Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wizaard
    Mám Xbox One... ;-) Ve slevě asi pak koupím, ale už je tu kupa her, které mě zajímají mnohem víc. Když ale GTA5 vyšlo, hodně silně jsem uvažoval nad nákupem, ale chtěl jsem už pro Xbox One, ne pro 360.
  • Dildo_Vagins
    PC-only faggots mínusujou, holt závist je ošklivá věc. *3* *6*
  • Sory, ale ten vysmech konzolistu z tohodle udelal zvlastni pripad.

Neslo to vyresit obvyklym zpusobem a byt zticha.
  • Souhlasím, jen v případě, že tě mody nezajímají, počkal bych na HW nároky. Pokud by HW v PC stačil na hraní ve stejné kvalitě jako na PS4, šel bych do PC - gamepad se k němu dá připojit vždycky + bude levnější...
  • conflig
    Tak na PC máš zaručenou podporu módů na PS4 nebudou žádné.. Takže pokud si s GTA rád hraješ tak rozhodně PC pokud tě Módy nezajímají tak pak doporučuji kámen, nůžky, papír
  • deridon
    jdi si umýt pusu, je plná hovínek
  • ucho
    nový trailer z chystané verze na commodore: http://youtu.be/CJEUdPdvMNM
  • Jack1947
    V 5tce to jde taky, jen to chvíly trvá. *4*
  • Hraješ na konzoli a to stačí pro to, abys ta ovce byl. (sarkazmus)
    Samozřejmě, ještěže tu jsou PCčkáři, ó, ta hrda a mainstreamem neposkvrněná platforma, která odmítá podřadné konzolové hry. (typický názor PC master warez race)
  • Tak nevím, jak PC, ale PS3 byly celkem spolehlivé stroje, které se jako první X360 nekazily. Mám pocit, že tam to bylo do 5%.
  • Samozřejmě PC, konzole jsou pro ovce. (sarkazmus)
  • Souhlas, nicméně snížené prodeje pak půjdou na vrub pirátům, jako obvykle :-) Ale ne, třeba si to koupím, ale asi až ve slevě. Vydržel jsem rok, počkám si i další ...stejně nemám čas, není kam spěchat.
  • Seriózne GTA5 PC alebo PS4 mám oboje a neviem sa rozhodnúť . (zvyknutý som na klávesnicu)
  • Paulcz
    třeba se na PC objeví mod jako je Realistic Driving n Flying u GTA IV
  • Nevím proč, když to ve čtyřce do velké míry šlo.
  • deridon
    :O
  • Jack1947
    No nevím sešrotování auta ůplně na maděru... to bys opravdu asi chtěl moc. *3*
  • Jack1947
    Nemá no, Mafia 2 byla hrozná (godfather fyzikální model a ovladání) ale taky tam občas něco šlo... njn Mafia1 zůstane nepřekonána.
  • ucho
    no ona je to otázka na místě, když ani jeden není z PC verze :D
  • walltar
    Jo abych se přiznal, tak to ve mě nevyvolalo nějaké větší nadšení ... Kdyby to vyšlo tehdy, tak možná jo, ale po roce už to natěšení na GTA je to tam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit