Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aha, takze ty hodnoceni jsou vlastne k nicemu, když si u kazde hry co dostane 10/10 clovek musí domyslet souvislosti. jestli by nebylo lepsi ty hrusky od jablek oddelit aby ty nahnile nenakazily ty dobre:)
  • To co tady predvadi PCfanz je ubohost. Plit na hru na jejiz torrenty se stejne slitnou jak mouchy na h*vno a stejne tak si na ni budou i pochutnavat. Sice si musi chvilku pockat a dostanou se k ni az s ni konzolisti budou hotovy a uz si budou davno uzivat davno s jinou, ale na to uz by prece mohli byt zvykly. Ne, oni proste nemuzou vydrzet a svoji zahorklou nenavisti spinit tuhle uzasnou hru.
  • Jak může dostat hra 10/10 když neběží na konzolích alespon na stabilních 30 fps. Viz video: http://www.youtube.com/watch?v=y_XREfxf4ds Nestabilní FPS by měl bý alespon jeden bod dolu.
  • Ne, Harvester se mírně plete. PC verze asi ještě není hotová. Natáčejí to ve vývojářském buildu, který je na PC pro všechny platformy a pak to vylepší v rámci ponatáčecích úprav.
  • ucho
    JD, jsi to ty?
  • Neplati, tihle to delaj zadarmo. *15*
  • ucho
    a kdo zaplatil tobě?
  • Ty jsi můj člověk, JIDF struktura je implementována do herního byznysu a místní tlučhuby tomu odmítají věřit.
  • Prosím tě a na čem myslíš, že tu hru tvoří? To si jako představuješ, že všechno programují přes gamepad? Ty jsi fakt neuvěřitelný hlupák, zkus se někdy podívat do herních studií, jak vznikají hry *7*
  • Co takto si uvedomiť ze aj 10tkova hra moze mat chyby? Ano presne tak ziadna hra nie je bez chyby tak aj 10tkova hra ich môže mat
  • Hodně zvláštní názor. Takže vlastně jsi hru ani nehrál, ale už jsi se předem rozhodl, že si ji užiješ? I kdyby kritické komentáře byly pravdivé? Co kdyby zasekávala konzoli každých 30 minut? Nevadilo by ti to? Asi máš dobrý úmysl (sám se o hře rozhodnu), ale podáváš ho divně.
  • kennyB
    To, že koukáš na video, to je fakt hezký, ale já když si chci o hře udělat "obrázek", tak si jí vyzkouším. Já jsem s tímhle dílem GTA naprosto spokojený. Je tam pořád co dělat, hezky vypadá a ještě lépe se hraje *3*
  • niektori uz vedia ze Izrael si plati studentov aby pisali kadetady po internete aky je izrael super stat a nikde neprovadi genocidu. tak teraz mam pocit ze Rocstar si platia tiez takych studentov ktory vsade pisu ake je GTA super hra, a nieje to len dojna kra.a na menej inteligentnych.
  • megasulinek
    Nic jineho nez 10 sem ani necekal. :D
  • ucho
    no já v jeho reakci viděl jen smích nad lidskou hloupostí... ty neumíš číst či co? :)
  • No vzhledem k tomu že port, jestli bude, bude asi optimalizovanej jako čtyřka tak mi stačí co je. Osobně mám z portu z novejch konzolovejch generací trochu obavy. Sice podbná architektura, ale všichni víme jak jsou na tom porty s náročností.

Samozřejmě pokud to bude lepší jedině dobře. To je jasný
  • Jestli si představuješ byznys jako bezkontaktní objektivní společenský aparát, tak jsi zralý na ústav pro duševné choré sám.
  • Miserius
    TO je jasny ze bude vypadat lip, ale konspiracni teorie ze trailery uz 2 roky natacej na pc verzi *1*
  • Hanzales
    Soudy nechám, na hru se "teprve" v (ne)rozumné míře těším. Teď hurá na tu recenzi :) Btw u každé lepší, či velké hry se dá vždy automaticky předpokládat spousta negativních a jízlivých komentářů. Mně to třeba na faktoru těšení se, či na zábavě z hraní nějak neubere, spíše některé ty komenty pobaví (pozor, neplést s rozumnou a věcnou kritikou), o hře si stejně udělám obrázek sám, ale už jen sem tam nějaký ten youtube gameplay mně baví sledovat, tak se logicky těším, až do toho Los Santose večer konečně taky zavítám a hodnocení magazínů (10/10) sem, hodnocení magazínů (10/10) tam, stejně si obrázek udělám sám a hru si užiju, i kdyby polovina těch jízlivých komentářů byla pravdivá ;o) 4ka mně docela bavila, tohle nebude o nic horší, spíše všechny indicie naznačují, že lepší (krom detailnosti poškození auta oproti předchůdci) :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit