-
Pánové mám dotaz... jak je na tom podle vás chování aut a poškození v GTA 5 rozdílné oproti GTA 4? (Me se v celku v GTA 4 jizdi model libil... :) Nicmene chtel jsme to zkusit jenze ty parchanti v alze u toho GTAčka tam seděli pul dne omg :D )
-
Chche (krasne se tvuj nickvyslovuje) Ja se omlouvam, nevedel jsem ze stěry se jeste deli na mainstream, oldschool a hardcore a ze je musis pouzivat podle toho o jaky hre se mluví... Jsi na me moc komplikovanej, radsi zustanu u blbce teda
-
No, vetsinou to tak bejva ze po dohrani hry a treba jeste nasledujici den jsi v euforii a dal bys tomu vetsi hodnoceni nez po tydnu (u me to naposled byl Bioshock Infinite)... Ale to se podle me netyka GTA kde polovina hry jsou tvoje ptakoviny co si vymyslis....
-
Neda mi to nereagovat, vetsina lidi /hracu GTA V. ma rado a je taky mit proc, masy ano ale ta hra je pecka, nemuzes obstat s hatem na hru kterou kupuje "kazdy" , hatery to maji obcas zatracene tezke, to veru pravda.
-
Dneska jsem se k tomu dostal na kolejích. A jediné, co jsem dělal, že jsem jezdil po městě. Po dlouhé době hra, kde jsem prostě jenom chodil či jezdil z důvodů, že to vypadalo pěkně (naposledy to bylo u MMO LotrO). Ale ke koupi Xbox verze mě to moc nedonutí:) Počkám, jestli to uvolní na pc platformu. Gamepad mi nějak nesedí ani na auta a ani na střílení. Ale věřím, že hra je jistě skvělá a jedna z nejlepších v tomto roce. Řešit číslo je nesmysl, obzvlášť u recenzí. Každý si totiž zhodnotí hru dle svého a individuálně.
-
Od naprosto anonymního diskutéra, který defacto může být jakýkoliv zdejší účet je mi to úplně u prdele, co si myslíš;)
-
Tak to jses krutě netrefil *15* ty psychologu. Jinak zajímavé, že se mě snažíš urazit tímhle mainstreamem pro masy a neuvědumuješ si roli GTA jako nejkomerečnější hry pro masy za poslední léta..
-
Ano naklikávám si ihned po napsání. Nemám nic na práci;) Ty jsi který Triska s banem? GGG s banem? Osvícený s banem? Tihle totiž nejčastěji obviňují z naklikávání;) A v téhle diskuzi je to naprosto zbytečné, když tu 2/3 příspěvků jsou opět válka pc vs konzole a virtuální bitva, jak si závidíme, nezávidíme atd...
-
To si nemyslim, "rychlokvaseny" lol a jeste (neprisel ke slovu ani MP) , nevim no ja hraju, jak prijdu ze skoly az zhruba doted, ze by se mi nazor menil, nojo meni ale porad k lepsimu a ze ta hra je tak velka a da se tam toho tolik delat, je to parada a snad to budu parit i az doparim pribeh ( kdyz mi neprijde zrovna nic do cesty).
-
Zrovna nahral Vlog :)
-
Lopata dobra, ale bz nej bys nemel Facebook ( nehlede nato ze v GTA vykopavka Collins uz byl, neni duvod aby byl znovu) Je tam Johnny Klebitz ale kratce , to je myslim dost slusne.
-
Ja ani tyto rychlokvaseny recenze neberu moc v potaz. Radsi si pockam co na to rekne AngryJoe, protoze ten to aspon poradne zahraje a necha si cas na udelani vlastniho nazoru. To se me na nem dost libi, protoze je jasny, ze kdyz nekdo zahraje hru za 2 dny a hned po dohrani to sepise, tak je dost ovlivnenej tim WOW efektem. Kdyby to hral 3-4 hodiny denne treba tyden a pak treba za dalsi 2 dny sepsal recenzi, tak pak bude vysledny text vypadat uplne jinak.
-
" Conspiracy Theory is Alive ! "
-
Tady ale nejde o to, ze si muzes zmenit skin postavy, ale o tom, ze ted mas 3 ruzne charakterove rozlisny postavy.
-
To me prislo vhodny napsat *3* Ale ze to vyjde na pc si myslim ze je jisty uz od prvni zminky... Pokud to nevyjde tak to by me zajimal ten duvod, verim ze i na pc se porad hry kupujou a pochybuju ze je nejak Sony a Microsoft zaplatil jen na konzole
-
Jak lidi tvrdili, že zde bude mega diskuze apod. tak zatím to je "zklamání" na
http://games.tiscali.cz/tema/100-duvodu-proc-dan-vavra-nesnasi-tes-v-skyrim-57711
To nemá. Tam se diskutuje pořád...
Tedy šílené představy absolutní pohromy se nenaplnili. Je to zde i celkem slušné. *4* -
Miserius: psal jsi pokud nejaka pc verze bude ... to mi jako 100% presvedceni neprijde.
-
Udělej to prosímtě, rozmlať si kompa a ještě si zlam obě ruce ať sem nemůžeš přispívat
-
ja jsem si to myslel, jste vsichni podvodnici napojeni pres Polacka na marketingove oddeleni EA, MS, Rockstar, Ubisoftu, Blizzardu, cast vasich prispevku je vytvarena poloautomaticky pomoci pokrocilych algoritmu implementovanych do redakcniho systemu tiscali, neverim tady tomu webu uz vubec nic, vsude same lzi, vsechno okopirovane, zadne vlastni nazory, byly doby, kdy existovaly, ty doby jsou davno pryc