Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pavel.gajdo:
    A já jsem koukal při vydání releasu PC verze a ta měla nějakých 35 tisíc...pěkný, že?
  • pavel.gajdo:
    Ale vývojáři/vydavatelé čísla prodejů jistě ví, že? Proč by tedy některé hry byly pozdrženy na PC oproti těm konzolovým? Proč každé GTA vyjde naposledy na PC? Proč by někdo byl tak blbý, že by si odháněl potenciální kupce na PC, kteří kvůli tomu jsou nas*aní, že mají opět konzole něco, co oni nemají? Proč?
  • Protože Wolfenstein byl na torrentech pro konzole mnohem dřív než na PC :D A když jsem se koukal před vydáním na TPB, tak X360 verze měla 8000leecherů :D *1*
  • Jo určitě je to pozi na kolena....mimochodem díky za posílení názoru na PC hráče....
  • No to jim teda hodne ukazes..., tim jim akorat ukazes, ze dalsi dil nema cenu na PC vubec vydavat.
  • Díky za pobavení, vážně jsem se rozesmál. *1*
  • Ne, protože debilní Steam nezveřejňuje prodeje, takže se na PC počítá jen počet prodaných krabicovek.. *7*
  • Yeessssssssssssss, ted jim dam pekne sezrat to cekani. Well hello there mister torrent *musk*
  • Tam milí modeři, připravte si nástroje, ceka Vás hodně práce....
  • A kdepak jsem ho popřel? Prosím, osvětli mi to, protože v žádném, ze svých příspěvků jsem nenapsal o tom, že na konzolích se nepirátí (a tedy ještě naposledy pro nechápající - staré konzole-warez-ano, nové konzole-warez-ne), jen je tam vysvětleno, že ten rozdíl mezi stahováním na PC a na konzolích je brutální.
  • fizola
    Thanks Satan
  • Kristabohapsemvoprcanýho, podle diskuzí se tady dá poznat, že je konec školního roku *11* *11* *11* *11*
  • nepopíráš warez na konzolích a zároveň ho svým absolutně nepodloženým výrokem popíráš, no ty musíš byt génius :)
  • Jenže já nepopírám (po druhé, nepopírám) to, že se na konzolích nestahuje. Opět, a naposledy opakuju, že na starých warezit jde (a naposledy opakuju, že to nepopírám) a zároveň nové ještě prolomené nejsou.
  • ten čas si vzali, protože nejdřív počkají až si všichni koupí konzolovou verzi a pak teprve vypustí pc, která vubec nemusí být vyladěný.
  • tpb.se -> sekce X360 -> GTA5, máš ještě další neplatné argumenty ? ;-)
  • No budou mít minimálně jednoho zákazníka, mě a k tomu vezmu ještě Borderlands: The Pre-Sequel! a budu mít vystaráno až do velikonoc.
  • Copak? Vždyť to je pravda a stačí se mrknout na jakoukoliv hru na torrentech, tak PC verze bude mít větší stahovanost, než ta konzolová.
    Např. Wolfenstein - PC má nějakých 8200 seed + leech, nejstahovanější konzolová (X360) 550.
  • Jak odpověděl diskutující nade mnou, přesně s tímhle souhlasím. Pokud je PC víc, měly by tedy PC hry mít větší prodeje, ne?
  • V tom případě by měl být i větší podíl prodejů což neni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit