Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No a ja pred 3 mesici koupil ps3 s gtaV:-)cekal jsem ze to bude na PC a na nove konzole mi to nedocvaklo:-)
  • walltar
    Je to možné ... ale minulá zkušenost prostě mluví proti tomu. Takže bych spíš dobrej port nečekal. Ale uvidíme po launchi ... přečtu si recenze pc verze, podívám se na reakce lidí a podle toho se rozhodnu, jestli si to koupím, nebo jestli počkám až někdy na nějakou slevu. Protože za ten rok mě stejně ta natěšenost úplně přešla a klidně si počkám dýl.
  • Ještě přijde Oculus Rift s pár novinkama na PC (včetně GTA 5), takže v klidu překoná :)
  • aspon nevymyslaj, GTA IV ide najhorsie suverenne na PS3 a to plati pre vsetky R* star hry. Domovska platforma je Xbox a bol to cisty port z Xboxu. Na ps3 je gtaiv nehratelna, brat ma ps3 a dropy na 10 fps bezna prax. Cell ako procesor, je najhorsie rozhodnutie Sony.
  • přesně, někomu v UBI asi dneska asi pěkně zhořknukl croissant co měl k snídani
  • když ne, budou mody co jízdní model opraví, přidají skutečné značky aut místo fiktivních a fotorealistické textury pro tvé nové virtuální Lambo.. holt PC Master Race *1*
  • Doufám, že tam bude dmg model aut jako ve IV. V tomhle mě V hodně zklamala, nejspíš to tam bylo kvůli nedostatečnému výkonu starých konzolí :)
  • zapominas ale na fakt ze nova generace konzoli jede na stejnej architekture jako pc, tudiz optimalizace by nemela byt problem. U GTA4 byl nejvetsi problem ze to lidi hrali na 2-jadrovych procesorech, coz vzhledem k tomu ze jen vypocty fyziky zatezovali jedno jadro byl problem, hold to bylo primarne vytvareno na Cell, kterej byl v te dobe trosku jinde
  • Kmotrx
    Proc to na PC nepude previst .. mam svoji PS3ku s GTA Vkou a ten ucet je svazenej na rockstar clubu s uctem na PC na kterym sem mel treba GTA IV ... by melo jit previst uplne normalne ... smjedi to sou :)
  • hrál jsem čtyřku po tom co vyšla, víš jak se to říká "Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me"
  • calwin
    N: možno preto že narozdiel od teba tieto veci ani nehladám :D vo svojom veku si to už našťastie dokážem zaplatiť ;)
  • tam uz hrajou enemy front davno, mezitim, co my tady zvatlame

ze neco neumis nebo neumis najit neni smula
  • cumpi3
    já mám GTA IV steamz, ale kdybych si to měl zahrát, tak to snad taky upiratim...mam večný problém s přihlášením na Games for Windows a heslo mi drží v maxpár dní, pak už mi nikdy nejde přihlásit, atp...
  • calwin
    tak to by som sa kukol ako z lahkosťou upirátiš niečo na PS3 :D
  • walltar
    No stačí se podívat na starší GTA ... všechny měli hroznou optimalizaci. A nějak pochybuju, že se to tentokrát zázračně změní, když místo jedné verze na PC dělali ještě 2 konzolové.
  • jj, zpraseny konverze a exkluzivita, to jsou nejvaznejsi symptomy konzolovyho moru
  • Prečo by som to mal kupovať? Voziť v autíčkach sa dá aj v Arma III.
  • Nj deti...
  • ako, 90% AAA hier je optimalizacne sprasenych a ty das taku otazku...
  • To pomalu vypadá, že všichni ostatní můžou s oznámeními na PC zavřít krám. Tohle jen tak nepřekonají...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit