Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V - recenze next-gen verze
28.11.2014 | Lukáš Grygar
211 příspěvků
-
Se docela bojím, že už nebudou vycházet žádný nový hry, ale jen "next-gen" remastery starších her. *6*
-
tohle ovšem není jen můj argument, ale obecně známý a zdokumentovaný fakt, dohledatelný na stovkách příkladů, že se GTA V na oldgen konzolích sekalo.. sorry, ale tuhle debatu jsi prohrál ještě než začala
-
Ne všichni na to mají miliardové prostředky jako Rockstar, tak si vytvoří sami co v té hře chtěli, ale není, popřípadě co v tom chce veřejnost. To cos napsal je blbost.
-
On uz nekdo potvrdil, ze v PC verzi bude 30FPS lock?
-
LoL, další PC MASTERD RACE frajírek, který za největší zážitek při hraní považuje sledování frapsu. Jsem rád že nemám tvoje reflexy rytíře jedi, pak si alespon nevšimnu, když mě hra spadne z 30-29fps.
BTW: dnes sem při obědě zavadil o lžíci a zhodil ji přes okraj stolu, ale chytil jsem ji dřív než spadla nazem. Takže všechny tvé budoucí i minulé argumenty jsou špatné. *3* -
já to hrál na PS3 a hra se při průjezdem centrem Los Santos výrazně sekala, ale možná más jen míň citlivé, konzolovým hraním otupělé, oči... a nebo jsi to prostě nechtěl vidět *4*
-
MP3 je jedna z nejlíp optimalizovanejch her co jsem hrál. Na max detaily se stabilními 60fps bez problému
-
já to hrál na PS3 a hra se mě nesekala, ale člověk co ani nikdy žádnou konzoli neviděl, to určitě ví líp *3*
-
Rekl jsi to sam - 30 FPS na PC je na ho*no. Paklize nekdo udela multiplatformni hru, ktera jede z nejakych duvodu pouze v 30 FPS na PC, a chce za to na PC penize, pak nevidim duvod, proc tu hru kupovat a zavirat oci, ze to jede v 30 FPS, protoze konzole. Jina platforma, jiny standardy. Pokud vyvojar vyda hru, ktera nedosahuje standardu PC her, muze si remcat o piratstvi jak chce, ale pravdou je, ze jeho vyrobek je bullsh1t.
-
Ono se to seka i na PS4:) Vsiml jsem si v recenzich, ze vychvaluji uzasnou plynulost oproti oldgen. S tim nelze nez souhlasit. Ale stabilnich 30fps to nedrzi ani na PS4.
-
Prestante furt vseci remcat. Ano 30FPS na PC je na ho*no. Sam velmi trpim, musim-li hrat neco, co nedrzi stabilnich 60. Ale na te konzoli u velke TV z gauce je tech 30 FPS naprosto v pohode, nejen u GTA, ale i u takoveho Driveclubu. Nevim proc, ale je to tak. Rekl bych, ze vetsina mistnich stezovacu PS4 a jeho 30FPS hry nevidela ani z rychliku.
Neco jineho jsou samozrejme propady pod 30... a to se stava i onoho GTA 5.. bohuzel. -
je to jisté. vždyť se to při průjezdech městem na PS3 a X360 sekalo i v té oldgen grafice
-
To právě vůbec není jisté. Každopádně kdyby to v "next gen" podobě jelo už na starých konzolích, tak by půlka lidí neměla důvod kupovat nové. Výrobci konzolí sypou vývojářům dost peněz na to, aby si diktovali, v jaké podobě to má vyjít. Všechno je to velmi promyšlené. Nevyčítám jim to, jen se směju těm, kteří jim ty kecy žerou.
-
no neni, je to jenom hra, a lidi prostě v 99% trollujou, stejně má většina těch pravověrných konzolistů doma i PC, pochybuju že sem do diskusí ťukaj příspěvky na gamepadech
-
A to opačné nadávání nevidíš? Zlodějská platforma, předraženej zbytečnej krám atd.
-
Já s Lukášem Grygarem rád souhlasím, je to výborná rychlo recenze na upravenou verzi hry, stejně jako minule podal vše jednoduše a rychle. Příběh se mi taky nelíbí po IV a EFLC bych čekal něco promakaného a nějaký thriller, osobní život rodiny Michaela, boj o život Franklina a cesta do psychopatovy duše u toho posledního freaka. Jenže nic takového tady nenajdete, prostě klasický shoot here shoot there mainstream story. Což je ale škoda jelikož postavy jsou útulné asi jako ště*ka od záchodu, hlášky kde nic tu nic, a celkově se mi zdá že to ani nemohli napsat ti samí co IV. Je to hrozná škoda, jinak kté business praktice FR* eh no skvělý tah, a můžou děkovat bohu že se najdou ubožáci a jiní potrati co jim ty peníze dají, nebo nedej bohu si rovnou koupí celý PS4+gta 5 bundle. Pro mě čekání skončí až v herně velmi nabytém lednu. Tak jako tak je hra parádní, a stromy statické :D. 9/10 je i mé oznámkování.
-
Ja to chapu, je tady velkej duvod se na vyvojare zlobit. Ale rekni mi jednu vec. Proc je v kazdy diskuzi nejmin x prispevku s tematikou Konzole spatne, PC dobre. Jen tohle mi pls vysvetli, proc je tohle vsude a vzdycky. Ja ten argument prijmu a a dam pokoj. Jen tomu nerozumim, proc se tohle musi furt opakovat
-
Vývoj se snad promítne do výsledného produktu, ne?
-
a nenapadlo tě třeba, že když se stále v diskusích dokola objevuje např. názor "nelíbí se nám že Rockstar kašle na PC hráče a odsunuje PC verze na úkor konzolových" , objevuje se tam proto, že to ty hráče třeba fakt štve?
-
Lukas: Pokud tohle pisu, tak reaguji jen na ty, kteri potrebuji psat vsude to same. Nemyslim tim pc hrace jako obecne. Ale i tak, ja tady neobhajuju konzole, neprosazuji je, jen me unavuje vsude cist ty same narazky. Kdyby to bylo u jednoho, dvou clanku, ale je to vsude. Kdyz se chci dozvedet nazor diskutujicich na hru, tak se nejdriv musim prokousat timhle a pak se teprv mozna neco dozvim. Neresim, co je lepsi, resim, co se stale dokola objevuje v diskuzich.