Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V vyjde pro PC, PlayStation 4 a Xbox One letos na podzim
10.6.2014 | Adam Homola
264 příspěvků
-
A opravdu si to ještě nechceš rozmyslet? Všem tu moc záleží na tom, abys byl nadšený a šťastný *3*
-
Vždy, když vidím v diskuzi individua, jako jsi ty, musím dvakrát zkontrolovat název stránky, jestli náhodou nejsem na novinky.cz. *7*
-
Ještě tak před půl rokem bych z této zprávy byl nadšený, teď mě ale bohužel GTA 5 už nezajímá. :-(
-
Kdybys uměl počítat, tak zcela jistě víš, poměr PC - konzol v domácnostech je nesrovnatelný, proto je logické, že pirátských her na PC bude daleko více, jenže tento detail jaksi konzolisti neumějí přijmout, takže co se týče warezu je to ve všech odvětvích stejné.
-
http://3.bp.blogspot.com/-FwYTwDmbbBQ/URltMPC3AKI/AAAAAAAAKFg/-3AgbvW3ST0/s1600/fap-to-this.gif
-
Pouč tedy. Napsal jsem nějakou nepravdu? Vždyť pirátství na PC je mnohem rozšířenější na PC než na konzolích (opět opakuji, nové ještě hacklé nejsou).
-
Líbí se mi, jak někdo kdo se ani neumí pořádně vyčůrat, polemizuje nad problematikou PC a jeho herním obsahem. Když už o tom vůbec nic nevíš, tak tady alespoň nic nepiš, prospěješ tím hlavně sobě.
-
Ztrapňuješ se tady akorát tak ty a podobné nepřemýšlející konzolou vyplajznuté individua.
-
Míli pcckari,
nehonite si porad nad tím, jak je PC nadřazená platforma a přitom na vas vydavatele se*ou (blby porty, pozdější vydání)? Prosimte, jdi si zwarezit nejakou hru, jak je to na PC běžně a neotravuj (a laskavé neargumentuj, ze na konzolích se warezi taky, ten rozdíl je brutální a novy ani hacky nejsou)? -
Tak ono se spis tedka zase rozhodne o tom, jestli PCckari budou muset opět čekat rok na to, az jim to rockstar milostivé predhodi...
-
Mimochodem, hráči, kteří mají hru na PS3/X360, si budou moct převést své avatary a progres z GTA Online jak na PS4/Xone, tak i na PC.
A navíc, PC verze bude obsahovat vylepšený nástroj vytváření videí. :) -
Ac jsem to jiz dohral na PS3 nemuzu se zbavit pocitu zavisti, lide kteri na to budou mit PC si podle me uziji 100x vic zabavy, jednoduse proto ze cela hra bude moct byt obtiznejsi a nebo alespon nebude potreba vsude pouzivat autoaim ale starej dobrej aim skill z CS :) a bulici co maj vyskilovane packy misto mysi a klavesnice to ani nezkousejte vyvratit :)
-
Konzolisti už honí tuhle hru skoro rok. Užij si jí po roce, je to pecka. Už se prosím víc neztrapňuj.
-
Mili konzolisti.
Nehonili jste nahodou nad tim, jak vam vysla ta vase petice? No, tak muzete prestat. -
Škoda, že je nejspíš nikdo neuvidí... Steam čísla ven nepouští.
-
na 4ku si taky vzali času habaděj a jak to dopadlo, já su zatím hodně skeptický, jelikož mě každá vyhypovaná hra zklamává co se technické stránky týče (namátkou Watch_Dogs, X: Rebirth a další)
-
modlitby byli vyslyšeny *1* *1* *5*
-
Skvělá zpráva, tak hlavně ať ten port nezmrší stejně jako u čtyřky, případně ať to nedopadne jako RDR.
-
Skvělé, Rockstaři nezklamali. Na PC bude pětka vypadat fantasticky (ne, že by na konzolích vypadala špatně!).
-
Bude sranda vidět prodeje na PC...