Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V vyjde pro PC, PlayStation 4 a Xbox One letos na podzim
10.6.2014 | Adam Homola
264 příspěvků
-
No a ja pred 3 mesici koupil ps3 s gtaV:-)cekal jsem ze to bude na PC a na nove konzole mi to nedocvaklo:-)
-
Je to možné ... ale minulá zkušenost prostě mluví proti tomu. Takže bych spíš dobrej port nečekal. Ale uvidíme po launchi ... přečtu si recenze pc verze, podívám se na reakce lidí a podle toho se rozhodnu, jestli si to koupím, nebo jestli počkám až někdy na nějakou slevu. Protože za ten rok mě stejně ta natěšenost úplně přešla a klidně si počkám dýl.
-
Ještě přijde Oculus Rift s pár novinkama na PC (včetně GTA 5), takže v klidu překoná :)
-
aspon nevymyslaj, GTA IV ide najhorsie suverenne na PS3 a to plati pre vsetky R* star hry. Domovska platforma je Xbox a bol to cisty port z Xboxu. Na ps3 je gtaiv nehratelna, brat ma ps3 a dropy na 10 fps bezna prax. Cell ako procesor, je najhorsie rozhodnutie Sony.
-
přesně, někomu v UBI asi dneska asi pěkně zhořknukl croissant co měl k snídani
-
když ne, budou mody co jízdní model opraví, přidají skutečné značky aut místo fiktivních a fotorealistické textury pro tvé nové virtuální Lambo.. holt PC Master Race *1*
-
Doufám, že tam bude dmg model aut jako ve IV. V tomhle mě V hodně zklamala, nejspíš to tam bylo kvůli nedostatečnému výkonu starých konzolí :)
-
zapominas ale na fakt ze nova generace konzoli jede na stejnej architekture jako pc, tudiz optimalizace by nemela byt problem. U GTA4 byl nejvetsi problem ze to lidi hrali na 2-jadrovych procesorech, coz vzhledem k tomu ze jen vypocty fyziky zatezovali jedno jadro byl problem, hold to bylo primarne vytvareno na Cell, kterej byl v te dobe trosku jinde
-
Proc to na PC nepude previst .. mam svoji PS3ku s GTA Vkou a ten ucet je svazenej na rockstar clubu s uctem na PC na kterym sem mel treba GTA IV ... by melo jit previst uplne normalne ... smjedi to sou :)
-
hrál jsem čtyřku po tom co vyšla, víš jak se to říká "Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me"
-
N: možno preto že narozdiel od teba tieto veci ani nehladám :D vo svojom veku si to už našťastie dokážem zaplatiť ;)
-
tam uz hrajou enemy front davno, mezitim, co my tady zvatlame
ze neco neumis nebo neumis najit neni smula -
já mám GTA IV steamz, ale kdybych si to měl zahrát, tak to snad taky upiratim...mam večný problém s přihlášením na Games for Windows a heslo mi drží v maxpár dní, pak už mi nikdy nejde přihlásit, atp...
-
tak to by som sa kukol ako z lahkosťou upirátiš niečo na PS3 :D
-
No stačí se podívat na starší GTA ... všechny měli hroznou optimalizaci. A nějak pochybuju, že se to tentokrát zázračně změní, když místo jedné verze na PC dělali ještě 2 konzolové.
-
jj, zpraseny konverze a exkluzivita, to jsou nejvaznejsi symptomy konzolovyho moru
-
Prečo by som to mal kupovať? Voziť v autíčkach sa dá aj v Arma III.
-
Nj deti...
-
ako, 90% AAA hier je optimalizacne sprasenych a ty das taku otazku...
-
To pomalu vypadá, že všichni ostatní můžou s oznámeními na PC zavřít krám. Tohle jen tak nepřekonají...