Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V vyjde pro PC, PlayStation 4 a Xbox One letos na podzim
10.6.2014 | Adam Homola
264 příspěvků
-
Ale no tak, nebuď trapnej *7* Přeju vám, ať si hru užijete, ale tohle je vážně ubohost *7*
-
Tak tohle je dost zoufalý.
-
jen jestli to není spíš marketingové rozhodnutí, jak na jedné a té samé hře vydělat dvojnásobek peněz *3*
-
preto lebo keby gta v vydali za rovno aj na pc, kazdy by sral na konzolove orezane 15fps verzie na ps3 a xboxone.. tak isto to robi aj Ubisoft s AC, ked to vydaju naprv na konzoly a blbi konzolaci si to radsej zahraju na 10 fps s dohladnostou a zobrazovanim detailou na 30 cm ako by mali trocha pockat.
-
Tomu snad ani nevěříš...
-
mě třeba na konzolové verzi štvalo že se to i při podprůměrné grafice místy dost škubalo.. PC verze s lepším rozlišením, ostřejšími texturami, lepším dohledem co poběží na stabilních framech? yes please!
a pak ty mody no, dal bych si hlavně coop single, jestli to tam R nepřidají sami *1* -
Skvělá zpráva, mám dohráno na PS3 a těším se na PC verzi.
-
Tak jestli je to tak, jak píšeš, proč tedy musela pc scéna čekat rok na vydání??? Slabej argument *7*
-
Klidně se hádejte o pirátech, je mi to jedno. Podstatné je, že to vyjde a já si to koupím. *1*
-
Není co překonávat, že GTA na PC nevyjde, tomu snad věřili jen škarohlídi nebo ti věčně přející omezení konzolisti, takže to nebyla v podstatě žádná novinka.
-
Nechceš tu zajisté geniální myšlenku o herním trhu nějak rozvést? *1*
-
Hmmm jak vás tady čtu tak si také trochu rýpnu.
Jo na PC to máme poslední.
Ale kdo si může dělat vlastní obsah? Kdo má mody? Nu kdo?
HA - HA -
Vzhledem k architekture novych konzoli bych o to az takovy strach nemel.
-
u vas su milostivi uz roky s kazdou hrou, lebo robit hry na vase smejdi a dookola znizovat detaily a vypustat hry na 10fps veru nikto nechce.dohladladnost k tomu 2 metre.. parada..a nove konzoly nestihaju ani fullhd a stabilnych 30fps, hanba
-
Koukám, že staré křivdy zase začínají vyplouvat na povrch *1* Jako bych se vrátil v čase *1*
-
Takže mi tvrdíš, že GTA se vyvíjelo/programovalo pro herní trh na konzoli a ne na PC? Myslím, že je jasné, kdo má port. *1*
-
Co to meleš? Domovská platforma RockStaru je Xbox? To je pro mě novinka... Já mám u GTA V odehráno spoustu hodin (hlavně díky řádění po městě o víkendových kalících nocích) a nějaké cukání jsem nezaznamenal a občas je k podivu, co z té staré PS3 dokázali vymáčknout. Každopadáně mám v plánu časem koupit PS4 a předělaný GTA si asi pořídím už jen ze zvědavosti, jak to bude vypadat.
-
Nic proti tobě chlapče ale GTA optimalizace byla vždy příšerná. S tím se počítá.
Ale kromě optimalizace vždy šlo o výborné hry s mod podporou.
Každý kdo píše věci ve smyslu "teď to bude jiné" žije v iluzi.
Ale ono fakt nejde o to zda optimalizace bude hrozná nebo ještě horší. Pár patchů to opraví. Komunita s možností dělat mody to opraví.
Nezáleží v jak hrozném stavu ta hry vyjde. Protože časem bude úžasná -
Přesně tak, jen bych oddal, že čtyřka využívá přesně 3 jádra, nic víc, takže kdo má třeba 4 nebo 6 slabších, je mu to k ničemu, to byla jediná vada optimalizace, že neškálovala dostatečně. Přeci jen překonat cel v jednovláknu dá práci i dnešním APU i FX od AMD. Intel už je dnes i v mainstreamu naprosto za vodou.
-
Docela sranda. Pcčkáři se dočkají dvojitého porto. Z ps3/xbox 360 na ps4/x0 a pak teprve na PC na okraji zájmu. HAHA. A oni jsou za to dokonce rádi. Pyšná pc-rasa je rádá za dvojitý port přes rok staré hry..