-
Koukám na krabičku, ano 720p, vibrace, sixaxis, a MP 2-16 hráčů (jen pro úplnost) :)
Nicméně musím podotknout, že jsem hodně zmlsaný 1080p a silným vyhlazováním a i když hraju zrovna GTA5 na monitoru (27", kde je ta rozteč ještě šílenější) při hraní se upřímně vyloženě kochám a obdivuji, jak z té konzole (obvzláště když se mrknu na poslední slim verzi) :) dokázali vymáčknout tohle, takhle velké a s tolika věcma, co se tam na pozadí dějou, vypočítávají atp. Spousta věcí je tam naskriptovaných, to je jasné, třeba při opakování misí si to vypilovat, načasovat, ale ještě více věcí je dynamických, řekl bych i vymazlenějších než ve 4ce a to právě působí na tu hratelnost myslím hodně silně. Ve výsledku prostě člověk dělá pořád jenom wóóó Ale aha, sorry, jsi se ptal jen na 720p a až teď vidím ty uvozovky, já jen zase nadšeně blábolím, bo jsem dožral, doposilnil se a do půlnoci los santos :) -
Proč by proboha někdo v takovýhle hře jezdil podle pravidel *8*
-
To skoro všechny hry, a nevidím v tom problem.
-
Zatím jsem jim vždycky zkušeně ujel *5*
-
Úplně s tebou soucítím :) Prve jsem koukal, že už to nikde nemaj a druhá várka... Pak jsem našel za dobrou cenu 1300, piva jsem dal před tím v hospůdce po práci a víkendový maraton plánuju taky. Dneska mám volno, zítra makám celý den, takže dneska takové demo toho víkendu. Další věc, co mně při nočním paření dostala je mise (někdy ze začátku) kdy pronásledujete loď na přívěsu a houmie na ni chce vyskočit a musíte fičet, ale opatrně, aby nespadl. Ony vůbec všechny ty úkoly jsou dosti nápadité a to jsem úplně na začátku. Pochybuju, že by plýtvali municí hned na začátku (vývojáři), těším se tak na půlku hry. Zatím jsem ale na GTAIV úplně zapomněl a když jsem teď na youtube hledal hlášku, co jsem ve hře slyšel, ťukl jsem omylem na video ze čtyřky a udělal chmmm :D
-
:)
-
Zdravim, je to tak, ze hra na PS3 funguje "pouze" v rozliseni 720p?
-
Rozjel GTA 5 někdo na 12GB verzi PS3?
-
Já si říkal, jestli to tentokráte šlehne více, než skyrim. No být tu The GreatGigoloGay atp. už tam ten litr dávno je ;o) Ale něco mi říká, že tu stejně jsou :)
-
3/4 o hovně, ale co bychom si ten kanel nepochválili...
-
No, na překlad některých těch jejich hlášek jsem fakt zvědav :) Jinak tuhle někdo psal, že je tam pubertální humor (např šukající psi). Jo je tam i pro ty pubertálnější, ale je tam humor i dosti inteligentní. I ten děj zatím vypadá suprově. Místy mi to přijde i docela vypiplané :) Držím palce s pkřekladem a těším se s váma na PC verzi :)
-
Jeho tempo je vrazedne, dzn dzx dzn dzn....krrr skuzzzzsssssssssss
Dela z trolu brikety.... -
700 komentářů to je slušný.
-
Jednou te cajti ojebou.
-
No rozhodne je mladsi nez byl v prvnim traileru, o tom zadna... Ale hodi se to k tomu vic jeho soucasna podoba, nedovedu si predstavit delat nektery ty veci toho dedu z prvniho traileru
-
Ale říkal's, že ho vyfotíš s defaultním účesem a bez vousu :P . A stejně mi přijde míň jako "starší usazující se tatínek kriminálník". Ale to by asi moc vyčníval z davu. (na druhou stranu toho moc nevidím, protože dementní imageshack ^^ )
Ještě dodám to porovnání http://i.imgur.com/kOvaUlv.png -
Suhlas, Rockstar je jeden z mala pozostalych hernych studii co patri do starej gardy a dodnes robi tak skvele hry ako vzdy pred tym.
-
Já se musím přiznat, že po dlouhé době zase hra, která nejde vypnout. Sotvra rozlepuji oči pro propařené noci :) A je to fakt nabité takovýma různýma prkotinkama, které postupně vylézají na povrch. Třeba i ty náhodné situace. Cajti tam naháněli nějaké auto, to narazilo do sloupu, cajti ho objeli, zastavili, spustili palbu a oba kumpány sejmula, pak půlka těch gangsterů kolem vytáhla kvéry, sejmuli cajty, přijela posila a spustila se tam pomalu válka a nakonec kolem proběhl jeden maník a prohodil EastSide homie a já jen stál a civěl :)
-
Nebudu radši komentovat to jak se tu idioti hádají o absolutních hovadinách. Napíšu jen to že se těšim . zítra po práci koupim piva, dojdu do alzy (v xzone už nemaj????) na andělu a pak jen těžkej víkendovej maraton
-
Jo tak vedoucí? To jsem jako tvuj poskok jo? :D Ale ne, teď vážně, nejsem konzolový hráč, jsem klasický PCčkář a GTA V na konzoli hraju, zvykl jsem si a hra se mi moc líbí, rozhodně si takové hodnocení zaslouží, jak už napsal kolega. Přijde mi to stejné jako tenkrát u Skyrimu, opět 2 tábory, které jsou proti sobě. Pokud se vám GTA V nelíbí, tak ho prostě nehrajte. Pro Vás ostatní, kterým se líbí, děláme vše, co je v našich silách, abychom češtinu vytvořili co nejlépe, i když nám to zabírá celé dny a děláme do pozdních hodin. A nebojte, o nadávky rozhodně nouze nebude :)