Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V vyjde pro PC, PlayStation 4 a Xbox One letos na podzim
10.6.2014 | Adam Homola
264 příspěvků
-
fascinující, jak některé lidi neskutečně dráždí když má jiný člověk z něčeho radost, jak to jen nazvat (aby to prošlo nadávkovým filtrem)
-
A kdo tady mluví jen o grafických modech? (díky kterým to bude na PC vypadat mnohem lépe než kdy bude moci na Xbox One a další havěti)
Já mluvím o všem.
Od nových efektů počasí až po nová auta.
HA HA -
No panstvo to co tu ctu je docela ....... ja nerikam ne vsechny hry si clovek muze koupit nebo musi a kdyz nevydaj demo tak torrenty to poresi. Ale zase nadruhou stranu nemam problem si koupit hru od firmy u ktery vim ze se na me jen tak nevybodnou. Ano predpokladam ze GTA V bude mit problemy hlavne pretizeni serveru ale dle myho nazoru je Rockstar jedna z mala firem kterym svoje penize klidne dam.A prestante se porad do sebe navazet jsem vlastnikem PC, PS4, XBOXone, XBOX360 a nechapu o co vam jde. Kazda z tech konzoli ma neco. GTA V vlastnim na Xbox 360 a taky jsem ho tam dohral. Ale beztak ho koupim znovu i na PC.
-
Jojo, dneska je tu breku a závisti, že by to jeden nepobral :) Přitom jde o dobrou zprávu, skvělá hra vyjde v lepší grafice možná i s nějakými vylepšeními jak na PC tak na nové konzole, fakt nechápu ty potoky tady :)
-
Nezobecňuj :) Osobně jsem koupil PS3 verzi a koupím i tu PC verzi, možná o nějaký ten měsíc později až opadne prvotní cena, ale GTA5 za to stojí. Taky se těším až si to na tom kompu vychutnám se vší parádou.
-
Jo jasne, tak spatny reseni, ze Xbox jede na odlechcene verzi Cellu.
-
A zapomínáš na největší symptom konzolovýho moru...placení za hry *1*
-
Osobne jsem vydrzel cekat vic nez pul roku az cena spadne pod tisicovku a kdykoli jsem videl nejaky obrazek ci video z gta, uz me svedela penezenka.
Vubec toho litru nelituju a dalsi pulrok bych uz cekat nevydrzel.
Ale preju vam to, myslim, ze kazdy by mel dostat moznost si tuhle hru uzit, bez ohledu na platformu. -
Proč? Nedám ani korunu a hrát budu. A chyby se už vychytaly na hlupácích s PS3 a Xbox 360 verzemi.
-
az na to ze nova generace konzoli jede pod x86-64 takze se zadnej port nekona, ten rocni odklad byl jen kvuli prodeji starych konzol, navic urco se najde hodne lidi co si to koupili na PS3 a koupej to znova na PS4
-
http://reactionface.net/images/original/1277.jpg?new=1
-
Oni serou na pc a pak se divi ze se to stahuje. rok stara hra za plnou cenu jenom hnup by jim za to platil. Kdyby melo pc stejnou prioritu jako ty trapne herni krabice tak si to koupi mnohem vic lidi, takhle nevidim zadny duvod proc je podporovat.
-
Že prý verze zdarma, která má opravený chyby. Měl by jsi dělat komika *1*
-
Takže si na PC zahrajeme sice později, ale zadarmo, v mnohem vyšší kvalitě a s opravenými chybami. To nasere, že?
-
dobrá zpráva a tím bych to utnul *3*
-
Rok zpozdeni je sice dlouho ale pc verze bude 3x lepsi nez to co ted konzolisti hraji na tech jejich kalkulackach *1*
-
Už se těším až si stáhnu na PC pirátskou verzi a budu si při intenzivním hraní třít úd s myšlenkou, že jsem za hraní této pecky nemusel dát ani korunu.
-
Ale tak...nějaký lepší argumenty?
-
No, na konzolích to jde taky. *1*
Ale upřímně, můžeš si hru namodovat graficky jak chceš, ale pokud to je hratelnostně totální shit, jako GTA čtyřka, je jedno, jestli to hraješ na konzoli nebo na PC s ice enhancerem. -
mody potřebujou jen pčkáři jelikož jejich porty většinou ani nefungují, takže udělej si sám je asi jediná možnost tu hru nějak spravit...