Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TubewayArmy
    Skvělé, Rockstaři nezklamali. Na PC bude pětka vypadat fantasticky (ne, že by na konzolích vypadala špatně!).
  • Bude sranda vidět prodeje na PC...
    • No budou mít minimálně jednoho zákazníka, mě a k tomu vezmu ještě Borderlands: The Pre-Sequel! a budu mít vystaráno až do velikonoc.
    • Psychotic
      Škoda, že je nejspíš nikdo neuvidí... Steam čísla ven nepouští.
      • Tak ono se spis tedka zase rozhodne o tom, jestli PCckari budou muset opět čekat rok na to, az jim to rockstar milostivé predhodi...
        • u vas su milostivi uz roky s kazdou hrou, lebo robit hry na vase smejdi a dookola znizovat detaily a vypustat hry na 10fps veru nikto nechce.dohladladnost k tomu 2 metre.. parada..a nove konzoly nestihaju ani fullhd a stabilnych 30fps, hanba
  • Zayl
    Tohle oznámení ve mě vyvolalo víc hypu než celá ta dvouroční masáž Watch Dogs. Doufám, že se PC verze povede.
    • R* si na to vzali tolik času, že se vůbec nebojím o to, že PC verze bude naprosto vymazlená. Nemůžu se dočkat podzimu. *14*
      • ten čas si vzali, protože nejdřív počkají až si všichni koupí konzolovou verzi a pak teprve vypustí pc, která vubec nemusí být vyladěný.
      • na 4ku si taky vzali času habaděj a jak to dopadlo, já su zatím hodně skeptický, jelikož mě každá vyhypovaná hra zklamává co se technické stránky týče (namátkou Watch_Dogs, X: Rebirth a další)
  • spoock
    To zase bude PC módů.
  • Momma... it's comin home

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit