-
Přelomová jsem dal schválně do uvozovek protože ani SA ani GTA 5 přelomový nejsou. Hra, která by si zasloužila perfektní hodnocení, musí bát v každém aspektu takřka dokonalá. Takových her existuje jen pár. Gta 5 má dost blbé řízení vozidel (stejně jako čtyřka) a uplně retardovaný postavy, dialogy a příběh. Hype dneska prodává hru a je to smutný. Jak řikám je to daleko lepší než GTA4 ale 98% jen za tvou avizovanou "výbornou" bych teda 10 nedal. Pokud tě nezajímá příběh tak ok. Dokážu to pochopit. Prostě se vyblneš a pobavíš..ale to jsem mohl i Just Cause a Saints Row.
-
Gamepad pro rizeni mnohem lepsi volba ? To jsi spadl z visne nebo z hrusky ? A nebo te nekdo tim gamepadem prastil ?
-
ps3 gaucaci daji 10/10 cemukoliv, u ceho nemusi sedet.
-
Prelomovost ale vubec neni dulezita. Proc by nemohla hra dostat 10/10, i kdyz sice neni prelomova, ale ma vybornou hratelnost ?
-
Nejpřecenovanější serie všech dob. Myslím že Vice City bylo ve své době "přelonovější" než GTA5. Neberte to špatně hra vypadá pěkně a prvních cca 8h to byla zabava. Hra má vylepšený gameplay a fyziku a obrouvskou hromadu možžností. Ale už u San Anderas mě srali ty stupidní dialogy a postavy, příběh jede už od GTA 3 uplně stejně. A opět tam je prakticky zbytečný. Recenzenti co píšou jak je hra skvěle napsaná (mluvim obecně) si asi museli šnupnout ze stodolarovky. Jaké značky jsou dnes nejvýdělečnější na světě? COD a GTA. Když vezmete v potaz kolik recenzí musí bát podmáznuto aby cod nevypadala jako uplná kopa hnoje (pánů na games nevýjimaje.... A ted GTA5. Cod GTA nesahá ani po šourek. Zaplatíme aby hra opět dostala 98% a lidi si to kupovali jako housky na krámě. Uplně stejný jako u GTA4. Přehodnocený šaize. Pětka mě zatím hodně baví...ale 10/10 bych tomu opravdu nedal asi za to zlatý prase.
-
kolik vám v R dali za 10ku?a proč tolik konzolových her dostáva 10?přitom to jsou samé průměrné hry,jenom je rezenzují vždy fanboyové.Recenze by měl dělat někdo nezaujatý a až vyjde the division,batman,ac.... tak po tomhle pes neštěkne *3*
-
Telefony jsou chytřejší, lidi hloupější *1* *1* *1*
-
Popravde jizdni model je to jediny, co mi vadi. Hned to stoji, hned to jede, reid to ma taky vetsi. Hlavne u sportaku je clovek schopnej ve stodvaceti vybrat pravej uhel. Budu doufat, ze vydaj mod, kterej to snad vrati. Jeste u pc verze za pul roku pridat auta, lidi, stromy, a je to dokonala hra. Takhle 99%
-
Máš úplnú pravdu. Mafia 1 má doteraz neprekonany jazdný a deštrukčný model ( okrem Richard Burns Rally) aj na volante sa mi mafia 1 ovladala lepšie ako SHIFT 2 a TDU k tomu sú to závodné hry robené primárne k tomu (vinimka SHIFT 1)
-
Jo to je dobře. V mafii to bylo ale již před lety :) Tedy tady si neřekneš "super" ale "konečně" *3*
-
Je to bomba ale saints row je lepsi.
-
Jízdní model Mafia 1 dosud nebyl překonán, lepší optimalizace zatím nikdo nedocílil.
-
Já fakt nechcu rýpat, ani ti nic vnucovat, jen navrhnout odhodit jistou část předsudků. Já hraju všechno závodní zásadně na volantu, krom třeba hot pursuit, kde je to stavěné pro gamepad a neustálé arkádové, ale zábavné driftíky. To samé většina her, včetně poloviny third person gamesek jedině klávesnice (g13) a myš, ale zase jsou hry, kdy bych ten gamepad naopak nedal z ruky. Posledně třeba dark souls, tam to prostě bylo dělané na lock a jednou páčkou se obcházel nepchítel. Na klávesnici a myši to začlo být hratelné až když se to poupravilo trošku víc, ale stejně pro člověka, co se s tím gamepadem již díky právě odhození těch předsudků skamarádil je to mnohdy jasná volba. Sleeping dogs jsem taky hrál do třetiny s myší, pak jsem zkusil ten gamepad a na to mlácení a ježdění to pro mně bylo prostě mnohem pohodlnější a zbytek jsem dohrál s padem. Jasně že je to o tom komu co vyhovuje, někomu gamepad nezpřítelíš, ale někdy si myslím, že se člověk zbytečně u některých her ochudí, když tomu nedá pořádnou šanci a má to v rukách občas někde u kámoše.
-
Poradím, půjč si konzoli tak na měsíc, k těm dobrým exclusivkám si pujč i něco jako killzone, nebo Gearse (podle konzole) a po měsíci s tím padem budeš kámoš a podle šikovnosti se budeš i divit, proč na tom youtube všichni střílí chvíli vlevo, chvíli v pravo nahoru a až nakonec do těla, či hlavy. Nene, právě že se s tím dá i docela krosit, ale musíš si nastavit citlivost podle sebe a pilně hrát ;o). Někdo to má rád citlivý, někdo tužší ;o)
-
pauza na cígáro, musím vydechnout, bo zatím boží :)
Ohledně jízdního modelu z videí a i z některých konspiračních příspěvků jsem se nechal taky nahlodat strachem, ale je to fakt lepší, člověk musí jet a zkusit aspoň několik aut. Já teď jel před chvílí tu honičku na začátku a jak jsem koukal na letsplayera před tím, asi málo hulej :D Já to ani neškrábl, jen jsem sejmul motorkáře a autobusu se vyhnul tak tak. No dobře, trošku jsem se o něj opřel :D Ale dojel jsem bez havárky. Chce to rozhodně využívat brzdu a čím citlivěji, tím lépe se pak celá dopravní situace v zatáčce lépe zvládá ;o) Už se těším na tu 4kolku a ještě podobné vehikl a na outdoorek pojezdit :) Jsem se vlastně u toho teď chytl, jak se bavím jízdou a že to je vlastně jeden z mnoha hlavních faktorů, proč ta hra baví/nebaví. Jezdí se často a s tím gamepadem se to hraje úplně luxusně. Osobně jsem vypl autoaim a malinko snížil citlivost. Každopádně za mně auta zatím luxus :) -
Gamepad je zlo, my víme. To by tvá nerdská část nepřekousla.
-
Tady taky pri velkych havarkach ztracis zivot... Auto se kazdy chova jinak (mozna 2 sportaky bys od sebe nerozeznal, mozna i 2 starsi auta)
-
A ironie ti nic neříká že?