Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V vyjde pro PC, PlayStation 4 a Xbox One letos na podzim
10.6.2014 | Adam Homola
264 příspěvků
-
jo *1*
-
Co to plácáš :D Historie je historie, důležité je, co máš teď. Buď máš nebo nemáš.
-
Na PC z té doby máš problém se dostat na IE....
-
Žartuješ ? *15*
-
Aby toto porovnani melo nejaky smysl, chtělo by ale porovnavat s 9 let starým PC za stejný prachy, jako stala PS3...
-
a který je který? *1*
-
Jasne predrazena platforma pro ovce ktere jim hru zaplati takze potom to muzou vydat pro nas na pc.
-
Tak to áno, snáď to nezbabrú. *4*
-
PC vs. PS3 - http://www.sector.sk/files/novinky/2014-6-10-11-44-70/GTA-V-image-753.jpg
-
Ja som vás predsa neurážal, len som žartoval, tak kľud. Ale oproti pc to bude pekný rozdiel. Mrkni: http://www.sector.sk/files/novinky/2014-6-10-11-44-70/GTA-V-image-753.jpg *3*
-
Jsem napsal špatně to mělo pro xxx a že kirr je veskoslav sry...
-
Dalsi moralista ... clove ktery muze mit neco zadarmo ale dobrovolne za to zaplati je hlupak. Myslis ze kdyby se role otocili ze manazeri ubisoftu by se vzdali penez ? hahah vy jste tak naivni
-
xxx je to veskoslav, ten musí mít poslední slovo a ještě ti dá mínuska, pc-mešuge v akci... On má v hlavě totální hovno, pc záření z něho udělalo lunetica...
-
No proto si to koupím hned po vydání na PS4, aby viděli, na jakou platformu se mají vždy zaměřit *5*
-
Ty to budes mit zase blbe optimalizovane, beeee
-
Tak to máme podobný. Já zase nemohu brát vážně platformu, kde nejprodávanější hrou posledních let je na Minecraft a ceny hry roku dostává Gone Homo. Ale tak pokud vas to baví, tak gratuluju... *1*
-
a presto zase reagujes trotle.... k smichu
-
Člověče, mě ta 4ka bavila, teda online blbnutí. Snad nejlepší fyzika, co jsem kdy viděl v sandbox hře a díky tomu vznikaly parádní situace. SP je jiná ;)
-
Tvoje IQ??? Jestli jsi nečetl tak pc verze bude jen další port z PS4... Tak konzolisti budou mít to samé, jen jim to pošlape plynule..
-
GTA nevychází na PC - "se*ou na PC komunitu!"
GTA vyjde na PC s lepsi grafikou - "ser*u na PC komunitu!"
Nektery lidi fakt clovek nepochopi. Tyhlety šlechetný piráty, co si to ještě hezky zdůvodní fakt miluju.
To je jak kdyby někdo vykradl banku a pak se obhajoval tim, že tam měl peníze i jeden zločinec, takže co po něm chtěj vlastně.