Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    nechci ti kazit radost, ale ten screenshot vlevo vypadá jako screenshot z toho E3 videa. a to nebylo z PC verze, ale z PS4 verze, takže by to mělo být spíš PS4 vs. PS3...
  • Dildo_Vagins
    Nezájem, už mám dohráno na PS3, možná tak za 1-2 roky za 5 eur na Steamu.
  • kennyB
    Pedelescent: Ano, ale jestli porušuješ autorská práva, pak tím zároveň okrádáš toho, či onoho "tvůrce".
  • h0p3
    Zvláštní číst tohle od člověka kterej napíše pod kdeco, kde jakou kravinu. Čekal jsem kdy na mě v tom vlákně, z první stránky, vyskočí tvoje jméno. Rozhodně jsem překvapen.
  • Jj, model poškození ze čtyřky bych uvítal.

Nebo model z Carmageddonu: Reincarnation :-))) ale to bych asi chtěl moc.
  • Articless
    Blbců je tu očividně spousta, ale těžko odhadovat ze které země je jich více. Nechápu ty vaše žabomyší války, jenom tady bojujete s větrnými mlýny. Očividně jsi sám dost velký primitiv :)
  • Zvláštní.. Teď když je to konečně tady, tak zůstávám chladným.
  • Pilgrim66
    Vokální minorita... doufám
  • kennyB: pane nejchytřejší, dovolím si jen upřesnit, že jedná se o porušení autorského práva, ne o krádež

Pičrim66: fakta se nemusí obhajovat - to je jako bych chtěl, ať mi obhájíš, proč je ti 15 let
  • A Mafia2 byla taky hrůza.
  • GTA IV pro mě vždy bylo a bude hlavně o brutálních honičkách a bourání. Je to jeden z důvodů, proč se ke hře stále vracím, když si chci zajezdit v autech.

Je to prostě strašná škoda z mého pohledu. Ale asi to nemá smysl řešit :-)
  • kennyB
    xXx: blbost. Krádež by to nebyla, kdyby jsi měl originální produkt. Pak si můžeš uděla pro osobní potřebu kopii. Jestliže originální produkt nemáš, pak se jedná o krádež.
  • jacku, jdeš do sebe *3*
  • Rise and play, Lord Vader
  • Já bych to neřešil, člověk jako je on by si tu hru stejně nekoupil, takže upirátěním nikomu neublíži, leda sám sobě. Lidi co maj gta opravdu rádi si ho pořídí, zbytek ať si dělá co chce, ale ať si pak nestěžuje že jeho oblíbená hra nevychází na jeho platformě.
  • Keyz
    Jsem zvědav na seznam změn. Asi to budou jen nějaké efekty navíc... Výkon PS4 / Xbox One a PC by šlo určitě lépe využít něž jen přidat nějaké efekty (jestli to mu tak bude).

Lepší demolice by se velice hodila. To byl bohužel krok zpátky oproti minulému dílu a jestli to bylo omezením HW staré generace, tak mají možnost to vyřešit.

Když HW nových konzolích je momentálně o mnoho lepší.
  • XXDarthVaderXX
    Grand Theft Auto V vyjde pro PC *14* *14* Bože díky!
  • pochopitelne ze kdyz kradou ostatni tak budu krast taky ... :D rozhodne lepsi nez se nechat okradat :D
    Ale stahnout gta porad neni kradez, pri kradezi musi neco zmenit majitele ale kdyz to stahnu nikomu jinemu se to z disku nesmaze.
    Uprimne jestli kvuli tomu ze sem si nekoupil gta rockstar zkrachuje tak je mi to taky u rite proste nebudu hrat dalsi gta, no to je teda tragedie. Do fabriky s tema programatorama at poznaji co je to prace *1*
  • kennyB
    xXx: takže když někdo krade, tak můžu krást taky??? Kdyby se tímhle heslem řídil každý, tak jsme na úrovni Somálska, kde budou bandy ozbrojenců brázdit ulice a krást na co přijdou.
  • conflig
    Ano myslím to vážně :) Nepřijde my normální, že někdo krade a ještě si to obhajuje a chválí se s tím..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit