Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V vyjde pro PC, PlayStation 4 a Xbox One letos na podzim
10.6.2014 | Adam Homola
264 příspěvků
-
Tam máte konzolisti !!! My to budeme mať na počítači v parádnej grafike !! A vy niiiiiiiiiiiiiiie, kiš-kiš bé-bé *2* *15* Ale nie, len žartujem *4* Inak radosť čítať tie komentáre.
-
čtyři vykřičníky, ten člověk to myslí vážně
-
kirr=Veskoslav a mínuskuje pozor na něho, na čurákaa...
-
to: xXx Jak reagovat na komentář něčeho, co ve vší slušnosti komentovat nejde :-) Raději nijak ...
-
Sťastnou cestu!
-
Zoufalé jsou spíše vaše konzolové komentáře, já mám předobjednáno a jen se tady bavím lidskou hloupostí. *3* O lidech, kteří zvládnou najednou ovládat maximálně dvě páčky a jejich rozpoznávací schopnosti končí u čtverečku, kolečka a trojúhleníku popř. 4 písmen, si myslím své. *6*
-
To sou ale kecy pokud mas zoodpovednost za rodinu a vyhazujes prachy za neco co bys mohl byt zadarmo tak si dej facku.
A sam mas potrebu se tu vyjadrovat a hadat se s detma ty dospelaku :D -
Pohoda. Konečně GTA 5 v pořádné grafice, těším se :)
-
Proč to ti kkti nevydají na PC!!! Cože oni to vydávají na PC tak to budu hrát nonstop, ale nezaplatím jim za to!!
*8* *8* *8* *8* Po předčtení zdejších komentářů je to asi naposledy co lezu do diskuzí. Jsem zhnusen zdejší komunitou!!!! *16* *16* *16* -
haha alias zdejší známý troll - Řekl bych, že to co píšeš není pravda, já jsem byl vždy PC-kář, ale hry jsem warezoval do doby, než jsem se začal starat sám o sebe a myslím si, že většina na tom bude obdobně, warezují hlavně starší děti, pubescenti, studenti a notoričtí warezovatele. kteří se již nezmění, ano může se to jevit, že právě to je většina, ale je to dáno tím, že zrovna tyhle skupiny jsou na netu nejvíce slyšet, ostatní pracující a ti kteří se starají o rodiny na tyhle žabo-myší války na diskuzích a dohadování se s trolly jako jsi ty, jaksi nemají příliš čas.
-
Ano, až budu mít život jako ty, tak budu krást a nadávat těm, co si to koupili. Hmm snad ho nikdy mít nebudu...
-
Až budeš mít život, tak zjistíš, že všechno není jen o posraných hrách :-)
-
Jo leda tak ve snu ty hrbe...
-
*1* Myslím, že přesně tak to myslel *1*
-
moudrý, zkušený, pokročilý uživatel s nadhledem, s nepřebernými znalostmni v oblasti her, médií, HW, k tomu neodolatný milovník žen? *3*
-
Hurá !!!!! Konečne !!!
-
COCOTISMUS (cist s K) *1* *1*
-
Ježišmaria, i nový auta a efekty? Tak to se omlouvám, GTA IV je tedy pro mě hra tohoto roku a lituju těch několik let, co jsem na čtyřku byl nas*anej. Díky za otevření očí, nový auta a efekty je to, co jsem ke zlepšení hraní potřeboval a už teď čtyřku miluju...
pro nechápavé - sarkazmus -
PC Master race live. Je dobře, že se tu ukazuje jak vypadá typický pc-čkář. *11*
-
nebo třeba multiplayer pro 1000 lidí, jako dostalo Just Cause 2 *3*
https://www.youtube.com/watch?v=dWLNsYpIf5E