Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V vyjde pro PC, PlayStation 4 a Xbox One letos na podzim
10.6.2014 | Adam Homola
264 příspěvků
-
Robi ramena, ale pri prvom Steam sale nakupi aj do zasoby :)
-
mno skoro se chce rict papa Watch Dogs ....... uvidime jestli ho daj nejak dokupy nebo ne
-
Tak niektorí konzolisti z tohto dostanú infarkt, že to GTA-čko prichádza na PC platformu *1* Koniec trapným diskusiám.
-
Konečně! Sice jsem si už pár hodin odehrál na PS3, ale tohle je stejně skvělá zpráva. Snad ten port nedoprasej, jako GTA IV.
-
Som rad ze sa cakalo, lebo PC bude tym padom ta nova eňo ňuňo next gen hypermegapraskava lol verzia a nie old gen, ako by bola pri vydani spolu s X360 a PS3. Ale to treba rozmyslat, ze? *7*
-
som zvedavý či sa tam objavia aj nejaké nové veci alebo celá táto vec ostane pri vylepšenej grafike a zhustení premávky... každopádne už na PS3 tej hre nič nechýbalo...
hor sa na RDR 2 :) -
gratuluji k cestnemu titulu ovce mesice cervna *6*
-
Tě někdo nutil používat autoaim?
-
Ale tak je hezké, že si to takhle dokážeš obhájit... *14*
-
Nj dufam ze Hype Dogs vela ludi prebudilo, pretoze slepo predobjednavat je proste nerozumne.
-
Ne, ukazu jim, ze priste nas nemaji nechat cekat takovou dobu. Dost casto se ted ukazuje, ze vyvojari a lidi z herni branze na takove akce slysi. Posledni priklad je treba social klub, ktery byl po vytrvale kritici a bojkotu zrusen.
-
Hry od R* např LA Noire nebo Red Dead Redemption, jsem hrál bez autoaimu... Je to pak větší zábava ;)
-
Jestli ta hustota provozu bude opravdu taková, jak to vypadalo ve videu... K tomu ta grafika a fakt, že většina lidí v okolí to bude hrát až na PC ... možná poprvý koupim stejnou hru na 2 platformy.
-
Chlapče, prosím, odhlaš se a přestaň tu trollovat.
-
jj ale tohle je GTA---Konecne poradna zprava ...2* R9 290X cekaji na tebe GTA *1*
-
LOL !!! to jsou "pc"ckari negramotni levaci ? :D hry typu GTA jsou na pad primo jako stvorene.
Me spis vadi tech 3 FPS v urcitych momentech zcehoz mi krvaceji oci. Proto cekam na PC verzi ktera nebude vypadat na bliti a GTA si pak muzu se cti projit. A negramotni levaci divte se ! v gauci na padu *8* *8*
Takze koment typu tupa PC ovce hejtujici vse mimo klavesnici a mys a polohu prkno u pc je hodny teprve praveho imbecila :D pobavil. A to ze mezi PC ver. a aktualni ver. pro konzole bude rozdil 20000 fps (pro ovce - nadsazka) to uz prece neni problem :D Kakas si na hlavu. -
pavel.gajdo:
Anebo si povšimni zde, máš tam Watch Dogs, kdy PC a X360 verze byla nahrána přibližně ve stejnou dobu. PC verze nějakých 27 tisíc, X360 3500. To je právě ten důvod, proč nejen WD byl blbej port na PC.
http://postimg.org/image/mc6o6kxzx/ -
Toho bych se nebál - GTA je silný PC titul, který se bude hodně prodávat.
-
Hmm ... zase jeden kandidát na koupení. Ale pro zkušenosti s Watchdogs si radši počkám jak kvalitní port to bude.
-
Ja mám ps3 a GTA V som na nej hral max hodinu.
Klávesnica a myš !!! Na gamepade to môže hrať len hlupák...Takže len pre tvoje info, nie je hranie ako hranie...Určite nebudem hrať fifu na klávesnici, ale takisto pokiaľ nie si úplný imbecil nebudeš hrať ani GTA na gamepade...
Kapišto ? *4*