Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V vyjde pro PC, PlayStation 4 a Xbox One letos na podzim
10.6.2014 | Adam Homola
264 příspěvků
-
protože jste iq nula a pošahaní fanatici.. stačí???
-
Jako Čech bych ti za tohle nejraději rozbil hubu.
-
Která z těch devítiletých PS3 či PC ještě žije? Nějaké obrovské číslo to asi nebude :D
-
haha si zpívá - trollolo trollolo trollolo jsem 12letý uhrovatý anonymní a diskuzní maxihrdina jo jsem nejlepší, jsem king občas píši pod nickem xXx ,ale všem to tady natírám :-))))))
Běž se raději na koupaliště schladit, jelikož se ti evidentně uvařil i ten zbytek mozku co jsi tam měl. -
Koho přesně okrádáme tím, že si stáhneme GTA V? Programátory s fixním platem nebo bandu nenažraných prasat a akcionářů?
-
Těším se, doufám že se Online dočká úpravy, alespoň více hráčů a dopravy+chodců.
Co se diskuze týče, zbytečně se vzrušujete, je to tady jen klasický kámen-nůžky-papír systém. Akorát nahrazen za pcčkář-konzolista-Rockstar. Ne nutně v tomhle pořadí. -
Tak aj všetci češi nech ťahajú preč so sectoru. Prečo nás tak nenávidíte ? *16*
-
Ty jsi teda kus hov.da *7*
-
No tím si myslím celou diskuzi ukončil. *3*
-
Emperor Palpatine approves this discussion
http://quickmeme.com/img/2b/2b881ae2a41537902e9034460b995f2f431ec1ed4d4ff72e62148e7eea5ea91e.jpg -
na to je moc horko
-
Co si tady vysakuješ ty slovenské hovado,, táhní do toho svého pralesa a sem nelez, tady nemáš, co pohledávat...
-
Omlouvám se. Asi bych si to na PC měl spíš stáhnout z warezu, co? Nebo budu pořád ovce? Vlastně, jaká je definice ovce?
-
Ty mi nebudeš rozkazovat ... chodim aj tu aj na sector aj na zing ... rád si čitám *9*
-
A to že někoho okrádáš ti je jedno. Radši zůstanu moralistou, dík.
-
Ja bych na zadnou spinavou pomazanku z teska nesahl prave jsem usetril 1300 muzu si koupit vlastni jidlo a nemusim zrat 2 tydny jen chleba jak konzolisti.
-
Tady na games.cz platí co pc-čkár= to naprostá guma...
-
ty budeš asi člověk, co při ochutnávce pomazánek v Tescu sežeře všechny houstičky co má ta slečna na tácu, protože sou zadarmo a ani ti to nebude blbý
-
Je mi zle z pčkářu, co tu předvádí za shitstorm. Chtěl bych poprosit ty sloveské fanatiky, aby táhli na sector. sk a tam v hnízdě fanatiků zůstali.
-
Troluje.