hadam nie ?
Tak som sa s tym pohral.Preto 3 dni.To mi presne staci na to urcit ci ta hra je hodna kupy alebo nie.
Urobil som dobre ze som vyskusal.I ked ta grafika je fakt paradna, hru to nezachrani a rozhodne neprida na hratelnosti.
A ta "demence" AI je ohromna.
A uz tak mimochodom sektor.sk dal hre 8.5 tak by si nemal ohovarat kedze viditelne si zaujaty fanda :D -
-
Mne 8 aut bohate staci .
Atmosferu totiz nerobi to co kolko aut je na trati ale to ako tazko sa dopracujes k 1 miestu.
A taktiez "jizdni" model , ktory musi byt aspon z casti "kompetitivni" .
Co sa u GT5 nedeje...Kazdy cakal aspon ty co chceli simulator (alebo lepsie povedane relisticnost) sa teraz skrucaju ze co to preboha je ?!
Ako este raz sorry ale toto 6 rokov cakania a hra je vydana ako betaverzia !?
A nehovorim o tej premrstenej cene !Fakt sorry ale toto si neprosim...radsej stokrat este rFactor,Forza,GT2 alebo GTR a od tohto GT5 ruky prec... -
Já spíš hodnotil diskutující na sektoru, proto to doupě.
V jiném příspěvku píšeš "GT5 je oproti GT2 uplna nula, jedine co ma lepsie je grafika a podstata a atmosfera uplne prec." Chci se zeptat, 8 aut na trati k dostatečné atmosféře stačí?
Barvení aut u mě nerozhoduje, stejně beru tvorbu okruhů.
-
-
-
-
-
-
Kolik je v gt5 priblizne trati ???
-
-
nic moc jich není pořád se opakujou,to co hraješ v Ačku tak v Béčku úplně to samé akorát tam je jedna změna *10* nehraješ ty ale počítač takže nic moc TAHLE HRA MĚ SKLAMALA *11*
-
-
já bych potřeboval vědět jak se ve hře gran turismo 5 nastavuje úroveň poškození
-
čus potřeboval bych poradit mě nebaví to dohrávat existuje nějaká metoda jak to všechno odemknout a byt zavodou ???
-
Teraz som si vsimol absencia znacky Porsche. Je tam ale pod RUF to je tuningova spolocnost ktora robi upravy Porsche.
-
já tvrdím, že gran turismo 5 je jeden hodně velkej shitttt bohužel, těšil jsem se na to jak malá holka ale zklamalo mě to maximálně
-
-
U mna to same.
Shiiit uplny to nie je ale pridana hodnot ?Grafika...nic vic nic min !
Cakal som revoluciu v Racing zanre no nedockal som sa...bohuzial...sluby sa slubuju a blazni sa raduju :D
-
-
Samozřejmě, že mám "plnou" instalaci. Vnutit se tu snažíš akorát ty. Na YouTube je docela dost videí, kde je vidět trhání obrazu. Na Digital Foundry dělali testy a o tearingu (trhání obrazu) se tam hodně mluví. Tearing byl už v Prologue, ale v GT5 je výraznější.
-
-
jeste je tu jedna moznost,moje dva roky stara tv podporuje jen rozliseni 1360x768 coz je 720p,ukazuje me to 1080i u GTcka.jestli to hrajes 1920×1080 ,tak to by se nejspis zakuckala polovina pc v nasi republice ale mohl jsi to aspon uvest do prispevku a pak by tahle nesmyslna debata vubec nepokracovala,me to proste necuka a bezi plynule,konec debaty *2*
-
-
Jake PC? Co to tu pleteš? GT5 běží na PS3 v rozlišení 1280x1080 roztaženém do fullHD a prokazatelně trhá - existují na to hromady a hromady záznamů a dokonce i tearovaných screenshotů. Zde jeden příklad za všechny: http://www.eurogamer.net/videos/gt5-performance-analysis-compilation?size=hd
-
-
tak jsem kouknul na ty tvoje videa,podle me se v tom moc pitvas a ten ridic jezdi otresne,narazi snad do vseho.vetsinou se to drzi 50 snimku a obcas to spadne ke 30 kdyz je hodne aut na jednom miste ale na chvilku.ja bych si niceho teda nevsiml,me to proste pripada ze to bezi normalne a tohle je muj posledni komentar tady k tomu :-))))))))) GT5 je paradni,aspon pro me
-
-
Ale já neříkám, že je to špatná hra. Právě naopak. Já jen říkám, že je neodlazená a nedodělaná. A vzhledem k tomu, jak dlouho na tom dělali a že japonská verze měla vyjít už v únoru...
-
-
to jsem z toho jelen,1080p by melo byt 1920x1080 ne?navic u me to muze bezet jedine 1360x768,moje telka vic proste nezna,pak me to pise nepoporovany format,teda u pc,u ps3 je to nastaveny automaticky u vsech her.ja uz na to dlabu ale rozhodne me to necuka :-)) pust to v 720p a urcite ti to taky nebude blbnout *1*
-
-
Zjisti si, co je framebuffer a upscaling. A ano - 1080p skutečně je 1920x1080 progressive (tzn. je tam skutečně 1080 řádků). Jinak GT5 trhá i v 720p i v 3D módu.
-
-
Husty!
-
-
-
videa na youtube?si delas srandu ne?jak rikam,me to bezi normalne!!!!
-
-
Ano, podle vetsiny prispevku je GT5 nejdokonalejsi hra vsech dob, ale shodou zvlastnich nahod je to nejhure hodnocene GT v historii serie http://www.metacritic.com/search/all/gran+turismo/results
-
-
ja hral vsechny dily (mimo PSP) a gt5 me pripada nejlepsi.v jadru jsou vsechny stejny,jen ten posledni ma z nich nejlepsi grafiku,obsah,no vsechno.takze kde je problem,v lidech ktery cekaji neco jinyho,ale proc kdyz gran turismo ma svuj styl ktery bych nemenil,to si muzu koupit zrovna jinou hru ne,nebo chete aby se to zmenilo treba jako hra resident evil 1 a posledni vytvor ktery je z uplne jinyho testa,ja teda ne! kdo nechce at nekupuje a blbe nekeca
-
-
GT5 není stejný jako předchozí díly už třeba svým zaměřením na levelování. A hlavní věc, co mi na GT5 vadí, je nedodělanost, která křičí z mnoha částí hry.
-
-
-
GT5 je jinak typicky produk Sony teto generace - obrovsky hype, sama revoluce, ale skutek utek. GT5 je na dnesni pomery zastarala hra. Jak mechanismy, tak gamedesignem. O standart rok 2004 autech nemluve. http://4.bp.blogspot.com/_igZ9N2oLimI/TPQRqJaR2ZI/AAAAAAAAAOo/rnU6fAHuLj4/s1600/Deep+Forest+Raceway_1.jpg
Nesplnene sliby a velky hype to je to co Sony predvadi. Aktualne na na E3 hypovana 3D Little Big Planet 2 nebude podporovat 3D. A co na to Agent? :) -
-
Existují FANBOYS a ANTIFANBOYS... což je tvůj případ, hanit SONY tak jak to jen jde, jen aby ses zavděčil lidem, kteří s tebou jedou na stejné vlně. Ubohý, neobjektivní, zbytečný.
-
-
vubec na nej nereaguj, pokud se nepletu tak si ho pamatuju jeste ze stareho Hrej.cz kde on a jemu podobny v jednom topicu nedelali nic jinyho nez jen samej flame, pak ty stranky a forum zmenili, urazenecky udelali svoje stranky se svym forem kde psali ten odpad dal *3*
-
Ja nepatrim medzi antifanboys a fanboys ale veci musime vnimat realisticky.
To co slubovali nesplnili.GT5 bolo vo vivoji 6 rokov.A to co dali na trh je akasi betaverzia.
A toto je fakt a dokazuje to mnozstvo patchov a ich frekvencia vydavania.
Takze tak... *10*
-
-